Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Clinica Dentara Victoria – excelenta in servicii stomatologice in 6 locatii din sudul Romaniei

2022 a fost pentru Clinica Dentara Victoria un an dedicat dezvoltarii si inovatiilor. Grupul si-a dublat numarul de clinici fata de 2021, adaugand clinici noi in Bucuresti, Craiova si Targoviste, alaturi de cele prezente in Pitesti, Ramnicu Valcea, si Slatina. Astfel, Grupul a ajuns la 6 clinici moderne si peste 50 specialisti in echipa medicala.

Investitii de peste 2 mil. EUR au adus mai aproape de pacienti stomatologia viitorului: digitalizata, cu tehnologie de ultima generatie pusa in opera de medici specializati, la curent cu cele mai noi tehnici.

Totodata, in acest an a devenit functionala o noua platforma IT dezvoltata intern, prin intermediul careia este urmarita foarte detaliat executia planurilor de tratament. In particular, noua platforma IT asigura fiecarui pacient deplina transparenta cu privire la procedurile stomatologice efectuate, costul acestora sau programarile in curs.

De altfel, inovatiile aduse de Clinica Dentara Victoria pe piata serviciilor de profil nu se opresc aici. Reteaua de Clinici Dentare Victoria a dezvoltat un sistem centralizat de diagnosticare, unic in Romania. Concret, este vorba despre un Consiliu Medical virtual, compus din medici cu mare experienta, care asigura diagnosticarea uniforma, dinte cu dinte, pentru fiecare pacient. Pe baza acestor diagnostice, specialistii din cele sase locatii stabilesc planurile de tratament. Astfel, pacientii au certitudinea ca primesc cele mai bune solutii, de la specialisti din intreaga retea, in oricare din cele sase locatii.

„In cei 9 ani de la lansarea primei clinici, dezvoltarea retelei Victoria a fost mereu ghidata si in concordanta cu schimbarile din domeniu, fiind printre primele clinici stomatologice din Romania care au adoptat un sistem avansat de departamente. Specialistii nostri, riguros selectati gratie procedurilor de lucru specifice, sunt medici dornici de perfectionare continua, care adera la viziunea si valorile grupului, care pun grija pentru pacient pe primul loc.”, a mentionat Daniel Dragomir, fondatorul grupului Clinica Dentara Victoria.

Clinicile din reteaua Victoria sunt gandite ca one-stop-shop: pun la dispozitia pacientilor, intr-un singur loc, toate dotarile necesare realizarii investigatiilor privind sanatatea orala (scanner intraoral, radiologie digitala, computer tomograf), scutindu-i pe acestia de alte deplasari si reducand la minimum timpul necesar pentru diagnosticarea si stabilirea planului de tratament.

Totodata, avand si propriul laborator de tehnica dentara integrat cu clinicile din retea, comunicarea intre medic, tehnician si pacient este rapida, iar tratamentele sunt net superioare fata de cele realizate prin metodele stomatologiei traditionale. Colectivul de tehnicieni dentari executa toate tipurile de lucrari, de la cele mai simple pana la cele mai complexe, folosind cele mai noi echipamente, respectand toate etapele si standardele de calitate, astfel incat sa obtina rezultatele dorite de pacient, de fiecare data.

Prin acest mix de dotari de ultima generatie, digitalizare si servicii complete, obiectivul principal este rezolvarea nevoilor medicale ale pacientilor la cel mai inalt nivel de calitate si performanta, tinand cont, in acelasi timp, si de posibilitatile financiare ale acestora.

Prima clinica dentara Victoria a fost deschisa in 2013, la Pitesti. Clinica, dispusa pe trei etaje, a fost modelul de test pentru un mod de lucru bazat pe noile tehnologii. Inca de la inceput s-a constientizat importanta pe care acestea o au in eficientizarea procedurilor si valorificarea expertizei medicilor specialisti, fapte ce duc la o reducere, per total, a costurilor pentru pacienti. Cum acest mod de lucru s-a dovedit unul de succes, a urmat deschiderea clinicilor din Ramnicu Valcea si Slatina.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences