Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

FIA Imobiliar BT Property, tranzactie de 12 milioane de euro pentru investitii imobiliare

Fondul Imobiliar de Investitii Alternative BT Property, care administreaza active de 22,3 milioane de euro, a finalizat achizitia a trei imobile in care isi desfasoara activitatea clinicile oncologice Amethyst Radiotherapy in Cluj (Floresti), Timis (Dumbravita) si Ilfov (Otopeni). Tranzactia, de tipul Sale&Lease Back, este in valoare de 12 milioane de euro.

Citește mai departe...

LG Electronics Romania, cel mai nou chirias in cladirea de birouri myhive S-Park

CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, a semnat cu LG Electronics Romania un contract de inchiriere pe o perioada de 5 ani – incepand cu primul trimestru al anului 2024 - pentru o suprafata de aproximativ 1,400 de metri patrati, in cladirea de birouri myhive S-Park. Spatiul inchiriat urmeaza sa fie sediul local al LG Electronics Romania.

Citește mai departe...

Cladirea de birouri myhive Victoria Park va gazdui cel mai mare showroom de mobila The Home din Romania

CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, anunta semnarea unui contract de inchiriere pe o perioada de 10 ani, pentru o suprafata de 3.070 de metri patrati in cladirea de birouri myhive Victoria Park, cu The Home, brandul de design interior considerat un reper in materie de design scandinav.

Citește mai departe...

Portofoliul myhive Romania se extinde cu noua cladire de birouri, myhive Victoria Park

CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, anunta finalizarea procesului de modernizare a cladirii myhive Victoria Park, moment ce marcheaza cresterea pe plan local a unui brand international lansat in urma cu 6 ani in Romania.

Citește mai departe...

Chiriasii nu au reusit sa negocieze in scadere pretul chiriilor anul acesta. Dar momentul adevarului va veni odata cu prelungirea contractelor actuale

Proprietarii de cladiri de birouri au reusit anul acesta sa temporizeze valul cererilor de renegociere in scadere a contractelor de chirie, oferind in schimb chiriasilor investitii importante – de ordinul zecilor de mii de Euro – si adaptandu-si suprafetele la noile exigente. Astfel, desi o vasta majoritate a proprietarilor a primit solicitari de scadere a chiriilor, doar 25% dintre solicitari s-au concretizat.

Citește mai departe...

Raport Avison Young: Peste 130,000 mp de birouri s-au inchiriat in prima jumatate a anului, cu 17% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut

Expertii Avison Young se asteapta ca noile livrari de spatii de birouri sa depaseasca 200.000 mp in a doua jumatate a anului

Spatiile de birouri tranzactionate in prima jumatate a anului 2021 au depasit 130.000 mp, inregistrand o crestere de 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Relocarile si deschiderea de noi linii de business au reprezentat 61% din aceasta crestere, potrivit raportului ‘Bucharest office market snapshot’, publicat de firma de consultanta imobiliara Avison Young.

Citește mai departe...

Compania Avison Young, prezenta in Romania din 2017, deschide un birou nou in Austria

Compania canadiana de consultanta imobiliara isi intareste echipa de management din Romania, pe masura ce acopera noi piete din Europa

Compania canadiana de consultanta imobiliara Avison Young, prezenta in Romania din 2017, anunta extinderea in Europa prin deschiderea unui nou birou in Austria.

Citește mai departe...

Otilia Bordei se alatura echipei Avison Young, pe postul de director al diviziei Office

Compania de consultanta imobiliara Avison Young o recruteaza pe Otilia Bordei, pe postul de director al diviziei Office.

In cadrul Avison Young, Otilia Bordei va fi responsabila de dezvoltarea departamentului, administrarea relatiei agentiei cu dezvoltatorii de birouri si oferirea de consultanta atat pentru chiriasii care isi regandesc strategiile de intoarcere la birou sau care doresc o relocare, cat si pentru dezvoltatori, sa isi ajusteze produsele tinand cont de nevoile actuale ale chiriasilor.

Citește mai departe...

Poate deveni sectorul imobiliar un vector de crestere pentru investitiile straine directe?

Sectorul imobiliar reprezinta un element de atractie pentru investitiile straine directe si unul dintre cei cinci vectori de dezvoltare ai acestora inca de la inceputul secolului XXI.

In Romania, majoritatea investitorilor in sectorul imobiliar sunt straini. Exceptiile notabile sunt fratii Paval, detinatorii Dedeman, si Iulius Imobiliare, investitiile acestuia din urma avand si o componenta de capital strain.

Citește mai departe...

Barometrul KPMG privind Creditarea Imobiliara: Clasa de active industriale/logistice este cea mai atractiva post-COVID

Clasa de active industriale/logistice este in prezent cea mai atractiva pentru majoritatea bancilor din Europa Centrala si de Est (CEE), in contextul pandemiei de COVID-19, potrivit ultimei editii a Barometrului KPMG privind Creditarea Imobiliara (”KPMG’s Property Lending Barometer” – PLB), un studiu anual care incearca sa cuantifice punctul de vedere al bancilor in ceea ce priveste creditarea pe pietele imobiliare din Europa. Aceasta preferinta este in contrast cu cea mai mare parte a finantarii bancare din Europa pre-COVID, care s-a concentrat, de regula, pe segmentul cladirilor de birouri.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences