Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Catalina Urse este noul Country Manager al Diviziei Bayer Pharmaceuticals pentru Romania si Republica Moldova

Incepand cu luna octombrie 2022, Catalina Urse (foto) preia conducerea diviziei de produse farmaceutice a companiei Bayer pentru Romania si Republica Moldova de la predecesorul ei, Jorge Levinson, care continua ca si Head of Marketing Pharmaceuticals pentru clusterul Sudul Mediteranei si Marea Neagra, care include Romania, Bulgaria, Moldova, Grecia si Ucraina.

Catalina Urse s-a alaturat companiei Bayer in ianuarie 2020 in calitate de Head of Marketing and Marketing Excellence al diviziei Bayer Pharmaceuticals si a contribuit la realizarile Bayer din ultimii ani, inclusiv lansarile de noi produse din ariile de cardiologie si oftalmologie, pe perioada pandemiei. Catalina Urse este licentiata in Farmacie si in ultimii 20 de ani a acumulat o vasta experienta marcata de realizari in ariile de responsabilitate si si-a extins cunostintele in diferite modele de afaceri din industria farmaceutica romaneasca, de la distributie si lanturi de farmacii, pana la companii farmaceutice locale si multinationale.

„Sunt onorata si mandra sa conduc organizatia Bayer Pharmaceuticals din Romania si Republica Moldova si, impreuna cu echipa locala, pasionata si dedicata, sa continuam sa ne dezvoltam si in viitor. In acesti ani de incertitudine si volatilitate, provocatori pentru noi toti, urmam viziunea Bayer „Sanatate pentru toti, nimeni fara hrana” si privim catre viitor cu incredere, datorita bazei noastre puternice si a oamenilor extraordinari din organizatie. Vom continua sa servim pacientii si profesionistii din domeniul sanatatii si sa fim un partener al comunitatii medicale in asigurarea accesului la inovatie pentru pacientii din Romania si Moldova“, a declarat Catalina Urse cu ocazia numirii sale.

„A fost o perioada de neuitat in care, intr-o perioada scurta de timp, evenimente globale majore precum COVID si razboiul din Ucraina ne-au adus provocari in cadrul operatiunilor si modului de lucru. Cu toate acestea, nu pot fi mai mandru de rezistenta echipei de a-si depasi limitele si de a se adapta pentru a continua cu succes sa furnizeze medicamente pacientilor si sa sprijine comunitatea din domeniul sanatatii. In noul meu rol, astept cu nerabdare sa contribui in continuare la cresterea accesului la medicamente inovatoare si la oferirea unei mai bune asistente medicale in tara”, a spus Jorge Levinson.

Divizia Pharmaceuticals a companiei Bayer se concentreaza pe produse eliberate pe baza de prescriptie medicala, axata pe domeniile cardiologie, oftalmologie, ingrijirea sanatatii femeilor, oncologie, hematologie si terapie celulara si genica. Portofoliul sau include o gama de medicamente care sunt printre cele mai importante produse farmaceutice din lume pentru indicatiile lor, in timp ce misiunea sa este de a cerceta, dezvolta, produce si comercializa produse inovatoare care imbunatatesc sanatatea oamenilor din intreaga lume.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences