Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Dedeman inaugureaza vineri, 26 aprilie, un nou magazin in Arad

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 26 aprilie al doilea magazin din Arad.

Noul magazin Dedeman, situat in Cartierul Micalaca pe Calea Radnei, a creat 175 de locuri de munca si a presupus o investitie totala de 19 milioane de euro.

Citește mai departe...

Banca Transilvania: Sunt 30 de ani de cand crestem in Romania si de cand vedem Romania crescand

Astazi este ziua Bancii Transilvania. Orice aniversare ne duce cu gandul la cum a fost pana acum, ce a fost bine, provocator, ce ne-a dus departe si mai ales la cum a inceput totul, acum 30 de ani.

Citește mai departe...

Banca Transilvania, liderul pietei bancare romanesti, cumpara OTP Bank Romania

Dupa 20 de ani de prezenta in Romania, OTP Group vinde OTP Bank Romania catre Banca Transilvania, liderul pietei bancare romanesti.

Banca Transilvania a semnat azi cu OTP Group un acord pentru achizitia a 100% din actiunile pe care le detine la OTP Bank Romania.

Citește mai departe...

PPC Romania isi dezvolta echipa de management, numind 2 noi directori romani

Ionut Duna, Director General PPC Energie si PPC Energie Muntenia si Adrian Dugulan, Director General al PPC Renewables Romania, se alatura echipei de management a grupului de companii PPC in Romania.

Citește mai departe...

Dedeman deschide pe 15 decembrie magazinul cu numarul 61 la Petrosani

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, inaugureaza vineri, 15 decembrie, un nou magazin in Petrosani.

Magazinul Dedeman Petrosani, situat pe Strada Lunca, a creat 138 de locuri de munca si este rezultatul unei investitii totale de 14,5 milioane de euro.

Citește mai departe...

PAID are o noua structura executiva: Cosmin Tudor, numit director general adjunct

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) anunta numirea lui Cosmin Tudor in functia de director general adjunct, conform aprobarii comunicata public de Autoritatea de Supraveghere Financiara la data de 28 noiembrie 2023. Fost Director de Dezvoltare timp de 4 ani, acesta se adauga structurii executive de conducere formata din Nicoleta Radu, director general, respectiv Ionut Baciu, director general adjunct. Cosmin Tudor are o experienta de 25 de ani in domeniul asigurarilor, ultimii 4 ani in cadrul PAID.

Citește mai departe...

PPC anunta managementul companiilor detinute in Romania

• O echipa de manageri romani va fi responsabila de transformarea companiilor preluate de la Enel in lideri ai tranzitiei energetice catre un sistem descentralizat si decarbonizat, cu accent pe client

Alessio Menegazzo a fost numit de catre PPC, cel mai mare grup de energie din Europa de Sud-Est, in functia de CEO si Country Manager al companiilor detinute in Romania.

Citește mai departe...

Dedeman deschide pe 5 octombrie al doilea magazin din Craiova

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 5 octombrie al doilea magazin din Craiova.

Noul magazin este situat pe Calea Severinului, pe un teren generos de aproximativ 36.000 mp si este rezultatul unei investitii totale de 33 de milioane de euro.

Citește mai departe...

PROFI a incheiat anul 2022 cu rezultate financiare deosebite

Suntem bucurosi sa comunicam rezultatele IFRS ale Profi, companie romaneasca, pentru anul 2022, care arata ca strategia noastra, bazata pe conceptul Noul Profi, pe parteneriat in managementul magazinelor si pe digitalizare ne-a ajutat sa crestem sustenabil pe toate ariile de business.

Citește mai departe...

Julien Ducarroz va fi noul CEO al Orange Romania de la 1 septembrie 2023

Orange Romania anunta numirea lui Julien Ducarroz in functia de CEO, incepand cu data de 1 septembrie 2023. Liudmila Climoc, in prezent CEO Orange Romania, va prelua de la Julien Ducarroz functia de CEO al Orange Polonia de la aceeasi data.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences