Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

CyBourn il numeste pe Radu Hutan de la Deloitte in functia de conducere a Centrului de Operatiuni pentru Securitate al companiei

Firma de securitate cibernetica CyBourn anunta ca Radu Hutan (foto) s-a alaturat companiei si va conduce Centrul de Operatiuni de Securitate (Security Operations Center - SOC) in cadrul CyBourn. Astfel, Radu Hutan va coordona echipa de analisti si va ajuta la imbunatatirea capacitatilor Centrului de Operatiuni de Securitate.

Radu Hutan beneficiaza de experienta profesionala extinsa, ocupând anterior postul de manager in cadrul Deloitte Risk Advisory Services. Cu ajutorul experientei sale vaste in domeniul securitatii cibernetice si a abilitatilor tehnice exceptionale ale echipei actuale, Radu Hutan va administra scalabilitatea operatiunilor in procesul de dezvoltare a companiei.

Hutan a condus echipa de Incident Response and Forensic Investigations din cadrul Deloitte România si are o experienta vasta in domeniul auditului IT al retelelor si aplicatiilor. El s-a alaturat departamentului Risk Advisory Services din cadrul Deloitte in 2013 si, de atunci, s-a angajat in numeroase proiecte importante, câstigând experienta aprofundata in servicii de securitate cibernetica, auditarea sistemelor de securitate a informatiilor, evaluarea controalelor interne pentru ciclurile de afaceri, evaluarea amenintarilor si compliance.

„Ne bucuram ca Radu Hutan se alatura echipei noastre, deoarece este un manager cu experienta si cu rezultate demonstrate in consultanta, in domeniul securitatii cibernetice. Credem ca el va aduce o mare valoare aici la CyBourn, deoarece are un mare know-how in strategie IT si in evaluarea amenintarilor cibernetice.”, a declarat Tiberiu Anghel, Chief Strategy Officer in cadrul CyBourn.

„Sunt foarte incântat sa incep colaborarea cu echipa CyBourn. Sunt increzator ca experienta mea ma face calificat sa inteleg riscurile operationale si sa gestionez eficient riscurile cibernetice, pentru a realiza evaluari in profunzime si relevante ale amenintarilor pentru proiectele de securitate cibernetica cu care lucram. Sunt incântat sa ma alatur unei companii inovatoare de securitate cibernetica, care creste foarte rapid.”, a spus Radu Hutan.

Echipa de securitate cibernetica a CyBourn este formata din profesionisti experimentati care lucreaza in echipe inter-functionale in cadrul Centrului de Operatiuni de Securitate. Expertii de securitate cibernetica Cybourn ii ajuta pe clienti sa puna la punct profilul de risc cibernetic al organizatiilor lor si sa defineasca pasii pentru tot ce este necesar de implementat si remediat. CyBourn dezvolta strategii si planuri concrete de actiune, care la rândul lor permit dezvoltarea unei culturi solide de securitate a informatiilor.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences