Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Fabrica de ulei ARGUS S.A. implineste 70 de ani de la infiintare

Povestea fabricii de ulei ARGUS incepe in urma cu 70 de ani, fiind una din societatile reprezentative din Romania in domeniul prelucrarii semintelor oleaginoase. Astfel, inca din 1948, compania si-a dorit sa ofere produse de calitate, recunoscute pe plan national, uleiuri care sa se bucure de aprecierea continua si sustinuta a consumatorilor.

Listata din 2002 pe Bursa de Valori Bucuresti, istoria companiei Argus S.A. este un model de business de succes integral romanesc, care a trecut proba timpului, a crescut, a evoluat, a cultivat traditia si a consolidat un brand autohton, ce poate concura oricand cu produse similare europene. Astfel, in an centenar, aceasta aniversare reconfirma valoarea companiilor romanesti si increderea investitorilor in piata de capital.

Citește mai departe...

Compania Facilities Management Services previzioneaza o crestere de 115% a cifrei de afaceri in 2018

Facility Management_Lucian_Anghel_2Facilities Management Services (FMS) , companie fondata de omul de afaceri Lucian Anghel, va creste de la o cifra de afaceri de 465,000 EUR in 2017 la peste 1,000,000 EUR in 2018. Compania este furnizor national de produse si servicii de operare, intretinere si administrare (facilities management) bazate pe inovatie si tehnologii noi. Compania are un portofoliu de clienti care include CTP , NEPI, MedLife, Immofinanz, Liziera, Mega Image, Grand Phoenicia, TH Top Hotels, Albalact, Stihl, Secom, Pro TV.

Citește mai departe...

Magazinul Dedeman din Pantelimon va fi inaugurat pe 7 septembrie

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 7 septembrie magazinul din Pantelimon, cel de-al 6-lea din Bucuresti si al 49-lea la nivel national.

Magazinul, amplasat pe Soseaua Dudesti-Pantelimon, nr. 2 – 40, este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro.

Citește mai departe...

MHS Truck & Bus si Roman SA vor sa produca un camion romanesc la standarde nemtesti

MHS Truck & Bus, unic importator si partener de service al vehiculelor militare si militarizate Rheinmetall MAN in Romania, a semnat un parteneriat de tip joint-venture cu fabrica de autocamioaneRoman, pentru a produce, in Romania, platforme de transport auto multifunctionale, in functie de necesitatile de echipare ale Armatei Romaniei.

Pentru integrarea industriei romanesti in programul de echipare a Armatei Romaniei cu vehicule militarizate, MHS Truck & Bus va colabora, pe langa Roman Brasov, cu mai multi furnizori locali.

Citește mai departe...

West Gate prelungeste contractul de inchiriere cu Siemens cu inca 5 ani

Compania germana extinde suprafata inchiriata cu aprox. 700 mp, ajungand la un total de aproximativ 5.500 mp in West Gate

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, detinut de Genesis Property, a prelungit contractul de inchiriere a spatiului de birouri cu compania germana Siemens pentru inca 5 ani. In acelasi timp, suprafata inchiriata a fost extinsa cu aprox. 700 mp.  West Gate gazduieste Siemens inca din 2008, iar contractul recent semnat va intra in vigoare in luna decembrie 2018.

Citește mai departe...

Banca Transilvania a achizitionat Bancpost, ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN

Banca Transilvania a devenit proprietarul pachetului majoritar de actiuni (99,15%) detinut de Eurobank Group la Bancpost, respectiv al actiunilor detinute la ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN. Odata cu finalizarea tranzactiei dintre Eurobank Group si BT incepe integrarea acestor entitati in Grupul Financiar Banca Transilvania.

Citește mai departe...

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank din Republica Moldova

● BT si BERD, parteneriat strategic pentru sustinerea antreprenorilor si economiei din Republica Moldova ●

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. BT si BERD sunt actionari majoritari ai Victoriabank si parteneri strategici pentru sustinerea antreprenorilor si economiei Republicii Moldova.

Citește mai departe...

WIRQUIN Romania va construi o noua fabrica de instalatii sanitare

Prezenta pe piata nationala inca din anul 1999, compania WIRQUIN Romania continua seria investitiilor majore in ceea ce priveste producerea echipamentelor sanitare inovatoare. Compania are in plan, in anul 2018, sa construiasca cea mai moderna fabrica de instalatii sanitare din tara. Proiectul va prinde contur in Bucuresti, pe o suprafata de minimum 10.000 de metri patrati.

Citește mai departe...

Orange anunta rezultatele financiare pentru al treilea trimestru al anului 2017

X3.5 crestere trafic internet 4G
2,9 milioane de clienti Orange 4G
X2 crestere a actiunilor online pe www.orange.ro

Grupul Orange anunta astazi rezultatele financiare pentru trimestrul trei al anului 2017, disponibile la 30 septembrie.

Citește mai departe...

WIRQUIN Romania exporta produse si accesorii sanitare in intreaga Europa

Wirquin Romania, producator national de echipamente sanitare inovatore pentru bucatarii, bai si toalete, a devenit unul dintre principalii furnizori de astfel de produse pentru Europa Centrala si de Est. Acest lucru, spun oficialii, se datoreaza inovatiei, designului atractiv si adaptarii la cerintele pietei, si se traduce printr-o crestere a cifrei de afaceri, in ultimii ani.

„90% din produsele WIRQUIN, comercializate pe piata locala, sunt fabricate la Bucuresti”

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Noi restrictii in domeniul detasarilor transnationale. Ce prevede noua directiva publicata in iulie 2018

Noi restrictii in do...

Presiunea statelor dezvoltate ale Uniunii Europene de a modifica cadrul de reglementare pr...

Digitalizarea companiilor de servicii profesionale

Digitalizarea compan...

Spre deosebire de industriile in care produsul este tangibil, in industria serviciilor pro...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole