Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Importul de echipamente medicale, masti de protectie, kituri de testare in perioada COVID 19

Tinand cont de nevoia urgenta de echipamente medicale, de masti de protectie si kituri de testare utilizate in lupta cu COVID-19, autoritatile vin in sprijinul operatorilor economici si al institutiilor de stat cu o serie de orientari atat de natura fiscala, cat si procedurala, menite sa relaxeze formalitatile aplicabile in mod normal la importul de astfel de produse. Detaliem cateva din aceste simplificari in cele ce urmeaza.

Citește mai departe...

Patru greseli frecvente in Facilities Management si cum se pot evita prin automatizarea proceselor

Facilities Management (FM) este o industrie in continua schimbare, ceea ce presupune o adaptare continua la aceste schimbari in cadrul organizatiilor. Unele companii nu isi dau seama de impactul pe care il are gestionarea serviciilor de FM si nu angajeaza o persoana specializata sau chiar aloca sarcinile de FM ca atributii unei persoane din alt departament (financiar, logistica).

Citește mai departe...

Afacerile Pet Star au crescut cu 35% in primele 8 luni ale anului, la 28,8 mil. euro

Pet Star, compania care detine cea mai mare fabrica de productie de preforme PET din regiunea balcanica, a realizat in primele opt luni ale anului o cifra de afaceri de 28,8 milioane euro, in crestere cu 35% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Castigurile brute (EBITDA) au inregistrat o crestere de 26%, la 2,9 mil euro.

Citește mai departe...

Fabrica de ulei ARGUS S.A. implineste 70 de ani de la infiintare

Povestea fabricii de ulei ARGUS incepe in urma cu 70 de ani, fiind una din societatile reprezentative din Romania in domeniul prelucrarii semintelor oleaginoase. Astfel, inca din 1948, compania si-a dorit sa ofere produse de calitate, recunoscute pe plan national, uleiuri care sa se bucure de aprecierea continua si sustinuta a consumatorilor.

Listata din 2002 pe Bursa de Valori Bucuresti, istoria companiei Argus S.A. este un model de business de succes integral romanesc, care a trecut proba timpului, a crescut, a evoluat, a cultivat traditia si a consolidat un brand autohton, ce poate concura oricand cu produse similare europene. Astfel, in an centenar, aceasta aniversare reconfirma valoarea companiilor romanesti si increderea investitorilor in piata de capital.

Citește mai departe...

Compania Facilities Management Services previzioneaza o crestere de 115% a cifrei de afaceri in 2018

Facility Management_Lucian_Anghel_2Facilities Management Services (FMS) , companie fondata de omul de afaceri Lucian Anghel, va creste de la o cifra de afaceri de 465,000 EUR in 2017 la peste 1,000,000 EUR in 2018. Compania este furnizor national de produse si servicii de operare, intretinere si administrare (facilities management) bazate pe inovatie si tehnologii noi. Compania are un portofoliu de clienti care include CTP , NEPI, MedLife, Immofinanz, Liziera, Mega Image, Grand Phoenicia, TH Top Hotels, Albalact, Stihl, Secom, Pro TV.

Citește mai departe...

Magazinul Dedeman din Pantelimon va fi inaugurat pe 7 septembrie

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 7 septembrie magazinul din Pantelimon, cel de-al 6-lea din Bucuresti si al 49-lea la nivel national.

Magazinul, amplasat pe Soseaua Dudesti-Pantelimon, nr. 2 – 40, este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro.

Citește mai departe...

MHS Truck & Bus si Roman SA vor sa produca un camion romanesc la standarde nemtesti

MHS Truck & Bus, unic importator si partener de service al vehiculelor militare si militarizate Rheinmetall MAN in Romania, a semnat un parteneriat de tip joint-venture cu fabrica de autocamioaneRoman, pentru a produce, in Romania, platforme de transport auto multifunctionale, in functie de necesitatile de echipare ale Armatei Romaniei.

Pentru integrarea industriei romanesti in programul de echipare a Armatei Romaniei cu vehicule militarizate, MHS Truck & Bus va colabora, pe langa Roman Brasov, cu mai multi furnizori locali.

Citește mai departe...

West Gate prelungeste contractul de inchiriere cu Siemens cu inca 5 ani

Compania germana extinde suprafata inchiriata cu aprox. 700 mp, ajungand la un total de aproximativ 5.500 mp in West Gate

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, detinut de Genesis Property, a prelungit contractul de inchiriere a spatiului de birouri cu compania germana Siemens pentru inca 5 ani. In acelasi timp, suprafata inchiriata a fost extinsa cu aprox. 700 mp.  West Gate gazduieste Siemens inca din 2008, iar contractul recent semnat va intra in vigoare in luna decembrie 2018.

Citește mai departe...

Banca Transilvania a achizitionat Bancpost, ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN

Banca Transilvania a devenit proprietarul pachetului majoritar de actiuni (99,15%) detinut de Eurobank Group la Bancpost, respectiv al actiunilor detinute la ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN. Odata cu finalizarea tranzactiei dintre Eurobank Group si BT incepe integrarea acestor entitati in Grupul Financiar Banca Transilvania.

Citește mai departe...

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank din Republica Moldova

● BT si BERD, parteneriat strategic pentru sustinerea antreprenorilor si economiei din Republica Moldova ●

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. BT si BERD sunt actionari majoritari ai Victoriabank si parteneri strategici pentru sustinerea antreprenorilor si economiei Republicii Moldova.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

7 provocari de marketing si vanzari in economia post-COVID

7 provocari de marke...

Din discutiile pe care le avem cu managerii companiilor carora le oferim servicii de consu...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole