Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Portofoliul myhive Romania se extinde cu noua cladire de birouri, myhive Victoria Park

CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, anunta finalizarea procesului de modernizare a cladirii myhive Victoria Park, moment ce marcheaza cresterea pe plan local a unui brand international lansat in urma cu 6 ani in Romania.

Situata in zona de nord a Bucurestiului,  myhive Victoria Park completeaza portofoliul de cladiri myhive din Bucuresti, ce include alte 4 proprietati, printre care se numara myhive S-Park, myhive Metroffice, myhive IRIDE | nineteen si myhive IRIDE | twenty.

“La finalul unui proces complex de modernizare, noua cladire myhive Victoria Park ofera solutii contemporane de birouri adaptate perioadei post-pandemice. Starea de bine a angajatilor la birou a fost din start o prioritate a brandului myhive. De altfel, conceptul a fost creat pentru a raspunde nevoilor si cerintelor aflate in continua schimbare ale chiriasilor, iar acestea stau la baza crearii de experiente intr-o cladire de birouri, tendinta din ce in ce mai prezenta pe piata actuala. myhive Victoria Park propune un mediu de lucru ce include un nou standard in ce priveste calitatea – mai multa lumina naturala, birouri spatioase si functionale, precum si diverse zone atractive pentru relaxare si socializare”, declara Fulga Dinu, Country Manager, CPI Romania.

Procesul de renovare si modernizare a cladirii a durat aproximativ 1 an si a cuprins tot parterul si spatiile comune ale etajelor superioare. Intr-o prima faza au fost reconfigurate zonele de acces in cladire, apoi zonele comune renovate au inclus crearea unui lounge cu design modern, cu zone ample de relaxare si spatii de lucru cu porturi USB si prize pentru alimentare. La final, au fost create zonele si terasele verzi exterioare, dedicate chiriasilor cladirii. Mai mult, proiectul a vizat imbunatatirea functionala a cladirii, astfel incat aceasta sa poata oferi facilitati complete pentru biciclisti – parcare dedicata, dusuri si vestiare, precum si servicii diverse dedicate comunitatii. De asemenea, au fost montate statii de incarcare pentru masini electrice.

Intregul proces de modernizare a avut la baza strategia ESG a companiei, prin urmare, au fost folosite materiale de cea mai buna calitate, echipamente performante, cu consum redus care includ sisteme de ventilatie sau iluminat LED cu senzori de prezenta. De altfel, la finalul anului trecut, myhive Victoria Park a obtinut certificatul BREEAM Excellent v6.

Proiectul a fost finalizat cu ajutorul partenerilor Zest Collective, pe partea de proiectare si Bog’art, compania de constructii.

Cladirea myhive Victoria Park beneficiaza de o parcare generoasa si are o suprafata inchiriabila totala de 21.000 de mp, fiind organizata pe sase niveluri: subsol, parter, plus patru etaje superioare. Unul dintre cele mai recente contracte de inchiriere a fost semnat la mijlocul anului trecut pentru o treime din intreaga cladire, catre Grupul Leventer Medical care urmeaza sa deschida aici primul spital privat de dermatologie si chirurgie oncologica din tara.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences