Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Banca Transilvania anunta conceptul de Agentii Dialog, pentru a facilita comunicarea directa cu clientii

• Cele mai multe agentii BT Dialog sunt in Bucuresti (15) si in Cluj-Napoca (6)
• Aproximativ 10% dintre sediile bancii sunt pentru consultanta

Banca Transilvania are aproape 50 de sedii dedicate consultantei clientilor, aflate in 19 localitati din tara. Sedii premium, acestea ofera clientilor un nou tip de experienta, prin consultanta, educatie financiara si optiuni de self-banking.

Citește mai departe...

Gabriela Nistor va fi noul director general al Idea::Bank

Gabriela Nistor, director general adjunct la Banca Transilvania, cu responsabilitati in aria de retail banking si retea, va fi noul director general al Idea::Bank. Lider cu experienta, Gabriela Nistor lucreaza pentru Banca Transilvania inca din 1995. In ultimii 17 ani a coordonat activitatea de retail, private banking si retea, iar din 2013 este director general adjunct al bancii.

Citește mai departe...

Forumul de fiscalitate EY: Industria financiar-bancara in fata digitalizarii si a unui nou val de raportari. Ce trebuie sa ia in calcul societatile financiar-bancare

Ritmul rapid al noutatilor legislative, cresterea numarului raportarilor fiscale, digitalizarea administratiilor fiscale, dar si intensificarea schimbului de informatii intre autoritatile fiscale romane si cele ale altor tari, pot afecta fluxurile interne ale societatilor care activeaza in industria financiar-bancara si pot genera riscuri operationale sau reputationale, sanctiuni financiare, dar si probleme in cadrul inspectiilor fiscale.

Citește mai departe...

Antreprenorii isi pot deschide cont la BT 100% online, fara acte de firma

Antreprenorii care aleg Banca Transilvania isi pot deschide cont 100% online, fara acte de firma, pe baza actului de identitate. Facilitatea este pentru SRL-uri, SRL-D-uri si PFA-uri inregistrate la Registrul Comertului, cu asociat si administrator unic, rezident in Romania.

Citește mai departe...

Banca Transilvania a achizitionat Idea::Bank si celelalte companii cu brandul IDEA in Romania

• Idea::Bank este a treia banca achizitionata de Banca Transilvania.
• Noua entitate a Grupului Financiar BT va fi un hub de digital banking.
• Impactul pozitiv in economie si societate al achizitiei Idea::Bank este contributia la consolidarea industriei bancare si repozitionarea bancii ca platforma digitala, cu agenda ESG.

Citește mai departe...

Banca Transilvania va achizitiona Idea::Bank si celelalte companii cu brandul IDEA in Romania

Banca Transilvania va achizitiona actiunile detinute de grupul polonez Getin Holding la Idea::Bank, Idea::Leasing si Idea::Broker de Asigurare. Acordul de achizitie a fost semnat, iar pana la primirea aprobarii BNR si a Consiliului Concurentei entitatile IDEA isi vor desfasura activitatea independent. Valoarea tranzactiei este de 213 milioane de lei (43 de milioane de euro).

Citește mai departe...

Actionarii Bancii Transilvania au aprobat fuziunea BT – Bancpost

Data fuziunii celor doua banci este 31 decembrie 2018

Actionarii Bancii Transilvania au aprobat in cadrul Adunarii Generale Extraordinare de azi, 16 octombrie a.c., fuziunea BT – Bancpost, care va avea loc in 31 decembrie a.c.

“Multumesc actionarilor pentru increderea acordata prin aprobarea fuziunii. Avand la baza sinergiile Banca Transilvania – Bancpost si vazand rezultatele de pana acum avem incredere ca vom finaliza cu bine planul ambitios al integrarii in decembrie, cand cele doua banci vor fuziona”. - declara Horia Ciorcila (foto), Presedintele Consiliului de Administratie BT.

Citește mai departe...

Creditul cu buletinul, sau cum au trecut bancile de la extaz la agonie

Cu multi ani in urma, pe cand economia bubuia si romanul consuma, si gradul de indatorare al cetateanului de rand crestea, bancile acordau credite pe banda rulanta. Doar in baza unui act de identitate. Dar apoi a venit criza si lucrurile s-au schimbat iremediabil. Foarte multi romani au ajuns in situatia in care nu si-au mai platit ratele lunare si au ajuns pe listele rau-platnicilor, bancile au crescut dobanzile iar creditele au fost acordate tot mai greu spre deloc.

Citește mai departe...

De ce este necesar sa investesti intr-un program de salarii in 2018?

Fiecare companie se bazeaza pe oamenii ei. Acestia reprezinta motorul de functionare. In 2018 accentul intr-o organizatie este pus pe a veni in intampinarea angajatilor cu scopul de a le simplifica munca. Programele pe care le utilizezi pentru ca munca din companie sa fie una organizata, reprezinta unul dintre cele mai importante elemente ale afacerii tale. Erorile, documentele pierdute, intalnirile ratate au sanse mult mai mari sa apara daca folosesti un software invechit sau tabele Excel.

Citește mai departe...

Studiu EY: Noile prioritati ale bancilor sunt cresterea, digitalizarea si inovatia

• Implementarea unui program de transformare digitala este o prioritate de top pentru banci in anul 2018
• Doua treimi dintre banci estimeaza ca vor atinge maturizarea digitala sau ca vor deveni lideri digitali pana in 2020

85% dintre banci spun ca implementarea unui program de transformare digitala este o prioritate de afaceri pentru 2018, conform raportului EY Global Banking Outlook 2018. Decizia bancilor de a investi in tehnologie in urmatorii trei ani este in principal motivata de obiectivul acestora de a-si intari pozitia competitiva si cota de piata, de a-si creste capacitatea de a atrage si retine clienti si de a obtine reduceri de costuri si o crestere a eficientei operationale.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole