Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Cinci moduri in care Internetul lucrurilor va schimba modul in care lucram

Va imaginati ca Internetul lucrurilor (IoT) va aduce doar un val de frigidere vorbitoare si masini de spalat cu comunicare de la distanta? Ei bine nu, dispozitivele conectate la internet, care comunica intre ele, ne vor transforma viata si in afara „casei inteligente”. Pentru angajati, IoT va schimba modul in care lucreaza, economisind timp si resurse si deschizand noi oportunitati de crestere si inovare.

Citește mai departe...

Inovarea in IT trebuie sustinuta inclusiv prin facilitati fiscale

In contextul global actual, domenii precum IT si cel al cercetarii-dezvoltarii-inovarii („CDI”) sunt elemente cheie ale unei dezvoltari sustenabile, iar digitalizarea accelerata determina atat guvernele, cat si companiile sa faca schimbari semnificative. 
Daca vorbim de companii, preocuparea constanta pentru crearea de produse/servicii noi si pentru imbunatatirea celor deja existente este accelerata in special de reducerea costurilor asociate si de obtinerea unui avantaj competitiv care sa le plaseze pe o pozitie cat mai ridicata intr-un clasament ce vizeaza experienta si satisfactia crescuta a clientilor.

Citește mai departe...

CyBourn il numeste pe Radu Hutan de la Deloitte in functia de conducere a Centrului de Operatiuni pentru Securitate al companiei

Firma de securitate cibernetica CyBourn anunta ca Radu Hutan (foto) s-a alaturat companiei si va conduce Centrul de Operatiuni de Securitate (Security Operations Center - SOC) in cadrul CyBourn. Astfel, Radu Hutan va coordona echipa de analisti si va ajuta la imbunatatirea capacitatilor Centrului de Operatiuni de Securitate.

Citește mai departe...

Romania are o sansa pe calea Transformarii Digitale

• Dell Technologies Romania, lider pe servere si storage
• Romania are o sansa in Transformarea Digitala, ca piata emergenta
• PIB-ul CEE poate creste cu 200 miliarde euro pana in 2025 datorita noilor tehnologii

Citește mai departe...

Nou studiu Dell EMC: Majoritatea companiilor la nivel global recunosc importanta datelor ce se gasesc in sistemele IT, dar au dificultati in a le proteja adecvat

Numarul companiilor care nu reusesc sa recupereze datele dupa un incident aproape s-a dublat fata de 2016, potrivit studiului Global Data Protection Index, realizat in randul a 2.200 de decidenti in domeniul IT din 18 tari.

Citește mai departe...

Bento a fost desemnat castigatorul sectiunii ”e-Service” in cadrul Galei Anuale E-Finance pe 2018

Bento, companie specializata in dezvoltare de aplicatii software custom, a fost desemnat castigatoarul sectiunii “e-service” in cadrul Galei Anuale E-finance pentru dezvoltarea noii versiuni a aplicatiei Bento Field Service Management 2.0, dedicata companiilor de servicii si utilitati, cu echipe de lucru distribuite in teritoriu.

Citește mai departe...

De ce ar fi o idee buna sa-ti muti afacerea in cloud

Mai intai de toate, trebuie sa stii ca tehnologia de tip cloud computing este una care va permite tuturor utilizatorilor si companiilor sa aiba acces la datele si aplicatiile pe care le folosesc printr-o simpla conexiune la Internet. Pentru o afacere mica, acest tip de tehnologie este ideala, pentru ca foloseste resurse financiare foarte mici si este foarte transparenta pentru toti cei din firmele care o utilizeaza. Foarte multe dintre aplicatiile de tip desktop vor disparea, fiind transferate in cloud, asa cum este deja cazul Gmail sau Google Maps, pe care, mai mult ca sigur, le folosesti deja. Ce alte avantaje iti va aduce transferarea datelor in cloud si de ce ar trebui sa iti muti si tu afacerea pe aceasta platforma iti vom spune in cele ce urmeaza.

Citește mai departe...

De ce iPhone X este mai mult decat rezultatul unei campanii masive de marketing

Foarte multi s-au grabit sa spuna ca noul iPhone X, device-ul aniversar lansat anul trecut de Apple, este rezultatul unei desfasurari de forta uluitoare, cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea primului iPhone. Nu ar fi niciun secret pentru absolut nimeni faptul ca an de an, noile produse Apple pleaca din pole position, impinse mereu de la spate de un val urias de mediatizare, comparativ cu celelalte branduri de pe piata.

Citește mai departe...

Shared Pockets si alte 11 aplicatii pentru a-ti planifica bugetul de sarbatori

In perioada sarbatorilor de iarna, mai mult decat in orice alta perioada a anului, planificarea cheltuielilor risca sa devina o povara si sa ne impiedice sa ne bucuram de sarbatori asa cum ne dorim.

Cadouri pentru cei dragi, meniul pentru Craciun, petrecerea de Revelion si poate o mini-vacanta – toate acestea sunt exemple de cheltuieli pe care le avem pe lista si pentru care trebuie sa alocam o parte a bugetului nostru de final de an.

Citește mai departe...

3 tehnologii utile pentru activitatea zilnica a unui trader

Fie ca tranzactionezi marfuri, indici bursieri sau perechi valutare de pe piata Forex, tehnologia te ajuta astazi sa faci toate aceste lucruri cu o viteza mult mai mare fata de acum 20 de ani. De la infiintarea NASDAQ ( prima bursa electronica din SUA ) si pana la softurile de tranzationare automata de astazi, ce pot plasa sute de ordine pe minut, traderii si tehnologia au evoluat impreuna. Pentru un trader ce tranzactioneaza volume mici in fiecare zi, de acasa sau de pe terasa unui hotel, libertatea informatiei si puterea de decizie in timp real sunt vitale. De aceea, iti prezentam mai jos cele mai utile device-uri pe care un trader le poate utiliza cu folos pentru a acumula profit:

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences