Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Silviu Manolescu, Managing Partner BDO Romania: "De 25 de ani am pastrat acelasi raspuns la intrebarea «de ce» si inventam in fiecare zi raspunsuri noi la intrebarea «cum»"

Ce inseamna BDO azi, dupa 25 de ani de performanta pe piata de consultanta din Romania?

BDO Romania reprezinta evolutia unui business romanesc care, dupa 7 ani de operare ca brand local, a devenit membru al unei retele globale de consultanta si audit. Astazi suntem 180 de profesionisti coordonati de 20 de parteneri ce opereaza in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si Chisinau. Dupa 25 de ani de activitate, servim peste 1 000 clienti anual si realizam o cifra de afaceri in jurul a 10 mil. Eur.

Citește mai departe...

Miruna Suciu, Managing Partner: „Imi doresc sa facem din Suciu Popa firma de avocati unde si clientii si avocatii vin din convingere si raman alaturi de noi pentru ca se simt confortabil”

Doamna avocat Miruna Suciu, vorbim azi de o noua entitate aparuta pe piata avocaturii din Romania, si anume casa de avocatura Suciu Popa & Asociatii. Prin ce se individualizeaza noul brand de alte firme concurente din piata locala, cum se va pozitiona si care sunt obiectivele pe care le veti aborda in acest an?

Suciu Popa este un concept nou care se distinge de alte firme de avocatura de pe piata din Romania printr-o abordare proactiva a proiectelor si dosarelor in lucru, combinate cu orientarea catre maximizarea beneficiilor clientului si protectia intereselor sale de o maniera robusta, proactiva si profesionista la cel mai inalt nivel.

Citește mai departe...

Ioana Pielescu, Managing Partner Qipa: „Coach-ul este acela care te ajuta sa cresti, fie ca vorbim despre dezoltare profesionala, personala sau «tu cu tine»"

Pentru inceput, putem lamuri pe scurt si pe intelesul tuturor ce este acela coaching? Au aparut carti pe aceasta tema, programe, specialisti, dar multa lume inca nu e familiarizata cu acest termen.

Coaching-ul este o modalitate de dezvoltare care poate fi extrem de eficienta, dar, folosita incorect, poate face chiar rau. De aceea, a cauta un coach bun este aproape la fel de important ca atunci cand ne cautam cel mai bun medic. Coach-ul este acela care te ajuta sa cresti, fie ca vorbim despre dezoltare profesionala, personala sau «tu cu tine». Insa este cel care te insoteste in drumul tau: nu-ti deseneaza drumul, nu te corecteaza, ci te ajuta sa identifici singur unde si pe unde vrei sa mergi.

Citește mai departe...

Catalin Manea, director general Evolution Security: “In domeniul pazei private, factorul decisiv de selectie este pretul. Atentie mare insa, ca pretul sa reflecte realitatea fiscala!”

Dl Catalin Manea, cand si in ce imprejurari s-a conturat business-ul Evolution Security?

Afacerea a inceput in anul 2011, cand eu veneam din domeniul vanzarilor, iar asociata mea avea deja o experienta de peste 10 ani in domeniul pazei si protectiei. Am considerat ca experinta ei de business coroborata cu managementul pe care l-am invatat de-a lungul timpului, pot aduce un suflu nou in piata. Practic, compania a inceput sa mearga in adevaratul sens al cuvantului in anul 2013, primul an de activitate (2012-2013) fiind unul de tatonare al pietei, de cunoastere a concurentei.

Citește mai departe...

Daniel Cirstea, Director general PROFI Rom Food: "Obiectivele companiei raman neschimbate: 500 de magazine Profi pana la sfarsitul anului 2016"

Dle director Daniel Cirstea, sunteti un specialist cu state vechi in business-ul Profi Rom Food si, tocmai din acest motiv, va rugam sa ne spuneti ce inseamna azi Profi pentru piata romaneasca de profil?
Profi reprezinta azi un brand important pe piata comertului de proximitate, poate cel mai important jucator la nivelul intregii tari. Profi reprezinta "reteta" care a reusit sa satisfaca atat cerintele consumatorilor finali, cat si a actionarilor sai.

Citește mai departe...

Madalin Dumitru, CEO Cyber Smart Defence: “Avem cea mai eficienta metoda de securizarea a sistemelor infomatice”

Dle Madalin Dumitru, de ce Cyber Smart Defence? Cand si cum ati creionat acest tip de business?
Cyber Smart Defence a venit ca o necesitate din ce in ce mai evidenta. Lucrez in domeniul IT de 15 ani si securitatea cibernetica este si va fi un reper important, care va face diferenta intre prestatorii de servicii.
Totul a inceput cand BizNet, o alta firma in care sunt implicat, a fost atacata de hackeri. Am incercat sa rezolvam problemele retroactiv, dar mi-am dat seama ca se pot rezolva doar identificand si rezolvand vulnerabilitatile sistemelor informatice, inainte ca raul sa se produca.

Citește mai departe...

Marcel Vulpoi, director general Vulpoi & Toader Management: „Kepp calm and hire a consultant!”

Cat de greu si de lung a fost drumul de la idee, la performanta, pentru omul de afaceri Marcel Vulpoi?
La fel ca in orice domeniu de activitate, conturarea ideilor pentru o potentiala afacere si implementarea acestor idei a fost un proces de lunga durata (aproximativ 4 ani), proces care s-a intins de la terminarea facultatii, in anul 2000, pana in anul 2004, cand s-au pus bazele societatii Vulpoi & Toader Management. In cei 10 ani scursi de la infiintare si pana in prezent, in fiecare an am incercat sa identificam noi oportunitati pe piata de servicii profesionale, oportunitati care au avut in centrul lor in primul rand satisfacerea nevoilor clientilor, performanta fiind o consecinta a lucrurilor bine facute si nu un obiectiv in sine.

Citește mai departe...

Ioan Adrian Crivii, Presedinte DARIAN: “Ca si cota de piata si anvergura, Darian este incontestabil cel mai important jucator”

“Darian este cea mai importanta companie independenta romaneasca din domeniul serviciilor de consultanta si evaluare. In urma cu aproape 25 de ani, in 1990, eram o companie locala. Apoi, am evoluat catre o companie regionala pentru ca, in 2014 sa ajunem la 19 birouri. Datorita faptului ca birourile noastre sunt situate in cele mai importante orase din tara, avem un portofoliu de clienti variat si o diversitate de servicii. Toate acestea au facut ca, in ultimii doi ani, sa atingem o cifra de afaceri de peste trei milioane de euro si cea mai mare cota de piata”, ne-a precizat in debutul dialogului nostru, Adrian Crivii (foto), presedintele companiei Darian.

Citește mai departe...

Dr. Mihai Chertif, manager Clinica COSMEDICA: "Cel mai important in viata este sa ajuti neconditionat, fara sa te gandesti ce urmeaza, iar acest lucru il invat in fiecare zi de la tatal meu"

Dle Dr. Mihai Chertif, cum a luat nastere aceasta afacere?
M-am nascut intr-o familie de medici, mama pediatru, in prezent medic de familie si tatal chirug plastic, iar profesia de medic mi-am dorit s-o practic dintotdeauna. Pasiunea pentru chirurgia plastica o mostenesc de la tatal meu, cel care a fondat in 2002 clinica Cosmedia, care a fost la acea vreme prima unitate privata cu paturi din judetul Maramures, in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate. Pot spune ca aceasta afacere a fost pornita datorita deciziei mele de de a urma Facultatea de Medicina, ulterior a specialitatii de chirurgie plastica si de a lucra astfel alturi de tatal meu. De mic, medicina si mai ales chirurgia a fost singura pasiune pentru care am incercat sa imi dedic timpul, talentul si priceperea.

Citește mai departe...

Marilena Petrec, Managing Partner APT Group: "Ne plasam in topul celor mai mari jucatori din piata, probabil cea mai mare firma independenta din domeniul HR din Romania"

Dna Marilena Petrec, cum arata azi, dupa 19 ani de activitate, unul dintre principalii jucatori din piata de consultanta HR din Romania?
Sunt foarte mandra de realizarile noastre din cei aproape 20 de ani de cand ne-am inceput activitatea. Ne plasam in topul celor mai mari jucatori din piata, probabil cea mai mare firma independenta din domeniul HR din Romania. Anul trecut am incheiat cu o cifra de afaceri de 19 mil. Euro si un numar anual mediu de 1.600 de angajati permanenti, in servicii de outsourcing sau misiuni de munca temporara.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences