Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Dezvoltarea personala prin teatru este o aspiratie devenita realitate, prin Scoala de Teatru Qfeel

Fondata in 2009 de doi traineri pasionati de dezvoltare personala, Scoala de Teatru Qfeel le deschide cursantilor portile catre o calatorie captivanta in lumea teatrului, a improvizatiei si a transformarii interioare. Cu prezenta in Bucuresti si in Brasov, Scoala de Teatru Qfeel se impune ca un hub al talentului si al pasiunii actoricesti, oferind o varietate de cursuri si ateliere in care creativitatea se impleteste cu exprimarea libera.

Citește mai departe...

Raport PwC: Unul din sase angajati romani ia in calcul schimbarea locului de munca in urmatorul an, dupa ce inflatia a erodat veniturile

● Numarul angajatilor din Romania care vor sa-si schimbe locul de munca creste pe fondul inflatiei.
● Majoritatea (57%) respondentilor spun ca salariul le ajunge doar pentru cheltuielile de zi cu zi.
● Aproape o treime considera ca diplomele formale nu sunt relevante pentru locul de munca ocupat.
● Mai mult de jumatate cred ca AI va avea un impact pozitiv asupra profesiei lor.

Citește mai departe...

Practica de Litigii din cadrul Clifford Chance Badea anunta recrutarea a doi noi avocati

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei globale de avocatura Clifford Chance, isi extinde practica de Litigii & Dispute Resolution coordonata de Simona Neagu, prin recrutarea lui Vicu Buzac, senior associate, si a Laurei Costea, associate.

Citește mai departe...

Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL a asistat fondatorii grupului Get’s Bet in vanzarea unei participatii de 67% catre Emma Capital

Fondatorii Get’s Bet, unul dintre cei mai importanti operatori romani din domeniul jocurilor de noroc si pariurilor sportive, au finalizat cu succes negocierile privind vanzarea unei participatii majoritare catre Emma Capital, un fond privat de investitii fondat in anul 2012 de omul de afaceri Jiří Šmejc. Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL a asistat fondatorii pe durata intregului proces.

Citește mai departe...

Wolf Theiss a asistat AROBS Transilvania Software in legatura cu achizitia Nordlogic, un grup de companii de dezvoltare de software personalizat

Wolf Theiss a actionat in calitate de consultant juridic pentru AROBS Transilvania Software in legatura cu achizitia a 100% din partile sociale Nordlogic Software S.R.L. si, indirect, a 100% din partile sociale / actiunile Silver Bullet Software S.R.L. si Nordlogic USA, Inc.

Citește mai departe...

Cinci drepturi pe care este bine sa le cunoasteti daca ati devenit sau urmeaza sa deveniti tata

Drepturile salariatilor care decurg din nasterea sau adoptia unui copil sunt de cele mai multe ori prezentate din perspectiva mamelor, indiferent ca vorbim de concediul de maternitate sau de concediul de crestere copil. Doar ca, de ceva vreme deja, putem observa un trend tot mai prezent de tati care doresc sa isi exercite drepturile cu ocazia nasterii sau adoptiei unui copil. Iata cinci dintre drepturile pe care fiecare tata salariat ar trebui sa le cunoasca.

Citește mai departe...

Zece pasi esentiali pe care trebuie sa-i cunosti daca intri in concediul de ingrijire a copilului in 2022

Daca anul 2022 va gaseste in postura de viitoare mama, care urmeaza sa intre in curand in concediul de crestere si ingrijire a copilului sau daca aveti in plan o sarcina sau o adoptie si nu mai sunteti la curent cu legislatia, iata cele zece puncte cheie pe care ar trebui sa le cunoasteti.

Citește mai departe...

Aderarea Romaniei la OCDE: suntem, oare, pregatiti? La capitolul fiscalitate – nu

Stirea ca Romania ar putea fi una dintre tarile membre ale Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) intr-un orizont mic de timp este binevenita si de salutat. Mai ales ca unul dintre principalele impedimente in discutiile din anii trecuti a venit si din zona fiscala (respectarea Legii Responsabilitatii Fiscal-Bugetare, flexibilitate si spatiu fiscal), noul impuls in negocierile de aderare ar putea insemna ca Romania a progresat in zona fiscala si, mai ales, ar putea semnala o recunoastere a progreselor realizate in nenumarate zone de impact pentru taxarea corespunzatoare a profiturilor in locurile in care se desfasoara activitatea economica si se creeaza plus-valoarea.

Citește mai departe...

Romania are nevoie de un nou sistem de taxare a masinilor ca sa atinga obiectivele din PNRR si Green Deal

Romania are nevoie de un nou sistem de taxare a autoturismelor pe principii ecologice pentru a diminua apetitul pentru achizitia de masini second-hand, concomitent cu achizitia de masini electrice si/sau hibride si dezvoltarea retelei de statii de incarcare, pentru a-si atinge atat obiectivele incluse in Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) si prin Pactul Verde european. Masurile de stimulare, cum sunt Programele „Rabla” si ”Rabla plus”, se dovedesc insuficiente in contextul tintelor ambitioase stabilite la nivel european.

Citește mai departe...

Sondaj EY: Transferul de la contracte de munca la alte forme de colaborare cu o sarcina fiscala redusa – principalul efect al posibilei eliminari a facilitatilor la IT-isti. Rezultatul – injumatatirea incasarilor la buget din zona IT

Transferul de la contracte de munca la alte forme de colaborare cu o sarcina fiscala redusa ar fi un prim efect al anuntatei eliminari a facilitatilor fiscale acordate firmelor de IT, o spune un sondaj realizat in timpul evenimentului ”Sectorul IT: catre viitor, cu toata viteza inainte”, organizat zilele acestea de EY Romania. Pe locul doi intre potentiale consecinte se afla, in viziunea respondentilor, companii de IT si R&D, migrarea fortei de munca in strainatate si reducerea apetitului investitional in business-uri de IT.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences