Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

PROFI a incheiat anul 2022 cu rezultate financiare deosebite

Suntem bucurosi sa comunicam rezultatele IFRS ale Profi, companie romaneasca, pentru anul 2022, care arata ca strategia noastra, bazata pe conceptul Noul Profi, pe parteneriat in managementul magazinelor si pe digitalizare ne-a ajutat sa crestem sustenabil pe toate ariile de business.

Citește mai departe...

Julien Ducarroz va fi noul CEO al Orange Romania de la 1 septembrie 2023

Orange Romania anunta numirea lui Julien Ducarroz in functia de CEO, incepand cu data de 1 septembrie 2023. Liudmila Climoc, in prezent CEO Orange Romania, va prelua de la Julien Ducarroz functia de CEO al Orange Polonia de la aceeasi data.

Citește mai departe...

Ionut Baciu este noul director general adjunct al PAID Romania

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) anunta numirea lui Ionut Baciu in functia de director general adjunct. Prin aprobarea emisa si comunicata public de Autoritatea de Supraveghere Financiara miercuri, 5 aprilie, acesta preia pozitia ocupata anterior de Natalia Man. Ionut Baciu are o experienta de peste 25 de ani in domeniul serviciilor financiare si bancare, iar in ultimii patru ani a fost director financiar la PAID.

Citește mai departe...

Un nou salt marcheaza finalul lunii martie: 11OO De Magazine Partener Profi

Un nou salt marcheaza finalul lunii martie la Profi: depasirea numarului de 1100 de magazine Partener.

“Acest model de afacere este ideal pentru cine doreste sa devina antrepenor. Modelul este deosebit de apreciat, implica riscuri financiare minime si te poti bucura inca de la inceput de vizibilitate in piata, de un pool de clienti fideli, de strategiile de marketing precum si de celelalte avantaje oferite de o mare retea de retail,” declara Magda Amarie, Directorul Operational care coordoneaza activitatea magazinelor Partener Profi.

Citește mai departe...

Deloitte Romania a asistat Grupo Bimbo la achizitia liderului local de profil Vel Pitar

Deloitte Romania a asistat compania mexicana de panificatie Grupo Bimbo, liderul global in domeniu, in procesul de preluare a liderului pietei locale de profil Vel Pitar de la fondul de capital privat NCH Capital, cu sediul in SUA. Tranzactia, care marcheaza intrarea Grupo Bimbo pe piata din Romania, a fost finalizata la inceputul anului 2023.

Citește mai departe...

Lanturile de retail modern Profi si Auchan au anuntat un parteneriat pentru negocieri

La inceputul acestei saptamani, lanturile de retail modern Profi si Auchan au anuntat un parteneriat pentru negocieri al carui scop este ameliorarea puterii de negociere a celor doua retele, in avantajul consumatorilor finali.

Citește mai departe...

Maria Popova este noul Head of Communications in cadrul Bayer AG

Maria Popova (foto) preia conducerea departamentului de Communications, Public Affairs, Science and Sustainability al companiei Bayer din regiune de la predecesoarea sa, Ruxandra Pirojoc

Citește mai departe...

Orange Romania anunta numirea lui Antoine Drevon in rolul de Chief Marketing Officer

Orange Romania anunta numirea lui Antoine Drevon (foto) in rolul de Chief Marketing Officer incepand cu 1 noiembrie 2022. Acesta preia responsabilitatile lui Pierre-Etienne Cizeron, care a dat curs altor provocari profesionale.

Citește mai departe...

Dedeman inaugureaza vineri, 21 octombrie, un nou magazin in Brasov

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 21 octombrie in Brasov magazinul cu numarul 58.

Noul magazin Dedeman, situat la intrare in Cartierul Noua pe Calea Bucuresti a creat 202 locuri de munca si a presupus o investitie totala de 19 milioane de euro.

Citește mai departe...

Gaetan Pacton preia conducerea ca Director general in exercitiu la PROFI

La capatul a trei ani incununati de succes ca Director general Profi, Pawel Musial se retrage si preda conducerea actualului Vice-Presedinte si Chief Operating Officer Gaetan Pacton (foto stanga), cu incepere de la 1 octombrie 2022.

Pawel a revenit la conducerea companiei in 2020, dupa o pauza de cinci ani. Numit initial Executive Chairman, el a preluat apoi rolul de director general, planuind sa duca mai departe parcursul de succes al magazinelor Profi si sa il ridice la un nou nivel.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences