Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Garrett aniverseaza 20 de ani de tehnologie la cel mai inalt nivel, pentru turbosuflante, in Bucuresti

• Fabrica din Bucuresti a contribuit la existenta a peste 40 de milioane de motoare cu turbosuflante, montate pe vehicule la nivel global
• Forta de munca locala a crescut cu peste 400% din 1998, de cand unitatea de productie si-a inceput activitatea

Citește mai departe...

CNIPMMR si AMR au desemnat BRAILA cu titlul de “Capitala antreprenoriatului romanesc 2019”

Consiliul IMM-urilor din Romania (CNIPMMR) in parteneriat cu Asociatia Municipiilor din Romania (AMR) au desemnat ieri, 12 noiembrie, in cadrul Galei AMR, primul municipiu care va detine titlul de  “Capitala antreprenoriatului romanesc 2019”, pentru o perioada de 1 an.

Initiativa a vizat o competitie intre municipiile din Romania care au o viziune antreprenoriala de exceptie, indiferent de dimensiunea si prosperitatea acestora, Braila, din cei 8 aplicanti,  dispunand de planul de actiune cel mai performant si orientat spre viitor.

Citește mai departe...

West Gate inaugureaza prima piscina exterioara inconjurata de o pista de alergare si roller blading, situata intr-un parc de birouri

Investitia in aceasta facilitate unica s-a ridicat la 1,5 milioane de euro, constructia necesitand 2 ani

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, detinut de Genesis Property, inaugureaza prima piscina exterioara cu pista de alergare si rollerblading din Romania, amplasata intr-un parc de birouri.

Peste 10.000 de persoane, angajati ai companiilor chiriase in West Gate si studentii campusului privat West Gate Studios, au acces la piscina si terasa in aer liber intr-un spatiu de relaxare modern, amenajat in interiorul parcului, pe o suprafata de 5.000 mp.

Citește mai departe...

Contorizarea inteligenta, primul pas spre eficienta energetica

Primul si cel mai important pas pentru economia de energie si cresterea eficientei energetice in companie este legat de cunoasterea consumul existent. Daca nu poti masura, nu poti imbunatati!

Contorizarea inteligenta reprezinta solutia moderna de monitorizare a consumurilor de energie, inregistrand si transmitand la distanta datele de consum cu o frecventa care poate fi prestabilita si, totodata, de memorare a informatiei de consum si a altor parametrii pentru o perioada indelungata.

Citește mai departe...

NEPI si Ovidiu Sandor finalizeaza proiectul The Office, cel mai modern complex de birouri din vestul tarii

New Europe Property Investments (NEPI), liderul investitiilor imobiliare din Romania, si antreprenorul Ovidiu Sandor anunta finalizarea lucrarilor la cel mai modern complex de birouri din Cluj Napoca, The Office, proiect ce a impus noi standarde pe piata de birouri din Transilvania. The Office a atras un interes deosebit din partea companiilor locale si internationale prezente in regiune, devenind cel mai de succes proiect de birouri dezvoltat in afara Capitalei.

Citește mai departe...

Noul trend pe piata imobiliara in 2017: apartamentele cu doua camere vor fi schimbate pentru cele cu trei camere

Romanii vor mai mult spatiu.

Apartamentele noi, cu trei camere, isi vor gasi cumparatori anul acesta si in randul persoanelor care au deja un apartament cu doua camere, dar care doresc o schimbare, un spatiu mai larg, mai mult confort, sustine Marius Nicola, director general al companiei Premium – Conlux Development. Programul Prima Casa a favorizat vanzarea apartamentelor mai mici in 2016. Potentialii cumparatori au incept insa sa se intereseze mai mult decat in trecut de apartamentele cu trei camere dupa ce Executivul a anuntat ca va garanta cu 50%, in loc de 40%, imprumuturile pentru locuintele mai noi de cinci ani. Pretul unui apartament nou, cu trei camere, variaza intre 92.000 euro si 120.000 euro, pentru suprafete intre 85-122 de metri patrati construiti.

Citește mai departe...

Iulian Motoi, Managing Partner Elian Solutions: „Prin intermediul unui sistem ERP, managementul firmei poate avea o imagine corecta si integrala asupra afacerii”

Domnule Motoi, ati crescut acest business incet, frumos si sigur. Care este pozitia in piata in acest moment?
Am crescut an de an, inca din 2008, cand am pus bazele acestei afaceri, lucru confirmat de realizarile noastre profesionale, dar si de cifra de afaceri de peste 650.000 de euro inregistrata anul trecut, mai mult decat dublu fata de valoarea din 2013. Pe langa faptul ca piata ERP a cunoscut in ultimii ani un ritm de dezvoltare mai alert, si expertiza ne-a permis sa ne pozitionam in ultimii ani ca unul dintre cei mai importanti jucatori.

Citește mai departe...

Adrian Sabau, Director general Casa Mobila Simex: "De peste doua decenii, compania Simex reprezinta emblema mobilei romanesti in Europa Centrala si de Est, pe segmentul mobilei de lux"

Dle Director Adrian Sabau, in orice afacere exista un punct de plecare, urmat de cateva jaloane, pe care daca le depasesti, te poti numi antreprenor. Cum a fost startul in afaceri in cazul dvs?
Din perspectiva antreprenoriala, ideea reprezinta kilometrul zero al oricarei afaceri. Evolutia de la ideea de baza la constructia efectiva a identitatii si reputatiei unui brand poate fi asociata cu cea a unui drum cu sens unic, care porneste de la asumarea si dezvoltarea unei viziuni, a unui concept, si are drept destinatie finala atingerea indicatorilor de performanta, setati pentru business-ul in cauza.

Citește mai departe...

Gheorghe Boeru, Presedinte Romair Consulting: "Construim proiecte pe banii nostri si participam alaturi de beneficiar pana la implementarea lor"

Dle Presedinte Gheorghe Boeru, conduceti una dintre cele mai mari companii de consultanta in management din Romania. Cum ati analiza aceasta piata?
Consider ca piata de consultanta din Romania se afla in faza de consolidare cu mici schimbari inerente, dar, incepand cu 2015, o data cu aparitia noilor programe de finantare pe axele de prioritate ale Uniunii Europene, vom asista la aparitia altor jucatori mari. Azi, deocamdata, piata se consolideaza cu cu cei existenti, cu mici rearanjari in functie de capitalul de lucru al fiecaruia.

Citește mai departe...

Dr. Eugen Turcu, Manager Zone Medical Estet: “Ramane la latitudinea pacientului daca vrea sa fie operat de un medic care sta mai mult la televizor si mai putin in sala de operatie”

Dle Dr. Eugen Turcu, ce v-a determinat sa puneti bazele acestui business si de unde pasiunea pentru chirurgia plastica si estetica? Putem vorbi de Zone Medical Estet, ca de o clinica full services in acest domeniu?
In primul rand nu este vorba doar de un “business”, ci si de o pasiune. Nu poti reusi daca nu iti place ceea ce faci si daca nu esti dedicat trup si suflet pasiunii. Totusi, pasiunea nu este suficienta, mai este necesara si pregatirea temeinica in domeniu, ceea ce nu se obtine peste noapte, asa cum cred unii. Un mare profesor spunea odata: ”sa faci bine ce stii si sa stii bine ce faci”. Deci, pentru a porni un business de succes in chirurgie plastica si estetica sunt necesare in primul rand: pasiune, pregatire si experienta.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Tendinte care marcheaza domeniul de facilities management

Tendinte care marche...

Multa vreme spatiul de birouri al unei companii era doar locul in care angajatii isi desfa...

Obligativitatea de raportare catre ANRE, pana la 30 aprilie 2019, a Declaratiei de Consum si serviciile reglementate de Manager Energetic

Obligativitatea de r...

A. Obligativitatea de raportare catre ANRE a Declaratiei de Consum Conform Legii Eficiente...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole