Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

100 de magazine Noul Profi, la putin peste un an de la lansare

La doar putin peste un an de la lansarea de la Ploiesti a magazinului concept Noul Profi, reteaua anunta cu mandrie ca numara deja 100 de magazine de acest fel.

Citește mai departe...

Noua generatie PROFI CITY, inaugurata astazi la Timisoara

Astazi, a fost inaugurat la Timisoara primul Profi City din generatia care se bucura de imbunatatirile testate in magazinul concept din Ploiesti, format cunoscut in interiorul companiei sub denumirea de Monaco.

Citește mai departe...

Luna martie debuteaza cu marirea echipei de management financiar la PROFI

Luna martie debuteaza cu marirea echipei de management financiar a retelei de magazine Profi. Dumitru Dragomir, pana acum Director financiar, a preluat functia de Vicepresedinte, Director de eficienta afacerii, pozitie din care va reprezenta compania in relatiile cu principalii sai parteneri si colaboratori, gestionand totodata din perspectiva financiara planurile de dezvoltare.

Citește mai departe...

Inca o premiera PROFI – magazinele de convenience ProfiGO

Primele doua magazine pilot ProfiGo s-au deschis simultan astazi in Timisoara, combinand functionalitatile magazinului de proximitate cu cele ale unuia de convenience. Ele reprezinta felul in care lantul de magazine raspunde nevoilor consumatorului din ziua de azi care doreste sa-si cumpere rapid mancarea de calitate de care are nevoie cand pleaca la munca sau vine acasa.

Citește mai departe...

Viitorul PROFI – primul magazin concept lansat astazi la Ploiesti

Astazi, la Ploiesti, publicul a facut cunostinta cu viitorul Profi, vizitand conceptul de magazin care anunta directia in care reteaua urmeaza sa se dezvolte.

Citește mai departe...

Marelbo deschide cel de-al doilea magazin din Sibiu si ajunge la o retea de 58 de magazine la nivel national

Marelbo Romania, un producator local care detine cea mai mare fabrica de incaltaminte din Romania deschide cel de-al doilea magazin din orasul Sibiu.

Noul magazin este localizat in centrul comercial Promenada Sibiu (strada Lector nr. 1-3A), are o suprafata de 120 m² si 6 angajati. Totodata, cu ocazia deschiderii magazinului, Marelbo ajunge la o retea de 58 de magazine la nivel national si 740 de angajati. Compania a terminat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 88 mil. lei.

Citește mai departe...

Scoala privata gimnaziala Aletheea a implinit 5 ani de la infiintare

Scoala Gimnaziala Alteheea s-a plasat, in cei cinci de activitate, in topul scolilor de profil din Bucuresti, incepand acest an cu peste 250 de elevi si aproape 70 de profesori, majoritatea titularii scolii. Copiii vin cu placere la scoala si invata intr-un mediu relaxat, le spun profesorilor pe nume, studiaza, printre altele, antreprenoriat, mindfulness si yoga, iar rezultatele lor la invatatura sunt foarte bune.

Citește mai departe...

Despre educatia pentru viitor, cu speranta si optimism. O tema centrala dezbatuta de peste 100 de profesori si specialisti in educatie, in cadrul Conferintei Nationale Aletheea

Care sunt competentele si abilitatile de care copiii vor avea nevoie in viitor? Care sunt rolurile si valorile sociale ale viitorului? Acestea au fost intrebarile principale dezbatute in cadrul conferintei nationale organizata de Scoala Privata Aletheea din Bucuresti, sambata, 25 mai, la care au participat peste 100 de profesori si specialisti in domeniul educatiei din toata tara. Ajunsa la cea de-a IV-a editie, conferinta din acest an s-a desfasurat sub forma a „7 Ateliere Aletheea – un exercitiu de imaginatie despre educatia pentru viitor”.

Citește mai departe...

Fermele Crevedia patrund in forta pe piata din Romania si lanseaza cea de-a patra fabrica de nutreturi combinate la Lehliu

Fermele Crevedia, asa cum se numeste astazi fosta Avicola Crevedia, a lansat la finalul saptamanii trecute cea mai mare fabrica de nutreturi combinate din tara, in localitatea Lehliu, judetul Calarasi. Capacitatea de productie a acestei fabrici este de 30 de tone pe ora intr-o singura linie, iar cea de depozitare cereale este de 20.000 tone, cu extrudare soia 2 tone/ora si a presupus o investitie de peste 6 milioane de euro.

Citește mai departe...

Garrett aniverseaza 20 de ani de tehnologie la cel mai inalt nivel, pentru turbosuflante, in Bucuresti

• Fabrica din Bucuresti a contribuit la existenta a peste 40 de milioane de motoare cu turbosuflante, montate pe vehicule la nivel global
• Forta de munca locala a crescut cu peste 400% din 1998, de cand unitatea de productie si-a inceput activitatea

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole