Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Wolf Theiss a asistat Jade Power in legatura cu vanzarea portofoliului sau de energie regenerabila din Romania catre Enery Power Holding pentru suma de 71 milioane de euro

Wolf Theiss a actionat in calitate de consultant juridic in Romania pentru Jade Power Trust, o companie canadiana care activeaza in domeniul energiei, in legatura cu vanzarea portofoliului sau de sase proiecte de energie regenerabila catre Enery Power Holding, un investitor strategic austriac axat pe achizitionarea, dezvoltarea, constructia si exploatarea de centrale electrice regenerabile. Tranzactia a fost semnata la data de 1 septembrie 2022 si ramane supusa indeplinirii anumitor conditii de finalizare, inclusiv autorizarea de catre Consiliul Concurentei din Romania.

Echipa Wolf Theiss a fost coordonata de Avocat Partener, Bryan Jardine (foto) si a oferit asistenta juridica Jade Power in toate fazele tranzactiei – de la efectuarea raportului de due diligence pana la redactarea si negocierea documentatiei aferenta tranzactiei, inclusiv a contractului de vanzare-cumparare guvernat de legea romana.

"Suntem foarte multumiti de serviciile de inalta calitate oferite de echipa Wolf Theiss. Profesionalismul, dedicarea si eforturile lor sustinute au fost foarte importante pentru realizarea cu succes a tranzactiei", a declarat James Colter Eadie, CEO Jade Power.

Alaturi de Bryan Jardine, ceilalti membri ai echipei Wolf Theiss implicati in aceasta tranzactie au fost: Counsel Mircea Ciocirlea si Senior Associate Cornelia Postelnicu (Corporate / M&A), Senior Associates Adina Aurel si Vladimir Plugarescu (Proiecte, Energie & Infrastructura); Counsel Dana Toma si Associates Alexandru Roman si Ana-Maria Mustatea (Real Estate & Constructii); Partener Anca Jurcovan si Associates Maria Ionescu si Adrian Manolache (Competitie & Antitrust) si Partener Claudia Chiper si Associate Catalin Sabau (Drept Financiar si Bancar).

"Am fost bucurosi sa asistam echipa de profesionisti de la Jade Power in aceasta tranzactie. In ultimii ani, avocatii Wolf Theiss au oferit consultanta in unele dintre cele mai semnificative tranzactii din sectorul energiei regenerabile din Romania, atat de partea vanzatorului cat si de partea cumparatorului. Expertiza interdisciplinara in industrie si dedicarea echipei noastre au fost esentiale pentru finalizarea cu succes a acestui proiect", a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss din Bucuresti si coordonator regional al practicii Wolf Theiss in domeniul energiei regenerabile.

Principalii consultanti internationali pentru Jade Power in cadrul tranzactiei au fost Partenerii Richard Kimel si Thomas Fenton de la firma de avocatura canadiana Aird & Berliss.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences