Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Compania Dedeman inaugureaza pe 9 aprilie la Sfantu Gheorghe magazinul cu numarul 55

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide vineri, 9 aprilie, un nou magazin in orasul Sfantu Gheorghe.

Noul magazin Dedeman este situat pe Strada Lunca Oltului, pe un teren cu o suprafata totala de peste 21.500 mp si face parte din complexul comercial Sepsi Value Center. Valoarea investitiei se ridica la suma de 11.5 milioane de euro.

Citește mai departe...

Monica Hodor este noul director general al Companiilor E-Distributie

Monica Hodor, fost director de Dezvoltare a Retelelor in cadrul diviziei Globale de Infrastructura & Retele a Grupului Enel, a preluat la inceputul lunii februarie functia de director general al companiilor E-Distributie din Romania, responsabile pentru gestionarea retelelor de distributie de energie electrica din zonele Banat, Dobrogea si Muntenia Sud. Gino Celentano, care a condus activitatile de distributie ale Enel din Romania incepand cu luna mai 2019, va prelua o alta pozitie in cadrul Grupului Enel.

Citește mai departe...

PROFI a inaugurat primul sau depozit cu temperatura negativa

In aceasta saptamana, reteaua Profi a inceput primele livrari de marfa catre magazine de la noul sau depozit, primul care acopera atat produse proaspete, cat si congelate.
 
“Este primul nostru astfel de depozit, dar el va fi urmat si de altele,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. “In 2022 vom avea depozite cu temperatura negativa in intreaga tara. Ele vor fi independente si vor avea posibilitatea sa atraga pana si mici furnizori locali care nu detin o astfel de infrastructura proprie.”

Citește mai departe...

Dedeman deschide pe 23 septembrie la Calarasi magazinul cu numarul 54 al retelei

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide miercuri, 23 septembrie, un nou magazin la Calarasi.

Investitia totala se ridica la suma de 12 milioane de euro si include valoarea de achizitie a terenului de 4,7 hectare situat pe Strada Bucuresti, a lucrarilor de constructie, amenajarea magazinului si a zonei exterioare, utilajele si echipamentele necesare desfasurarii activitatii, dar si stocurile de produse pregatite pentru primii clienti.

Citește mai departe...

Importul de echipamente medicale, masti de protectie, kituri de testare in perioada COVID 19

Tinand cont de nevoia urgenta de echipamente medicale, de masti de protectie si kituri de testare utilizate in lupta cu COVID-19, autoritatile vin in sprijinul operatorilor economici si al institutiilor de stat cu o serie de orientari atat de natura fiscala, cat si procedurala, menite sa relaxeze formalitatile aplicabile in mod normal la importul de astfel de produse. Detaliem cateva din aceste simplificari in cele ce urmeaza.

Citește mai departe...

Patru greseli frecvente in Facilities Management si cum se pot evita prin automatizarea proceselor

Facilities Management (FM) este o industrie in continua schimbare, ceea ce presupune o adaptare continua la aceste schimbari in cadrul organizatiilor. Unele companii nu isi dau seama de impactul pe care il are gestionarea serviciilor de FM si nu angajeaza o persoana specializata sau chiar aloca sarcinile de FM ca atributii unei persoane din alt departament (financiar, logistica).

Citește mai departe...

Afacerile Pet Star au crescut cu 35% in primele 8 luni ale anului, la 28,8 mil. euro

Pet Star, compania care detine cea mai mare fabrica de productie de preforme PET din regiunea balcanica, a realizat in primele opt luni ale anului o cifra de afaceri de 28,8 milioane euro, in crestere cu 35% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Castigurile brute (EBITDA) au inregistrat o crestere de 26%, la 2,9 mil euro.

Citește mai departe...

Fabrica de ulei ARGUS S.A. implineste 70 de ani de la infiintare

Povestea fabricii de ulei ARGUS incepe in urma cu 70 de ani, fiind una din societatile reprezentative din Romania in domeniul prelucrarii semintelor oleaginoase. Astfel, inca din 1948, compania si-a dorit sa ofere produse de calitate, recunoscute pe plan national, uleiuri care sa se bucure de aprecierea continua si sustinuta a consumatorilor.

Listata din 2002 pe Bursa de Valori Bucuresti, istoria companiei Argus S.A. este un model de business de succes integral romanesc, care a trecut proba timpului, a crescut, a evoluat, a cultivat traditia si a consolidat un brand autohton, ce poate concura oricand cu produse similare europene. Astfel, in an centenar, aceasta aniversare reconfirma valoarea companiilor romanesti si increderea investitorilor in piata de capital.

Citește mai departe...

Compania Facilities Management Services previzioneaza o crestere de 115% a cifrei de afaceri in 2018

Facility Management_Lucian_Anghel_2Facilities Management Services (FMS) , companie fondata de omul de afaceri Lucian Anghel, va creste de la o cifra de afaceri de 465,000 EUR in 2017 la peste 1,000,000 EUR in 2018. Compania este furnizor national de produse si servicii de operare, intretinere si administrare (facilities management) bazate pe inovatie si tehnologii noi. Compania are un portofoliu de clienti care include CTP , NEPI, MedLife, Immofinanz, Liziera, Mega Image, Grand Phoenicia, TH Top Hotels, Albalact, Stihl, Secom, Pro TV.

Citește mai departe...

Magazinul Dedeman din Pantelimon va fi inaugurat pe 7 septembrie

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 7 septembrie magazinul din Pantelimon, cel de-al 6-lea din Bucuresti si al 49-lea la nivel national.

Magazinul, amplasat pe Soseaua Dudesti-Pantelimon, nr. 2 – 40, este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole