Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

TARGURI SI EXPOZITII 2015

In perioada 08-11.09.2015 are loc la Bucuresti cea de-a XIII-a editie a Targului International de Incaltaminte, Confectii si Accesorii

NEXT SEASON

Targul International Next Season reprezinta corespondentul romanesc al marilor targuri de contractari europene de pe piete cu traditie in sectorul incaltamintei si confectiilor din piele, cum sunt MICAM/MIPLEL Milano Italia si GDS Dusseldorf Germania. In afara de atuul specific pietei, Targul Next Season are particularitatea de a pune la dispozitia producatorilor romani cele mai noi modele de business si solutiile de finantare pentru a face fata intr-un mediu extrem de concurential. Devenita un reper in fashion, aceasta este unica manifestare de profil din Romania, cu organizare bianuala.

La editia anterioara, cea de-a XII-a, evenimentul derulat in perioada 10-13 martie la Hotelul Caro din Bucuresti a reunit 59 de expozanti. Au fost prezenti atat producatori, cat si comercianti din sectorul de profil. Peste 1000 vizitatori au putut aprecia oferta expusa, in conditii deosebite, pe o suprafata de 850 metri patrati.

Pentru editia a XIII-a se estimeaza un numar mai mare de participanti si vizitatori, producatori noi s-au alaturat celor care expun inca de la primele editii ale targului.

Vor fi expuse colectiile de primavara/vara 2016 ale firmelor: Anna Fellini, Guban since 1937, PJ Shoes, Catali Shoes, THEA VISCONTI, Candrani, TRIS, MOPIEL, Risu Rieker, Equipe Oradea, SC Alpina Siro SRL, SC Mondorom SRL-Gata, DERMATEX, SALES&TRAINING, Pikolinos, Gioseppo, Marco Tozzi, S.Oliver, Feeling, Bit Spedizzioni, Andreas Belmondo, Luciano Partelli, Terrarom (5 Zones), TFT SHOES, DACO SHOES, ASOLO SHOES, LORI ORGINAL, SACCIO, Tamaris, Caprice, PHOENIX TRADING, ALKAS, Creev Shoes, SHOE ART-KRICKET, INFINNI, PRO ALEX, LUCILLE etc.

Romania produce anual peste de 50 milioane perechi de pantofi, exporturile totale ale sectorului de pielarie si marochinarie in 2014 apropiindu-se de 2 miliarde de euro. Membrii Sfera Factor, Asociatia Producatorilor de incaltaminte, marochinarie si alte articole din piele cumuleaza 70% din productie si peste 90% din exporturi. Prin intermediul sectorului de profil, Romania are relatii comerciale cu peste 150 de tari, putand fi considerat un ambasador de marca al industriei autohtone, al competitivitatii si creativitatii romanilor. Sfera Factor estimeaza ca aproximativ 40% din exporturile actuale sunt facute sub branduri originale romanesti si poarta insemnul ”Made in Romania”.

Sfera Factor este membra a Confederatiei Europene a Producatorilor de Incaltaminte (CEC) din anul 2009. Tot in anul 2009, Sfera Factor organizeaza prima editie a targului Next Seson, primul si singurul targ de contractari din sector pe piata romaneasca, constienta fiind, din experianta acumulata prin participari la targuri internationale, ca un targ de contractari in acest sector este necesar si Romaniei.

Evenimentul ajuns la cea de-a XIII editie are loc de 2 ori pe an, in primavara, cand se lanseaza colectiile de toamna/iarna si in toamna, cand se lanseaza colectiile de primavara /vara pentru anul urmator.

Organizatori:
ANDREI CONSULTANTA SRL
SFERA FACTOR
www.nextseason.ro

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences