Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Inca o premiera PROFI – magazinele de convenience ProfiGO

Primele doua magazine pilot ProfiGo s-au deschis simultan astazi in Timisoara, combinand functionalitatile magazinului de proximitate cu cele ale unuia de convenience. Ele reprezinta felul in care lantul de magazine raspunde nevoilor consumatorului din ziua de azi care doreste sa-si cumpere rapid mancarea de calitate de care are nevoie cand pleaca la munca sau vine acasa.

“In momentul de fata, acest segment nu este realmente reprezentat in retailul romanesc, asa ca intervenim pentru a-l oferi,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. “Dupa parerea mea, putem castiga aceasta piata.”

Noul format a fost anuntat pentru prima oara anul trecut, in septembrie, la inaugurarea magazinului concept Profi de la Ploiesti, in cadrul caruia era testat ca zona de convenience. Rezultatele initiale s-au dovedit incurajatoare, asa ca ProfiGo este acum gata sa-si ia  avant, cu un larg sortiment de produse ambalate, gata de consum si de luat la pachet.

Cele doua unitati ProfiGO de azi sunt versiuni remodelate ale magazinelor care deja functionau la parterul sediului Profi, pe Calea Sever Bocu nr.31, si pe Intrarea Doinei, nr. 19-21.

S-ar putea spune chiar ca deja functioneaza numeroase magazine ProfiGo, doar ca deocamdata se ascund sub formatul Profi City. Treptat, ele vor fi remodelate in asa fel incat sa capete noua infatisare ProfiGo, mai primitoare, si un sortiment mai larg de produse ambalate gata de consum.

ProfiGo este o noua provocare indrazneata lansata in retailul modern de Profi care, de la 67 de magazine in anul 2010, a ajuns sa fie astazi reteaua cu cea mai mare acoperire geografica din Romania, cu peste 1400 de magazine. Seria provocarilor facute de acest retailer mereu surprinzator include inaugurarea, la Sighisoara, a primului magazin modular din Europa de Sud Est, deschiderea, la Bucuresti, a primului Magazin din Gheata din lume, sau crearea formatului Profi Loco, dedicat zonelor rurale din Romania, zone anterior considerate inaccesibile retailului modern, ca sa mentionam doar catetva exemple.

Cu peste 22.000 de angajati si un ritm de crestere ce depaseste 200 de magazine pe an, Profi tinteste spre a doua pozitie din retailul romanesc in anul 2024, si ulterior chiar mai sus.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole