Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Bondoc si Asociatii alaturi de organizatorii Wineabe

Casa de avocatura Bondoc & Asociatii este partener al organizatorilor seriei de evenimente Wineabe, primul eveniment intitulat Provocare Wineabe #01 (Easy Red. Really?) urmand sa aiba loc joi, 17 martie 2022, la True Social Club, in centrul istoric al Bucurestiului. Evenimentul va consta in evaluarea prin degustare in orb de catre un numar de concurenti specializati a unui numar de 10 vinuri din segmentul premium, concurentii trebuind sa estimeze cat mai corect ierarhia de pret (element obiectiv), in mod independent de punctajul acordat de acestia pentru calitatile vinului (element relativ subiectiv).

Cosmin Stavaru (foto), avocat asociat (Partner) in cadrul firmei de avocatura, va indeplini rolul de “auditor legal”, asigurand verificarea respectarii regulamentului de desfasurare a evenimentului. “Ne bucuram sa oferim suport activ si sa contribuim la succesul acestui eveniment original. Evenimentul Wineabe nu este un concurs clasic de evaluare a ierarhiei de calitate a vinurilor selectionate prin prisma caracteristicilor intrinseci percepute la degustarea in orb, ci un concurs de evaluare, in urma degustarii in orb, a ierarhiei de pret a vinurilor respective pe piata romaneasca. Concluziile care se pot trage ating aspecte multiple precum decalajul dintre calitate si valoare, cat de obiectiva/subiectiva este evaluarea, complexitatea evaluarii, importanta marcii/originii asupra valorii si multe altele ”, a declarat Cosmin Stavaru.

Wineabe este un concept de evenimente despre vin, atipice, cu scopul educarii publicului cu privire la aspecte legate de marketing, economie, stiinte in general si legatura lor cu calitatea.

Bondoc si Asociatii are o experienta bogata in domeniul asistentei juridice acordate investitorilor si antreprenorilor din sectorul vinului, inclusiv in tranzactii de preluare de business-uri in domeniul productiei de vin si activitatilor conexe si apreciaza ca trendul de dezvoltare accelerata a acestui sector din ultimii ani se va consolida pe termen mediu si lung.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences