Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

3 tehnologii utile pentru activitatea zilnica a unui trader

Fie ca tranzactionezi marfuri, indici bursieri sau perechi valutare de pe piata Forex, tehnologia te ajuta astazi sa faci toate aceste lucruri cu o viteza mult mai mare fata de acum 20 de ani. De la infiintarea NASDAQ ( prima bursa electronica din SUA ) si pana la softurile de tranzationare automata de astazi, ce pot plasa sute de ordine pe minut, traderii si tehnologia au evoluat impreuna. Pentru un trader ce tranzactioneaza volume mici in fiecare zi, de acasa sau de pe terasa unui hotel, libertatea informatiei si puterea de decizie in timp real sunt vitale. De aceea, iti prezentam mai jos cele mai utile device-uri pe care un trader le poate utiliza cu folos pentru a acumula profit:

1. Laptopurile

Un trader poate transporta cu usurinta un laptop peste tot, verificand in decursul zilei cursul actiunilor sau calendarul evenimentelor fundamentale din acea zi. Acesta ii ofera o libertate absoluta, nedepinzand de un punct fix, ca in cazul unui birou cu mai mult de 4 monitoare, pe care multi traderi cu experienta obisnuiesc sa il aiba acasa. Pe un laptop vezi detaliat cursul in timp real si iti poti pune fara probleme toate instrumentele necesare analizei tehnice. Este foarte util pentru deplasari si te poti conecta oriunde la o sursa wireless, in tara si peste hotare. Atunci cand iti cumperi un laptop pentru a tranzactiona, alege un produs cu o viteza foarte buna si un monitor cat mai mare.

2. Smartphone-urile si tabletele

Sunt ideale pentru a citi stiri sau tweet-uri despre evolutia pietelor, dar si pentru a plasa un ordin rapid in piata. Nu sunt cele mai bune de produse hardware pentru a citi un grafic, sau pentru a-ti face o strategie de tranzactionare, datorita vizibilitatii reduse. Insa reprezinta extensia perfecta a monitorului de acasa, pentru momentele in care esti pe drum si trebuie sa iei rapid o decizie.

3. Monitoarele

Sunt ideale pentru vizibilitatea foarte buna pe care o ofera. De foarte multe ori, traderii profesionisti isi instaleaza acasa mai multe monitoare pe acelasi birou, pentru a avea o privire de anasamblu asupra pietelor. Cu cat vizibilitatea este mai buna, cu atat ocazia intrarii intr-o tranzactie, inca de la primele semnale aparute, poate fi mai profitabila. Daca pe un monitor poti tine mereu calendarul cu cele mai importante evenimente fundamentale ale zilei, pe monitoarele principale trebuie sa stea cursurile pe care tranzactionezi in acel moment. Alternativ, poti folosi un laptop sau un monitor secundar pentru a fi la curent cu ultimele stiri din piata, sau pentru a comunica cu alti traderi. Informatiile sunt vitale in acest domeniu, de aceea tine intotdeauna o ureche aplecata si la parerile altora despre miscarile din piata.

Iata cele mai accesibile 3 device-uri pe care le poti cumpara oricand, in cazul in care doresti sa iti incepi o cariera proprie in trading. Tine minte ca tabletele si smartphone-urile permit o libertate de miscare foarte buna, in timp ce monitoarele sunt excelente pentru vizibilitate. Laptopurile sunt combinatia perfecta dintre cele doua amintite mai sus, de aceea e bine sa iti cumperi un laptop cat mai usor, cu o viteza cat mai buna si cu o diagonala cat mai mare, daca mergi pe aceasta varianta pentru a tranzactiona.

Sursa foto: pixabay.com

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

In serviciile de ”Soft FM” diferenta o fac oamenii si comunicarea

In serviciile de ”So...

Domeniul de Facility Management (FM) acopera o varietate mare de servicii. In functie de p...

Orasul inteligent nu e un moft, e o necesitate

Orasul inteligent nu...

In luna iunie 2018 a fost publicat clasamentul celor mai „inteligente” orase din lume. Adi...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole