Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Banca Transilvania si Eurobank Ergasias, acord pentru achizitionarea Bancpost, ERB Retail Services si ERB Leasing

Banca Transilvania va achizitiona de la Eurobank Group actiunile pe care le detine la Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. si ERB Leasing IFN S.A., cele doua banci ajungand la un acord in acest sens.
 
Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, declara: “Achizitionarea Bancpost este o oportunitate pentru BT datorita potentialului de integrare cu businessul nostru.

Citește mai departe...

Cum sa faci rost de bani rapid pentru un business?

Un business inseamna multa munca si perseverenta in asa fel incat ideea cu care ai pornit la drum sa se transforme intr-un proiect valoros, aducator de profit. Cu toate acestea, orice business la inceput de drum are nevoie de finantare, asa ca fie apelezi la fonduri proprii, in cel mai bun caz, fie la un credit rapid care sa te ajute sa iti continui afacerea.

Citește mai departe...

Grupul Financiar Banca Transilvania intra in domeniul fintech

BT Investments a devenit actionar al companiei Timesafe, dezvoltatorul aplicatiei Pago

BT Investments, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a devenit actionar al companiei Timesafe, dezvoltatorul aplicatiei de plati Pago. Tranzactia a fost intermediata de BT Capital Partners, divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania si membru exclusiv in Romania al Oaklins, si de casa de avocatura DLA Piper.

Citește mai departe...

5 aspecte de stiut despre creditele IFN

Creditele de nevoi personale nu mai sunt de mult in trend atunci cand vine vorba despre rezolvarea problemelor financiare. Tot mai multi oameni devin adeptii contractarii de creditele oferite de Institutii Financiare Nebancare, iar aceasta crestere se datoreaza avantajelor pe care le ofera imprumuturile rapide. Pentru a intelege mai bine cum functioneaza creditele rapide, exista 5 aspecte principale ce trebuie explicate:

Citește mai departe...

Cum cresti profitabilitatea firmei tale

Intotdeauna exista loc de mai bine. Apar intrebari despre cum sa reduci costurile, sa cresti cifra de afaceri, productivitatea si eficienta. Te intrebi daca sa te extinzi, sa te axezi pe noi produse si servicii. O buna gestionare a costurilor poate conduce la profitabilitatea companiei tale, important este sa nu scazi calitatea produselor si a serviciilor oferite. Exista desigur cateva aspecte la care trebuie sa te uiti cu atentie:

Citește mai departe...

Pasiunea, ingredientul cheie al succesului in afaceri?

In spatiul antreprenorial in continua schimbare, a devenit evident faptul ca pasiunea este forta motrice din spatele fiecarei afaceri de succes. Pasiunea nu numai ca are puterea de a cultiva entuziasmul fata de brand, dar este esentiala pentru crearea unei culturi si a unei identitati de brand care sa rezoneze cu consumatorii.

Citește mai departe...

Numirea unui nou Presedinte si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al INTESA SANPAOLO BANK Romania

Intesa Sanpaolo Bank Romania anunta ca dl Giovanni Battista Ravasio a decis ca, dupa 14 ani si mai multe mandate in cadrul Consiliului de Administratie al bancii, sa se retraga renuntand la mandatul de administrator, respectiv presedinte al Consiliului de Administratie. Echipa de management a Intesa Sanpaolo Bank Romania isi exprima deosebita apreciere pentru contributia profesionala a dlui Ravasio de-a lungul unei semnificative perioade de colaborare cu banca – multumiri speciale din partea dlui Marco Capellini, Director General Intesa Sanpaolo Bank Romania si a dlui Ignacio Jaquotot, Sef Divizie Banci Subsidiare Internationale, Intesa Sanpaolo Grup.

Citește mai departe...

INTESA SANPAOLO achizitioneaza reteaua VENETO BANCA din Romania

Intesa Sanpaolo isi mareste prezenta pe piata strategica din Romania si le ureaza bun venit clientiilor si angajatilor

In urma achizitionarii de catre Intesa Sanpaolo SpA a unor active si pasive ale Veneto Banca SpA, inclusiv a retelei de unitati a sucursalei Veneto Banca din Romania, Intesa Sanpaolo le ureaza bun venit in familia Intesa Sanpaolo clientilor si angajatilor fostei sucursale Veneto Banca.

Citește mai departe...

BT Leasing primeste un imprumut de la BERD in valoare de 20 de milioane de euro

● O noua finantare pentru intreprinderile mici din afara Bucurestiului ●

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare acorda un imprumut de 20 de milioane de euro companiei BT Leasing pentru a creste accesul la finantare pentru intreprinderile mici si mijlocii din Romania, in special din afara zonelor metropolitane mari.

Citește mai departe...

Cinci pasi prin care bancile pot imbunatati modul in care interactioneaza cu clientii lor

La nivel global, 32% dintre consumatori considera ca produsele si serviciile financiare seamana intre ele, indiferent cine este furnizorul lor. In Romania, 40% dintre respondenti declara acest lucru, conform EY Global Consumer Banking Survey.

50% dintre participantii romani la studiu mentioneaza ca o experienta bancara mai buna reprezinta principalul motiv al deciziei de a schimba furnizorul principal de servicii financiare.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Constantin Magdalina: Mos Craciun in economie

Constantin Magdalina...

Consacrat drept un batranel care imparte daruri celor mici, Mos Craciun este un simbol ce ...

Studiu EY: Organizatiile se confrunta cu riscuri mari generate de atacurile cibernetice; metodele obisnuite de atac au inca succes

Studiu EY: Organizat...

- 56% dintre organizatiile sondate sunt ingrijorate de cresterea atacurilor cibernetice si...

alte-articole

pastila-de-joi

Se intorc pasarile calatoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca, in urma intrarii in vigoare a Le...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole