Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

West Gate deschide oficial o unitate de cazare de 4 stele in parcul de afaceri, printr-o investitie de 500 000 de euro

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, detinut de Genesis Property, deschide oficial o unitate de cazare de patru stele in cadrul parcului de birouri din vestul Capitalei, printr-o investitie de 500 000 de euro. Aceasta facilitate, unica intr-un parc de birouri din Romania, completeaza oferta de servicii dedicate companiilor chiriase si familiilor studentilor din campusul studentesc West Gate Studios.

Citește mai departe...

West Gate extinde birourile Societe Generale European Business Services si ajunge la 17.000 mp inchiriati companiei franceze

Parcul de afaceri West Gate din vestul capitalei, detinut de Genesis Property, semneaza cea de-a sasea extindere consecutiva a Societe Generale European Business Services, suprafata inchiriata de companie ajungand astfel la 17.000 mp. Contractul semnat cu West Gate expira in anul 2024.

Citește mai departe...

5 lucruri pe care sa le ceri agentului imobiliar atunci cand vrei sa vinzi o proprietate

Daca te-ai hotarat sa vinzi un apartament sau o casa, cel mai bine ar fi sa apelezi la experienta unui agent imobiliar. Desi exista o preconceptie referitoare la serviciile pe care le poate oferi un agent imobiliar in Romania, lucrurile nu se indreapta catre o directie negativa in acest sens, ci din contra. Oricat de bine te-ai pricepe la vanzari, timpul petrecut de o persoana care isi castiga existenta din tranzactii imobiliare il ajuta sa cunoasca mai bine piata, sa citeasca mai usor oamenii si sa stie exact cum sa vanda mai repede o proprietate. Dar tu stii ce sa ceri unui agent, atunci cand scoti pe piata o locuinta?

Citește mai departe...

West Gate extinde parteneriatul cu Lagardère Travel Retail Romania prin deschiderea a doua noi unitati - 1 Minute si So!Coffee

In prezent, in West Gate, exista 3 unitati ale operatorului international

Parcul de birouri West Gate, detinut de compania Genesis Property, extinde parteneriatul cu Lagardère Travel Retail Romania prin deschiderea a doua noi unitati – 1 Minute si So!Coffee.

Prima unitate 1 Minute a fost deschisa in anul 2013, la parterul cladirii H5.

Citește mai departe...

West Gate va gazdui Alpha Bank pana in 2026

Birourile institutiei financiare ocupa 7.700 mp in West Gate

Parcul de birouri West Gate, detinut de compania Genesis Property, prelungeste contractul de inchiriere cu ALPHA BANK pana la sfarsitul anului 2026.

ALPHA BANK si-a inceput activitatea in West Gate in anul 2008 si ocupa in prezent 7.700 mp in parcul de birouri din vestul capitalei.

Citește mai departe...

Novo Park prelungeste contractul de inchiriere cu Luxoft pana in 2025

Compania Luxoft ocupa 9.500 mp in parcul de afaceri Novo Park

Parcul de birouri Novo Park prelungeste contractul de inchiriere cu Luxoft pana in 2025.

Subsidiara locala a furnizorului global de solutii software cu acelasi nume si-a inceput activitatea in Novo Park in anul 2007 si ocupa, in prezent, 9.500 mp.

Citește mai departe...

Parcul de afaceri Novo Park adauga 2.377 mp la contractul semnat cu HP Inc. Romania

Spatiile Novo Park inchiriate gigantului american HP totalizeaza 29.000 mp

Parcul de afaceri Novo Park din zona Pipera, detinut de Genesis Property, semneaza un nou contract de extindere a spatiului inchiriat de compania HP Inc. Romania cu inca 2.377 mp, in corpul A.

Citește mai departe...

NEPI inaugureaza Shopping City Ramnicu Valcea la finalul acestui an

Centrul comercial va fi cea mai moderna destinatie de cumparaturi si divertisment din regiune

NEPI, cel mai dinamic investitor si dezvoltator imobiliar de retail din Romania si din Europa Centrala si de Est, continua seria lansarilor de succes si inaugureaza, la finalul acestui an, Shopping City Ramnicu Valcea, dupa deschiderea Shopping City Timisoara si Shopping City Piatra-Neamt din 2016. In urma unei investitii de 40 de milioane de euro, centrul comercial va fi principala destinatie de shopping si petrecere a timpului liber din regiune, aliniata la cele mai ridicate standarde.

Citește mai departe...

Anul 2014, stabilizarea pietei imobiliare romanesti

Evolutia pietei imobiliare din cea de-a doua jumatate a anului 2014 demonstreaza o tendinta de stabilizare a preturilor, valoarea locuintelor pozitionandu-se aproape de nivelul minim. Asistam insa in aceasta perioada si la situatii pentru care pretul locuintelor a inregistrat cresteri.

Pentru al optulea an consecutiv, Darian DRS SA, cel mai important jucator independent de pe piata de evaluari din Romania, prima companie din tara acreditata RICS la nivel corporativ, lanseaza studiul „Analiza pietei imobiliare" alaturi de “Indicele Imobiliar Darian”.

Citește mai departe...

Compania MAURER IMOBILIARE a vandut 654 de apartamente in 2014

Complexul Avantgarden3 din Brasov, prevazut a fi construit pe o suprafata de 18 hectare, este in continua dezvoltare. Pe parcursul anului 2015 vor fi construite si predate primele cinci imobile din cea de-a doua faza a proiectului. Primul dintre cele cinci blocuri va fi predat in luna iunie, iar lucrarile urmatoarelor patru blocuri se vor incheia pana la finalul anului.

In total, 398 de apartamente cu una, doua si trei camere, dar si apartamente de tip duplex, complet finisate si executate cu materiale de calitate, vor completa oferta actuala a dezvoltatorului Maurer Imobiliare.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Managementul generatiei cu internetul in buzunar

Managementul generat...

“Fac ce-mi spui daca recunosti cine sunt”. Acesta pare sa fie motto-ul dupa care se ghidea...

Ce spun directorii generali despre digitalizare

Ce spun directorii g...

Planul digitalizarii unei companii trebuie mai intai sa existe, dupa aceea sa fie aprobat ...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole