Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Florin Jianu a fost ales vicepresedinte al organizatiei europene de IMMuri, SMEunited

Pe data de 1 decembrie, la Bruxelles, organizatia care reprezinta 23 de milioane de IMM-uri la nivel european, partener social al institutiilor europene, SMEUNITED, si-a ales conducerea pentru mandatul 2024-2026.

Citește mai departe...

Bondoc si Asociatii alaturi de organizatorii Wineabe

Casa de avocatura Bondoc & Asociatii este partener al organizatorilor seriei de evenimente Wineabe, primul eveniment intitulat Provocare Wineabe #01 (Easy Red. Really?) urmand sa aiba loc joi, 17 martie 2022, la True Social Club, in centrul istoric al Bucurestiului. Evenimentul va consta in evaluarea prin degustare in orb de catre un numar de concurenti specializati a unui numar de 10 vinuri din segmentul premium, concurentii trebuind sa estimeze cat mai corect ierarhia de pret (element obiectiv), in mod independent de punctajul acordat de acestia pentru calitatile vinului (element relativ subiectiv).

Citește mai departe...

Candidatul pentru Senat Aldous Mina va sustine conferinta pe tema “Ridicarea vizelor pentru romanii care viziteaza SUA”

Avem deosebita placere de a va invita la conferinta de presa pe temele “Ridicarea vizelor pentru romanii care viziteaza SUA” si de asemenea, includerea optiunii de auto-declarare a romanilor la recensamantul ce va avea loc in 2020 in USA.

Evenimentul va avea loc in perioada 15-16 ianuarie 2020, la Bucuresti.

Conferinta va fi sustinuta de Aldous Mina (foto), candidat pentru Senat in 2020 si fost reprezentant Peace Corps in Romania.

Citește mai departe...

ACT, brandul romanesc de tacamuri create special pentru persoanele care sufera de artrita, a lansat o campanie de finantare pe Indiegogo

ACT este brandul romanesc care isi propune sa ajute persoanele care sufera de artrita si de alte boli care afecteaza mobilitatea membrelor superioare cu ajutorul unui set de tacamuri flexibile, adaptate special pentru acestia. Proiectul a fost lansat si pe Indiegogo, pentru a obtine o finantare de 7.000 de euro.

Citește mai departe...

Cum facem educatie pentru viitor, pentru o Romanie altfel?

Situata la granita dintre ruralism si tehnologie, Romania prezentului este una dintre cele mai dinamice societati din Europa. Aici lucrurile se schimba intr-un ritm alert si aceasta tendinta se va accentua in viitor. Potrivit World Economic Forum, o treime dintre abilitatile pe care le vedem astazi importante vor fi considerate depasite in urmatorii cinci ani. Acest lucru va crea o tensiune suplimentara pe piata muncii, insa poate da nastere si unor oportunitati unice de evolutie. In lumea de astazi, schimbarea a devenit singura certitudine, iar pentru a beneficia de intregul potential, la nivel national, este necesar sa facem educatie in mod diferit pentru ce va urma.

Citește mai departe...

Maple Bear anunta primul sau parteneriat european, la Sibiu. Scoala canadiana Maple Bear deschide prima franciza la Sibiu

Scoala canadiana Maple Bear deschide prima franciza in orasul Sibiu, incepand cu anul scolar 2019-2020. Metodologia educationala canadiana va fi implementata la nivel prescolar, in cadrul gradinitei Fram.

Citește mai departe...

Crescut in orfelinate, acum ajuta copiii si batranii nevoiasi

Este povestea unui tanar din Bucuresti, abandonat de parinti si trecut prin leaganele de copii inca din primele zile de viata. Marcat de suferintele prin care a trecut, acum se preocupa de nevoile orfanilor, dar si a batranilor napastuiti de soarta.

Este povestea unui tanar din Bucuresti, abandonat de parinti si trecut prin leaganele de copii inca din primele zile de viata. Marcat de suferintele prin care a trecut, acum se preocupa de nevoile orfanilor dar si a batranilor napastuiti de soarta.

Citește mai departe...

Elite Business Women: Unde merg afacerile romanesti in an Centenar?

Elite Business Women (https://elitewomen.org), comunitatea femeilor antreprenor din Romania invita femeile cu afaceri in Romania sa participe la una dintre cele mai asteptate intruniri de afaceri din cadrul evenimentelor de final de an – Afacerile Romanesti, la Centenar din cadrul Elite Business Club Bucuresti.

Citește mai departe...

Elite Business Women: Incep intrunirile de afaceri de toamna pentru femeile antreprenor din Romania

Antreprenoriatul feminin descopera noi trenduri de business de la cei mai influenti oameni de afaceri romani si straini

Elite Business Women (https://elitewomen.org), comunitatea femeilor antreprenor din Romania invita femeile cu afaceri in Romania sa participe la una dintre cele mai asteptate intruniri de afaceri din cadrul evenimentelor de toamna – Perspective pentru Afaceri in 2019, Elite Business Club Bucuresti.

Citește mai departe...

Aproape 200 de participanti la Digital Days, eveniment sustinut de Valoria

A doua editie a conferintei Digital Days, singurul eveniment de digital marketing din Oradea si din vestul Transilvaniei, s-a bucurat de participarea unui numar de aproximativ 200 de specialisti de marketing si oameni de afaceri in cele doua zile ale evenimentului care a avut loc pe 23 si 24 martie 2018.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences