Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Profi anunta campania: Poarta deschisa pentru producatorii locali

Profi anunta lansarea publica a campaniei sale de sustinere a producatorilor locali pe 23 si 24 septembrie, la Apos, judetul Sibiu. Evenimentul va fi onorat de prezenta Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei.

“Ne straduim sa mentinem vii si cat mai nealterate frumusetea acestei tari si traditiile ei culturale, inclusiv culinare, astfel ca impreuna cu Asociatia Casa Majestatii Sale si alte ONG-uri puternice, investim intr-un program de sustinere a producatorilor locali”, declara Calin Costinas, director general adjunct al retelei de magazine Profi.

“Va invitam la Apos, ca sa faceti cunostinta cu unii dintre producatorii din zona Sibiului care participa la acest program, si pentru a afla in ce fel ii sustinem atat pe ei, cat si pe multi altii din intreaga tara.”

Prin noul sau program CSR, Profi incurajeaza cresterea de comunitati in care produsele locale devin mai cunoscute si apreciate, iar producatorii si familiile lor duc mai departe retetele si procedeele lor stravechi, obtinand totodata venituri constante care sa le permita sa traiasca si sa munceasca asa cum s-au obisnuit de generatii, fiind totodata mai putin tentati sa renunte la traditie, sau chiar sa plece din tara in cautrarea unei alte vieti. In acelasi timp, acest program ai carui principali beneficiari urmeaza sa fie producatorii locali si turismul, ne invita pe noi, toti ceilalti, sa redescoperim Romania.

La Apos, localitate cu o vechime atestata documentar de 700 de ani, aflata intr-o zona unde obiceiuri stravechi inca se mentin nealterate, Profi are mai multe motive de mandrie. Impreuna cu Asociatia Monumentum, reprezentanta din Romania a The Prince’s Foundation a carui presedinte este Majestatea Sa Regele Charles al III-lea si care apreciaza in mod deosebit proiectul “Ambulanta pentru monumente”, a contribuit la restaurarea bisericii evanghelice si a tiglariei, pastrand farmecul aparte al locului. Astfel de contributii Profi nu se opresc aici, ci urmeaza sa fie extinse si catre alte zone ale tarii.

In cele doua zile, pe vizitatori ii asteapta un targ al producatorilor locali artizanali, cu bunatati din cele mai alese, activitati si experiente autentice. Peste 25 de producatori locali se vor afla acolo cu delicii culinare, produse artizanale si demonstratii mestesugaresti, iar un spectacol de muzica live folk si instrumente traditionale va face experienta si mai placuta. Vizitatorii vor putea asista la demonstratii ecvestre, vor putea face plimbari cu poneiul, vor face turul satului sasesc cu trasura, vizite la fabrica artizanala de tiglarie si la turnul vechii biserici, vor paricipa la concert dar si la ateliere pentru copii.

Ziua de 23 este dedicata exclusiv angajatilor Profi, in schimb sambata, 24 septembrie, este binevenit oricine doreste sa petreaca o zi speciala in frumosul mediu sasesc, participarea fiind gratuita.

Locul de desfasurare a evenimentului este Villa Abbatis Equestrian Center, in intervalul 12:00-18:00. Pentru detalii si inscriere: https://profilaapos.ro/

Cu aproape 1600 de magazine integrate si partener aflate in 758 de localitati si cu peste 27000 de angajati, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica si cel mai mare angajator privat din Romania.

Lucian Penes este noul director financiar al Distributie Energie Electrica Romania

Cu o experienta profesionala de peste 24 de ani in sectorul financiar, Lucian Penes, prin noua pozitie, este responsabil de activitatea financiara a Distributie Energie Electrica Romania.

Citește mai departe...

Marius Maican si Alexandru Ilie consolideaza echipa de top management Orange Romania

Orange Romania anunta schimbari in echipa de top management pentru pozitiile de Chief Technology Officer si IT Director. Marius Maican, cu peste 25 de ani vechime in Orange si deja parte din echipa de top management, este, de la 1 iulie 2022, noul Chief Technology Officer.

Citește mai departe...

Jumatate din magazinele PROFI sunt conduse de parteneri

Numarul magazinelor partener a ajuns sa fie aproape egal cu cel al magazinelor integrate Profi odata cu semnarea, chiar inainte de sfarsitul lunii trecute, a contractului pentru cel de al 800-lea magazin partener Profi.

Citește mai departe...

Magister aniverseaza 20 de ani de inovatie tehnologica in retail

In luna februarie compania Magister, dezvoltatorul platformei software pentru retail SmartCash RMS, aniverseaza 20 de ani de la infiintare.

La doua decenii de la primul magazin operat cu programul SmartCash, Magister este astazi unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate pentru retail din Romania.

Citește mai departe...

Dedeman aniverseaza 30 de ani de existenta si adopta temporar o identitate vizuala noua

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, implineste 30 de ani de la infiintare.

Compania Dedeman a crescut si s-a dezvoltat constant, devenind un partener de nadejde pentru romani in indeplinirea oricarui plan sau proiect legat de casa si gradina.

Citește mai departe...

PROFI a devenit partener principal al Federatiei Romane de Handbal

La inceputul acestui an, magazinele Profi au devenit partener principal al Federatiei Romane de Handbal (F.R.H.), ridicand acum la cel mai inalt nivel sustinerea pe care o acorda handbalului de la noi inca din 2016.

Citește mai departe...

Dedeman deschide pe 17 decembrie magazinul cu numarul 57 la Campulung Moldovenesc

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, inaugureaza vineri, 17 decembrie, un nou magazin la Campulung Moldovenesc.

Cel mai nou magazin Dedeman este situat pe Calea Transilvaniei nr. 180, pe un teren cu o suprafata de peste 42.000 mp si este rezultatul unei investitii de aproximativ 10 milioane de euro.

Citește mai departe...

Dedeman inaugureaza vineri, 3 septembrie, un nou magazin langa Ploiesti

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 3 septembrie la Blejoi magazinul cu numarul 56.

Noul magazin Dedeman, situat in apropiere de municipiul Ploiesti, in comuna Blejoi, a creat 190 de locuri de munca si a presupus o investitie totala de 14 milioane de euro.

Citește mai departe...

Hornbach Cluj-Napoca, al doilea magazin de tip DYI ce va fi livrat de Optim Project Management

Optim Project Management va livra cel de-al doilea magazin de tip DYI din Romania pentru Hornbach, receptia cu autoritatile avand loc in Cluj-Napoca.

Compania a fost numita de Hornbach Romania la mijlocul anului 2020 ca manager de proiect pentru noua dezvoltare, livrand cu success catre retailerul german in toamna aceluiasi an magazinul DYI de 12.000 mp din Oradea.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole