Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Viitorul PROFI – primul magazin concept lansat astazi la Ploiesti

Astazi, la Ploiesti, publicul a facut cunostinta cu viitorul Profi, vizitand conceptul de magazin care anunta directia in care reteaua urmeaza sa se dezvolte.

Citește mai departe...

Marelbo deschide cel de-al doilea magazin din Sibiu si ajunge la o retea de 58 de magazine la nivel national

Marelbo Romania, un producator local care detine cea mai mare fabrica de incaltaminte din Romania deschide cel de-al doilea magazin din orasul Sibiu.

Noul magazin este localizat in centrul comercial Promenada Sibiu (strada Lector nr. 1-3A), are o suprafata de 120 m² si 6 angajati. Totodata, cu ocazia deschiderii magazinului, Marelbo ajunge la o retea de 58 de magazine la nivel national si 740 de angajati. Compania a terminat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 88 mil. lei.

Citește mai departe...

Scoala privata gimnaziala Aletheea a implinit 5 ani de la infiintare

Scoala Gimnaziala Alteheea s-a plasat, in cei cinci de activitate, in topul scolilor de profil din Bucuresti, incepand acest an cu peste 250 de elevi si aproape 70 de profesori, majoritatea titularii scolii. Copiii vin cu placere la scoala si invata intr-un mediu relaxat, le spun profesorilor pe nume, studiaza, printre altele, antreprenoriat, mindfulness si yoga, iar rezultatele lor la invatatura sunt foarte bune.

Citește mai departe...

Despre educatia pentru viitor, cu speranta si optimism. O tema centrala dezbatuta de peste 100 de profesori si specialisti in educatie, in cadrul Conferintei Nationale Aletheea

Care sunt competentele si abilitatile de care copiii vor avea nevoie in viitor? Care sunt rolurile si valorile sociale ale viitorului? Acestea au fost intrebarile principale dezbatute in cadrul conferintei nationale organizata de Scoala Privata Aletheea din Bucuresti, sambata, 25 mai, la care au participat peste 100 de profesori si specialisti in domeniul educatiei din toata tara. Ajunsa la cea de-a IV-a editie, conferinta din acest an s-a desfasurat sub forma a „7 Ateliere Aletheea – un exercitiu de imaginatie despre educatia pentru viitor”.

Citește mai departe...

Fermele Crevedia patrund in forta pe piata din Romania si lanseaza cea de-a patra fabrica de nutreturi combinate la Lehliu

Fermele Crevedia, asa cum se numeste astazi fosta Avicola Crevedia, a lansat la finalul saptamanii trecute cea mai mare fabrica de nutreturi combinate din tara, in localitatea Lehliu, judetul Calarasi. Capacitatea de productie a acestei fabrici este de 30 de tone pe ora intr-o singura linie, iar cea de depozitare cereale este de 20.000 tone, cu extrudare soia 2 tone/ora si a presupus o investitie de peste 6 milioane de euro.

Citește mai departe...

Garrett aniverseaza 20 de ani de tehnologie la cel mai inalt nivel, pentru turbosuflante, in Bucuresti

• Fabrica din Bucuresti a contribuit la existenta a peste 40 de milioane de motoare cu turbosuflante, montate pe vehicule la nivel global
• Forta de munca locala a crescut cu peste 400% din 1998, de cand unitatea de productie si-a inceput activitatea

Citește mai departe...

CNIPMMR si AMR au desemnat BRAILA cu titlul de “Capitala antreprenoriatului romanesc 2019”

Consiliul IMM-urilor din Romania (CNIPMMR) in parteneriat cu Asociatia Municipiilor din Romania (AMR) au desemnat ieri, 12 noiembrie, in cadrul Galei AMR, primul municipiu care va detine titlul de  “Capitala antreprenoriatului romanesc 2019”, pentru o perioada de 1 an.

Initiativa a vizat o competitie intre municipiile din Romania care au o viziune antreprenoriala de exceptie, indiferent de dimensiunea si prosperitatea acestora, Braila, din cei 8 aplicanti,  dispunand de planul de actiune cel mai performant si orientat spre viitor.

Citește mai departe...

West Gate inaugureaza prima piscina exterioara inconjurata de o pista de alergare si roller blading, situata intr-un parc de birouri

Investitia in aceasta facilitate unica s-a ridicat la 1,5 milioane de euro, constructia necesitand 2 ani

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, detinut de Genesis Property, inaugureaza prima piscina exterioara cu pista de alergare si rollerblading din Romania, amplasata intr-un parc de birouri.

Peste 10.000 de persoane, angajati ai companiilor chiriase in West Gate si studentii campusului privat West Gate Studios, au acces la piscina si terasa in aer liber intr-un spatiu de relaxare modern, amenajat in interiorul parcului, pe o suprafata de 5.000 mp.

Citește mai departe...

Contorizarea inteligenta, primul pas spre eficienta energetica

Primul si cel mai important pas pentru economia de energie si cresterea eficientei energetice in companie este legat de cunoasterea consumul existent. Daca nu poti masura, nu poti imbunatati!

Contorizarea inteligenta reprezinta solutia moderna de monitorizare a consumurilor de energie, inregistrand si transmitand la distanta datele de consum cu o frecventa care poate fi prestabilita si, totodata, de memorare a informatiei de consum si a altor parametrii pentru o perioada indelungata.

Citește mai departe...

NEPI si Ovidiu Sandor finalizeaza proiectul The Office, cel mai modern complex de birouri din vestul tarii

New Europe Property Investments (NEPI), liderul investitiilor imobiliare din Romania, si antreprenorul Ovidiu Sandor anunta finalizarea lucrarilor la cel mai modern complex de birouri din Cluj Napoca, The Office, proiect ce a impus noi standarde pe piata de birouri din Transilvania. The Office a atras un interes deosebit din partea companiilor locale si internationale prezente in regiune, devenind cel mai de succes proiect de birouri dezvoltat in afara Capitalei.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole