Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Contorizarea inteligenta, primul pas spre eficienta energetica

Primul si cel mai important pas pentru economia de energie si cresterea eficientei energetice in companie este legat de cunoasterea consumul existent. Daca nu poti masura, nu poti imbunatati!

Contorizarea inteligenta reprezinta solutia moderna de monitorizare a consumurilor de energie, inregistrand si transmitand la distanta datele de consum cu o frecventa care poate fi prestabilita si, totodata, de memorare a informatiei de consum si a altor parametrii pentru o perioada indelungata.

Citește mai departe...

NEPI si Ovidiu Sandor finalizeaza proiectul The Office, cel mai modern complex de birouri din vestul tarii

New Europe Property Investments (NEPI), liderul investitiilor imobiliare din Romania, si antreprenorul Ovidiu Sandor anunta finalizarea lucrarilor la cel mai modern complex de birouri din Cluj Napoca, The Office, proiect ce a impus noi standarde pe piata de birouri din Transilvania. The Office a atras un interes deosebit din partea companiilor locale si internationale prezente in regiune, devenind cel mai de succes proiect de birouri dezvoltat in afara Capitalei.

Citește mai departe...

Noul trend pe piata imobiliara in 2017: apartamentele cu doua camere vor fi schimbate pentru cele cu trei camere

Romanii vor mai mult spatiu.

Apartamentele noi, cu trei camere, isi vor gasi cumparatori anul acesta si in randul persoanelor care au deja un apartament cu doua camere, dar care doresc o schimbare, un spatiu mai larg, mai mult confort, sustine Marius Nicola, director general al companiei Premium – Conlux Development. Programul Prima Casa a favorizat vanzarea apartamentelor mai mici in 2016. Potentialii cumparatori au incept insa sa se intereseze mai mult decat in trecut de apartamentele cu trei camere dupa ce Executivul a anuntat ca va garanta cu 50%, in loc de 40%, imprumuturile pentru locuintele mai noi de cinci ani. Pretul unui apartament nou, cu trei camere, variaza intre 92.000 euro si 120.000 euro, pentru suprafete intre 85-122 de metri patrati construiti.

Citește mai departe...

Iulian Motoi, Managing Partner Elian Solutions: „Prin intermediul unui sistem ERP, managementul firmei poate avea o imagine corecta si integrala asupra afacerii”

Domnule Motoi, ati crescut acest business incet, frumos si sigur. Care este pozitia in piata in acest moment?
Am crescut an de an, inca din 2008, cand am pus bazele acestei afaceri, lucru confirmat de realizarile noastre profesionale, dar si de cifra de afaceri de peste 650.000 de euro inregistrata anul trecut, mai mult decat dublu fata de valoarea din 2013. Pe langa faptul ca piata ERP a cunoscut in ultimii ani un ritm de dezvoltare mai alert, si expertiza ne-a permis sa ne pozitionam in ultimii ani ca unul dintre cei mai importanti jucatori.

Citește mai departe...

Adrian Sabau, Director general Casa Mobila Simex: "De peste doua decenii, compania Simex reprezinta emblema mobilei romanesti in Europa Centrala si de Est, pe segmentul mobilei de lux"

Dle Director Adrian Sabau, in orice afacere exista un punct de plecare, urmat de cateva jaloane, pe care daca le depasesti, te poti numi antreprenor. Cum a fost startul in afaceri in cazul dvs?
Din perspectiva antreprenoriala, ideea reprezinta kilometrul zero al oricarei afaceri. Evolutia de la ideea de baza la constructia efectiva a identitatii si reputatiei unui brand poate fi asociata cu cea a unui drum cu sens unic, care porneste de la asumarea si dezvoltarea unei viziuni, a unui concept, si are drept destinatie finala atingerea indicatorilor de performanta, setati pentru business-ul in cauza.

Citește mai departe...

Gheorghe Boeru, Presedinte Romair Consulting: "Construim proiecte pe banii nostri si participam alaturi de beneficiar pana la implementarea lor"

Dle Presedinte Gheorghe Boeru, conduceti una dintre cele mai mari companii de consultanta in management din Romania. Cum ati analiza aceasta piata?
Consider ca piata de consultanta din Romania se afla in faza de consolidare cu mici schimbari inerente, dar, incepand cu 2015, o data cu aparitia noilor programe de finantare pe axele de prioritate ale Uniunii Europene, vom asista la aparitia altor jucatori mari. Azi, deocamdata, piata se consolideaza cu cu cei existenti, cu mici rearanjari in functie de capitalul de lucru al fiecaruia.

Citește mai departe...

Dr. Eugen Turcu, Manager Zone Medical Estet: “Ramane la latitudinea pacientului daca vrea sa fie operat de un medic care sta mai mult la televizor si mai putin in sala de operatie”

Dle Dr. Eugen Turcu, ce v-a determinat sa puneti bazele acestui business si de unde pasiunea pentru chirurgia plastica si estetica? Putem vorbi de Zone Medical Estet, ca de o clinica full services in acest domeniu?
In primul rand nu este vorba doar de un “business”, ci si de o pasiune. Nu poti reusi daca nu iti place ceea ce faci si daca nu esti dedicat trup si suflet pasiunii. Totusi, pasiunea nu este suficienta, mai este necesara si pregatirea temeinica in domeniu, ceea ce nu se obtine peste noapte, asa cum cred unii. Un mare profesor spunea odata: ”sa faci bine ce stii si sa stii bine ce faci”. Deci, pentru a porni un business de succes in chirurgie plastica si estetica sunt necesare in primul rand: pasiune, pregatire si experienta.

Citește mai departe...

Sergiu Dangulea, manager general Spy Shop: "Cele mai bune profituri ne-au adus echipamentele destinate zonei de investigatii private si supravegherii disimulate"

Spy Shop.ro este lider pe piata online din Romania in comertul cu echipamente de securitate, supraveghere si monitorizare. Compania de pe Bega are in portofoliu peste 20.000 de produse, de la peste 100 de producatori renumiti la nivel mondial pe piata sistemelor de securitate. Preturile competitive, precum si multiplele metode de plata si livrare, suportul tehnic garantat sau securitatea si confidentialitatea informatiilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care timisorenii de la Spy Shop sunt in top.

Citește mai departe...

Robert Nagy, Manager executiv SECTRA: “Specialistii nostri se pot deplasa in localitatea de resedinta a cursantilor, chiar si pentru grupe mai mici“

Sectra Robert Nagy1Dle Robert Nagy, dupa succesul numit Ariola, un brand de notorietate pe piata sistemelor de securitate, ati pus bazele companiei Sectra. Care ar fi principalele repere ale noului business si ce v-a determinat sa intrati in aceasta noua afacere?

Dupa aproape 20 de ani de existenta a brandului Ariola, am simtit nevoia de a impartasi experienta mea de peste 30 de ani in industria securitatii. Da, pare ciudat, dar sunt deja 31 de ani de cand ma ocup de sisteme de securitate. Si in anii ‘80 au existat institutii care produceau si instalau sisteme de securitate.

Citește mai departe...

Florentina Neicu, Presedinte Executiv NEI Holding: "Vor mai avea loc fuziuni si achizitii in piata de securitate din Romania"

nei florentina neicuDna Presedinte Executiv Florentina Neicu, va rugam sa ne spuneti daca a fost greu drumul de la idee, la ceea ce inseamna azi NEI GUARD si, implicit, NEI Holding.
Este nevoie de foarte mult timp si in special de o echipa devotata acestui segment de piata pentru a te impune. Am parcurs un drum greu, insa ambitia noastra a fost mai mare. Cu o experienta de peste 12 ani in serviciile de securitate, suntem unul dintre principalii asiguratori nationali de securitate si protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Managementul generatiei cu internetul in buzunar

Managementul generat...

“Fac ce-mi spui daca recunosti cine sunt”. Acesta pare sa fie motto-ul dupa care se ghidea...

Ce spun directorii generali despre digitalizare

Ce spun directorii g...

Planul digitalizarii unei companii trebuie mai intai sa existe, dupa aceea sa fie aprobat ...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole