Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Gabriela Nistor va fi noul director general al Idea::Bank

Gabriela Nistor, director general adjunct la Banca Transilvania, cu responsabilitati in aria de retail banking si retea, va fi noul director general al Idea::Bank. Lider cu experienta, Gabriela Nistor lucreaza pentru Banca Transilvania inca din 1995. In ultimii 17 ani a coordonat activitatea de retail, private banking si retea, iar din 2013 este director general adjunct al bancii.

A reprezentat banca in mai multe consilii de administratie ale companiilor Grupului BT. Este Presedintele Comitetului Executiv al Visa Romanian Member Forum (din 2008) si Vicepresedintele Asociatiei Romane a Bancilor (din 2022). Gabriela Nistor are o diploma de EMBA University of Sheffield si a fost finalista Study UK Alumni Awards 2021, categoria Professional Achievements pe Europa.

Planul Bancii Transilvania este sa construisca o banca 100% digitala in jurul Idea::Bank, pentru segmentele de clienti care au apetit pentru banking la distanta. Daca achizitiile anterioare de banci au contribuit datorita marimii lor la consolidarea BT, Idea::Bank face parte din strategia de accelerare a transformarii digitale a Bancii Transilvania.

„Sunt deosebit de onorata de aceasta provocare de a construi prima banca exclusiv digitala <made in Romania>. Sunt increzatoare ca vom continua succesul Bancii Transilvania in noua banca a Grupului BT, care are ca fundatie Idea::Bank, pregatind astfel Grupul BT si mai mult pentru viitor. Avem ambitii mari si alocam toate resursele necesare si, ca de obicei, punem suflet in proiectul care incepe acum. Multumesc echipei mele de retail banking din Banca Transilvania pentru tot ce am construit pana acum impreuna, top managementului BT pentru incredere si astept cu nerabdare sa ma alatur noii echipe”, declara Gabriela Nistor (foto).

Exercitarea noii functii va incepe odata cu obtinerea aprobarilor din partea autoritatilor de supraveghere.

Comitetul de Directie Idea::Bank este format, de asemenea, din Sinan Kircali – Vicepresedinte Executiv Operatiuni, Alin Fodoroiu – Vicepresedinte Executiv Business si Sorin Dumitrescu – Vicepresedinte Executiv Risc. Mioara Popescu, Presedinte Executiv al Comitetului de Directie si Presedinte al Consiliului de Administratie Idea::Bank, va fi in continuare Presedinte CA Idea.

Acordul de achizitie Idea::Bank a fost semnat in octombrie 2021. De atunci cele doua banci si-au desfasurat activitatea separat, iar integrarea a fost realizata cu ajutorul angajatilor ambelor banci.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences