Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Otilia Bordei se alatura echipei Avison Young, pe postul de director al diviziei Office

Compania de consultanta imobiliara Avison Young o recruteaza pe Otilia Bordei, pe postul de director al diviziei Office.

In cadrul Avison Young, Otilia Bordei va fi responsabila de dezvoltarea departamentului, administrarea relatiei agentiei cu dezvoltatorii de birouri si oferirea de consultanta atat pentru chiriasii care isi regandesc strategiile de intoarcere la birou sau care doresc o relocare, cat si pentru dezvoltatori, sa isi ajusteze produsele tinand cont de nevoile actuale ale chiriasilor.

Otilia Bordei se alatura echipei Avison Young Romania, dupa cinci ani in cadrul echipei de Leasing & Asset a companiei Skanska Romania, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare de birouri si de constructii de pe piata, unde a fost implicata in unele dintre cele mai mari tranzactii de pe piata de birouri din Romania, iar anterior a lucrat timp de trei ani pentru compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield.

“Ma bucur ca Otilia se alatura echipei Avison Young Romania intr-un moment oportun, in care companiile analizeaza atent politicile de revenire la birou, pentru a-si aduce angajatii inapoi in siguranta, cu reguli care redefinesc modul in care lucreaza si isi desfasoara activitatea, asa ca au nevoie de ghidare din partea unor consultanti cu experienta. Companiile deja solicita tot mai mult aceste servici si este esential un parteneriat apropiat dintre proprietari si consultanti care sa ofere cele mai bune directii.”, a declarat David Canta, Principal Romania & Czech Republic Avison Young.

“Aceasta schimbare a fost una fireasca si la momentul oportun, intrucat cunostintele acumulate lucrand atat in consultanta, cat si la un dezvoltator de mare calibru, pot aduce un real beneficiu clientilor. Acum, companiile incep sa revina la birou si trebuie sa ia decizii importante vis a vis de componenta de real estate din cadrul firmei, asadar exista o nevoie accentuata de ghidare din partea unor consultanti cu experienta. De asemenea, rezonez mult cu viziunea si strategia Avison Young, imi doresc sa crestem impreuna si sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, care vor ajuta atat clientii sa ia cele mai bune decizii cu privire la portofoliul lor de real estate, cat si dezvoltatorii sa creeze produsele potrivite cererii actuale.“, a declarat Otilia Bordei (foto), Head of Office Agency in cadrul Avison Young.

Avison Young Romania ofera servicii variate de consultanta si workplace advisory, precum: evaluarea modului in care companiile lucreaza, mixul de activitati pe care acestea il desfasoara la birou, optimizarea spatiului, cresterea calitatii facilitatilor pe care angajatii le primesc la birou etc.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences