Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL a asistat fondatorii grupului Get’s Bet in vanzarea unei participatii de 67% catre Emma Capital

Fondatorii Get’s Bet, unul dintre cei mai importanti operatori romani din domeniul jocurilor de noroc si pariurilor sportive, au finalizat cu succes negocierile privind vanzarea unei participatii majoritare catre Emma Capital, un fond privat de investitii fondat in anul 2012 de omul de afaceri Jiří Šmejc. Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL a asistat fondatorii pe durata intregului proces.

Echipa de avocati a fost coordonata de catre Radu Diaconu (Partener Coordonator) si Stefan Mantea (Senior Managing Associate, foto) si i-a inclus pe avocatii Claudia Grosu, Otilia Oglage, Alexandra Neacsu, Alexandra Patrascioiu si Iulian Creanga.

Echipa Bancila, Diaconu si Asociatii a asigurat asistenta juridica pentru structurarea, negocierea si implementarea tranzactiei, precum si cu privire la procedura pentru obtinerea aprobarii Consiliului Concurentei.

„Multumim echipei Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL pentru asistenta juridica impecabila furnizata pe tot parcursul desfasurarii tranzactiei. Au contribuit semnificativ la finalizarea tranzactiei cu succes. Abordarea pragmatica si orientata catre atingerea rezultatelor, de care au dat dovada in permanenta Radu Diaconu si Stefan Mantea, este remarcabila”, a declarat Cristian Roman, CEO Get`s Bet.

„Suntem onorati ca am asistat fondatorii Get’s Bet si le multumim pentru increderea acordata. Apreciem abordarea constructiva a partilor si orientarea acestora catre finalizarea cu succes a tranzactiei. Nu in ultimul rand, multumesc pe aceasta cale celorlalti consultanti implicati in tranzactie, Raluca Popa, Amelia Toader, Laurentiu Ispir si Lucian Streche”, a declarat Stefan Mantea, Senior Managing Associate, Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL.

In cadrul acestei tranzactii, fondatorii Get’s Bet au fost asistati de Bancila Diaconu si Asociatii SPRL (consultanta juridica), EY Romania (consultanta fiscala), Laurentiu Ispir si Lucian Streche (consultanta financiara si M&A), iar Emma Capital a fost asistata de Stoica si Asociatii (consultanta juridica) si EY Romania (consultanta financiara si fiscala).

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences