Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

De ce ar fi o idee buna sa-ti muti afacerea in cloud

Mai intai de toate, trebuie sa stii ca tehnologia de tip cloud computing este una care va permite tuturor utilizatorilor si companiilor sa aiba acces la datele si aplicatiile pe care le folosesc printr-o simpla conexiune la Internet. Pentru o afacere mica, acest tip de tehnologie este ideala, pentru ca foloseste resurse financiare foarte mici si este foarte transparenta pentru toti cei din firmele care o utilizeaza. Foarte multe dintre aplicatiile de tip desktop vor disparea, fiind transferate in cloud, asa cum este deja cazul Gmail sau Google Maps, pe care, mai mult ca sigur, le folosesti deja. Ce alte avantaje iti va aduce transferarea datelor in cloud si de ce ar trebui sa iti muti si tu afacerea pe aceasta platforma iti vom spune in cele ce urmeaza.

Costuri mai mici si economisirea resurselor

Ca sa intelegi ce inseamna aceste resurse financiare extrem de reduse, iti vom spune ca pentru aproximativ 10$ pe luna poti beneficia de facturare, urmarirea cheltuielilor si raportari simple pentru afacere ta, daca alegi cloud-ul. Mai mult decat atat, nu va mai trebui sa platesti pentru serviciile unui programator care sa-ti faca instalarea sau actualizarea software-urilor pe care le folosesti in activitatea ta. Acestea vor intra in responsabilitatea furnizorului tau de cloud. Pe langa acestea, vei scapa de grija ca trebuie sa cumperi programe software in mod constant. Pentru doar 5$ pe luna pentru fiecare persoana care va folosi contul de cloud al firmei, vei putea oferi acces angajatilor tai catre aplicatii care sa faca totul mult mai transparent si mai facil de folosit. De exemplu, suita de aplicatii Microsoft Office este disponibila intr-o versiune cloud, desi acum ceva timp ea functiona doar in varianta de desktop.

Scalabilitate nelimitata

Stocarea fisierelor nu va mai fi o problema in cloud, pentru ca spatiul folosit pentru crearea copiilor de rezerva a datelor si programele software nu va mai ocupa spatiu din calculatoarele tale, ci vor exista in serverele puse la dispozitie de catre altcineva. Practic, e ca si cum ai avea la dispozitie oricat spatiu vei necesita pentru a tine in siguranta backup-uri ale aplicatiilor folosite si oricat de multe documente.

Performante imbunatatite

Fiind actualizate in mod regulat, aplicatiile de tip cloud computing vor fi mereu in cea mai buna varianta pe care o poti folosi. Vei economisi timp si bani, in acest sens, fara sa iti mai faci griji ca trebuie sa fii pe faza cand apare ultima versiune online a acesteia. Mai mult decat atat, pentru ca cele mai multe aplicatii includ o interfata de programare a aplicatiilor (API), este foarte posibil sa nu mai fii nevoit sa platesti pentru aplicatii pe care ai fi dorit sa le integrezi, ci poti gasi in mod gratuit aplicatii compatibile adaptate perfect necesitatilor firmei tale.

Cloud computing are un potential incomensurabil. Pentru a vedea acest potential, trebuie sa utilizezi forma care se potriveste cel mai bine nevoilor tale si afacerii tale.Daca esti in cautarea unor solutii de software la comanda, ti le recomandam pe cele oferite de Roweb.ro, care au experienta in dezvoltarea diferitelor tipuri de aplicatii in mai multe domenii, printre care si imobiliare, turism sau inginerie, dar care iti pot oferi si consultanta si suport, pentru ca ideea ta sa se transforme intr-o afacere de succes.

sursa foto: https://pixabay.com/en/photography-lifestyle-experimental-731891/

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

In serviciile de ”Soft FM” diferenta o fac oamenii si comunicarea

In serviciile de ”So...

Domeniul de Facility Management (FM) acopera o varietate mare de servicii. In functie de p...

Orasul inteligent nu e un moft, e o necesitate

Orasul inteligent nu...

In luna iunie 2018 a fost publicat clasamentul celor mai „inteligente” orase din lume. Adi...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole