Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

LG Electronics Romania, cel mai nou chirias in cladirea de birouri myhive S-Park

CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, a semnat cu LG Electronics Romania un contract de inchiriere pe o perioada de 5 ani – incepand cu primul trimestru al anului 2024 - pentru o suprafata de aproximativ 1,400 de metri patrati, in cladirea de birouri myhive S-Park. Spatiul inchiriat urmeaza sa fie sediul local al LG Electronics Romania.

myhive S-Park este cladirea reprezentativa pentru portofoliul local myhive, fiind situata in zona de nord a Bucurestiului, in apropiere de Piata Presei Libere si de Parcul Herastrau. Cladirea are un design modern, o suprafata inchiriabila de 34,300 de metri patrati si ofera chiriasilor diverse servicii si facilitati menite sa sustina modul de lucru specific perioadei post-pandemice: centru de conferinte cu sali de diverse dimensiuni, complet echipate; parcare subterana generoasa; infrastructura variata ce include un restaurant, cafenele, florarie si ciocolaterie, salon de beauty, statii de incarcare pentru masini electrice, locuri de parcare pentru biciclete, vestiare si dusuri etc. In plus, cladirea include mycowork, componenta myhive pentru birouri flexibile, si este certificata BREEAM Excellent si Access4You.

„E o bucurie pentru noi sa ne extindem portofoliul de chiriasi cu LG Electronics Romania si suntem mandri sa putem oferi partenerilor nostri spatii de birouri care reflecta angajamentul pentru perfectiune. Cred cu tarie ca myhive S-Park se va potrivi perfect cerintelor si dorintelor echipei LG Electronics Romania, care se va putea bucura in noua casa de toate facilitatile oferite de acest proiect unicâ€, declara Fulga Dinu, Country Manager, CPI Romania.

„Noul context economic a adus schimbari in mediul de business si in procesele operationale. Am ales myhive S- Park pentru noul sediu LG Electronics Romania deoarece ne-am dorit o schimbare de perspectiva si o locatie perfect adaptata stilului de lucru, la momentul actual. Spatiul ne ofera posibilitatea optimizarii flow-ului de lucru intre departamente si construirii unui showroom modern, in care sa prezentam partenerilor nostri cele mai recente produse LG.†spune Sorin Spinu, Managing Director LG Electronics Romania.

Aceasta tranzactie a fost intermediata de SVN Romania.

"Decizia LG Electronics Romania a venit natural, tinand cont de nivelul ridicat de eficienta al cladirii, de multiplele facilitati oferite si de serviciile existente, precum si de zonele verzi, atat din cadrul proiectului cat si din proximitatea sa. Piata de birouri trece printr-o perioada caracterizata printr-un nivel foarte redus de livrari noi, Piata Presei Libere fiind una dintre zonele de interes, cu o majorare de peste trei ori a suprafetei tranzactionate in primele noua luni din 2023 fata de intreg anul 2022." a declarat Catalin Stan, Associate Director | Office Division, SVN.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences