Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

DEKRA Romania lanseaza la Brasov primul centru de evaluare pentru autoturisme rulate si vizeaza sa atraga peste 10.000 de clienti in primul an

DEKRA, cea mai mare organizatie nelistata la bursa din lume, din domeniul Testarilor, Inspectiilor, Certificarii si Trainingului lanseaza in data de 7 septembrie primul centru de evaluare dedicat autoturismelor rulate din Romania, localizat in Brasov.

Compania se asteapta sa genereze din noua linie de business venituri de peste 1 milion de euro in primul an, obiectivul de dezvoltare fiind de a deschide 25 de centre de testare la nivel national, pana la sfarsitul anului 2022.

Conform datelor detinute de ACAROM (Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania), inmatricularile de autoturisme rulate in Romania au ajuns in august 2021 la cifra de 34.828 unitati, o crestere de +17.03 % fata de august 2020. Pe primele opt luni din 2021, nivelul inmatricularilor de autoturisme rulate in Romania a atins nivelul de 270.016 unitati, o crestere de 11.82% fata de perioada similara din 2020, respectiv 241.565 unitati.

„Piata de autoturisme rulate din Romania este una importanta, in crestere, motiv pentru care ne dorim sa contribuim cu know-how-ul si expertiza DEKRA la aceasta dezvoltare accentuata. Evaluarea si verificarea autoturismelor rulate se bazeaza pe o reputatie internationala, DEKRA fiind cel mai mare furnizor de servicii de evaluari si inspectii auto la nivel mondial, clientii nostri din Romania putand sa beneficieze de o imagine completa, impartiala si credibila privind starea autoturismului rulat pe care doresc sa il cumpere sau vanda”, declara Ionut Muntean, Director Executiv, DEKRA Romania.

„Ne propunem ca prin lansarea noului serviciu de evaluare sa aducem o imbunatatire in piata prin simplificarea si transparentizarea procesului de vanzare-cumparare a autoturismelor rulate. Pachetul de inspectii DEKRA eVAL aduce servicii integrate de verificari profesioniste auto iar prin pachetele puse la dispozitie, atat cumparatorii cat si vanzatorii pot alege din aceste solutii in functie de nevoi si de buget. Totul intr-o maniera facila si rapida, putand afla informatii despre starea generala a autoturismului rulat, elementele de caroserie, functionarea motorului, istoricul de daune din Romania si din Europa dar si corectitudinea kilometrajului”, declara Cristian Flaminzeanu, responsabil de aceasta linie de business, in cadrul DEKRA Romania.

Serviciul DEKRA eVAL cuprinde 3 tipuri de inspectii: DEKRA Essentials (dureaza 30 de minute si costa 300 RON), DEKRA Complete (dureaza 60 de minute si costa 400 RON) si DEKRA Safety (dureaza 90 de minute si costa 500 RON) si se adreseaza conducatorilor auto care doresc sa securizeze tranzactiile aflandu-se fie in postura de cumparator, fie in cea de vanzator a unui autoturism rulat.

Despre DEKRA
DEKRA a fost infiintata in 1925 in Germania si este cea mai mare organizatie nelistata la bursa din lume din domeniul Testarilor, Inspectiilor, Certificarii si Trainingului, cu peste 45.000 de angajati in aproximativ 60 de tari din toate cele sase continente. In anul 2020, grupul DEKRA a generat venituri in valoare totala de peste 3 miliarde de euro, efectuand peste 27 milioane de inspectii si evaluari auto si fiind acreditata in peste 20 de tari ca si Autoritate de Certificare.

DEKRA Romania a fost infiintata in anul 2005, are un portofoliu diversificat de clienti, de la cei mai mari jucatori din industria auto, la companii din domeniul productiei industriale, servicii financiare, logistica, Retail si HoReCa, pentru care ofera servicii de evaluari si inspectii auto, servicii de training tehnic si soft-skills, servicii in domeniul optimizarii proceselor si al digitalizarii, certificari ale sistemelor de management, audituri si evaluari pe baza cerintelor clientilor.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences