Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

IMMOFINANZ semneaza un contract de inchiriere pe zece ani cu Profi, pentru o suprafata de circa 4.000 metri patrati

IMMOFINANZ, una dintre cele mai importante companii active pe piata imobiliara din Romania, anunta semnarea unui contract de inchiriere cu retailer-ul Profi pentru o perioada de zece ani. Contractul vizeaza spatii de lucru amplasate pe o suprafata de peste 4.000 de metri patrati, echivalentul a patru etaje ale cladirii Baneasa Airport Tower.

„Aceasta tranzactie vine la finalul unui amplu proiect de modernizare a cladirii Baneasa Airport Tower, parte din strategia IMMOFINANZ de adaptare continua la nevoile actuale ale chiriasilor si oferirea celor mai bune conditii de dezvoltare pe termen mediu si lung. Chiriasii nostri au acces, in acest moment, la cel mai inalt nivel de siguranta sanitara. Ne bucura parteneriatul pe termen lung cu Profi, unul dintre cei mai importanti investitori din domeniul comertului alimentar, cu perspective importante de dezvoltare pe piata locala”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZ Romania.

„Specificul actual al pietei muncii personalului de specialitate impune sa oferim in Bucuresti mai multe locuri de munca pentru specialistii nostri care nu iau in calcul posibilitatea de a se reloca la Timisoara. Ȋmbunatatim constant standaradele din reteaua noastra, astfel ca ne reamenajam birourile din Timisoara si ne pregatim sa marim suprafata birourilor din Bucuresti pentru a oferi colegilor actuali si viitori conditii de munca in pas cu tendintele din companiile europene de top”, a declarat Pawel Musial, CEO & Executive Chairman la Profi Rom Food.

Suprafata inchiriata de Profi vizeaza spatii de lucru si este amplasata la ultimele patru etaje ale cladirii Baneasa Airport Tower. Cladirea Baneasa Airport Tower are o suprafata inchiriabila totala de 6.931 mp, fiind organizata pe noua niveluri: doua subterane, un parter, plus sase etaje superioare. Tranzactia a fost intermediata de agentia Jones Lang LaSalle Romania.

„Suntem onorati de colaborarea pe termen lung cu Profi si ne bucuram ca am gasit in IMMOFINANZ un partener care intelege si se adapteaza constant nevoilor clientilor sai. Tranzactia reprezinta un semnal al increderii PROFI in evolutia pozitiva a pietei si un impuls pentru moralul industriei de profil, anticipand un parcurs favorabil in lunile ce vor urma”, a declarat Viorel Opait, Business Development Director la JLL Romania.

IMMOFINANZ a derulat pe parcursul anului 2021 un amplu proiect de modernizare a cladirilor de birouri din portofoliu, care au permis, inclusiv, certificarea integrala DEKRA, care atesta implementarea celor mai bune practici din ghidurile Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) pentru prevenirea infectiei cu SARS-CoV-2.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences