Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Frank Loeffler este noul Director General al Roche Romania

Frank Loeffler a fost numit in pozitia de Director General al Roche Romania, incepand cu 1 februarie 2023, urmandu-i Claudiei Fleischer, care a condus activitatea de farmaceutice a afiliatului local al grupului Roche in ultimii doi ani. Claudia Fleischer a fost numita Director General al Roche Diagnostics Germania.

Cu o experienta de peste 20 de ani in industria farmaceutica, Frank Loeffler si-a inceput cariera in 2001 in cadrul departamentului comercial al Roche Germania. Incepand cu 2011, a detinut mai multe pozitii de conducere, cu responsabilitati in activitatile de audit si conformitate pentru afiliatele Roche din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia. Din noiembrie 2018, Frank a fost numit in pozitia de Director General al Roche East Africa, responsabil pentru activitatile grupului Roche in 10 tari din regiune. Frank detine o diploma de licenta in Administrarea Afacerilor de la Universitatea Cooperativa de Stat Baden-Württemberg, din Loerrach, Germania.

„Sunt cu adevarat onorat de oportunitatea de a conduce Roche Romania si de a-mi oferi contributia la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor din Romania si a sectorului medical. Doresc sa-i multumesc Claudiei Fleischer pentru eforturile sale de facilitare a accesului la inovatia medicala si pasiunea pentru promovarea si implementarea medicinei personalizate in Romania. In continuare, una dintre prioritatile mele va fi colaborarea pentru identificarea unor solutii inovatoare care sa asigure un acces cat mai larg al pacientilor la solutiile noastre medicale, iar Planul National de Cancer recent adoptat este un exemplu puternic de parteneriat pentru binele pacientilor. In acelasi timp, sunt incantat ca vom lansa in Romania noi terapii in arii terapeutice cu nevoi medicale semnificative precum hematologie, neurologie, oftalmologie si boli rare.”, a declarat Frank Loeffler (foto), Director General Roche Romania.

In noul sau rol, Frank va continua sa se concentreze pe misiunea Roche de a oferi mai multe beneficii pacientilor si sectorului medical din Romania, mai rapid si cu costuri scazute pentru societate. De asemenea, Frank va incuraja si facilita crearea de parteneriate cu un grup larg de parti interesate din industria farmaceutica, sectorul medical public si privat precum si autoritatile din domeniul medical pentru facilizarea accesului rapid al pacientilor la cele mai noi inovatii medicale.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences