Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Douglas Romania a deschis primul magazin din Braila, in Braila Mall

• Al 30-lea magazin Douglas in Romania
• 150 de metri patrati pentru un nou concept de magazin
• Acces la un portofoliu divers de produse si servicii de infrumusetare
• Un univers dedicat cadourilor de Sarbatori, seturi si produse in ambalaj festiv

Odata cu inaugurarea magazinului din Braila Mall, Douglas, unul dintre cei mai importanti retaileri de produse de frumusete premium din Europa, atinge pragul de 30 de magazine fizice deschise in Romania. Conform planului de expansiune pentru anul 2019, au fost lansate in luna noiembrie si magazinele Douglas din Sibiu Promenada si Suceava Iulius Mall.

Cu o suprafata de 150 mp, magazinul Douglas din Braila Mall vine in intampinarea clientilor cu o diversitate de produse cosmetice si parfumerie apartinand celor mai apreciate branduri de pe piata, branduri exclusive sau de nisa, oferte promotionale si un intreg univers de seturi si produse festive, pentru cadourile de Sarbatori.

„2019 a  insemnat pentru Douglas Romania deschiderea celei mai mari parfumerii din Romania, cu o suprafata de 600mp – la Timisoara, in cadrul Iulius Town, lansarea  a inca 3 magazine in Sibiu, Suceava si Braila. In total - o retea de 30 de magazine fizice si 1 magazin online ce ofera experiente de shopping complete pentru clientii nostri, cu zone dedicate de testare a serviciilor si grupari de produse in functie de ritualurile de ingrijire. Per ansamblu, indeplinirea strategiei #forwardbeauty, ce vizeaza expansiunea, dezvoltarea portofoliului de produse si noi servicii, investitia in magazine concept,  a marcat anul 2019 si sta la baza planurilor noastre pentru anul urmator”, a declarat Lavinia Ivas, Director General Douglas Romania.

Si in magazinul din Braila este implementat noul concept de prezentare a produselor, bazat pe expunerea acestora in ritualuri de ingrijire dedicate unor nevoi specifice, permitand astfel clientilor o testare rapida si o identificare mai usoara a produselor potrivite lor.

Prin deschiderea acestui magazin, consumatorii pot gasi acum in orasul lor produsele unor branduri de ingrijire si machiaj precum – Rituals, Mario Badescu, Ecooking, Hey Honey, Eisenberg Paris, Teaology, Missha, Neogen, Dr. Renaud, E.L.F., dar si parfumerie de nisa – Xerjoff, Atkinsons London, The Merchant of Venice, TOCCA, Zarkoperfume, By Terry, Eisenberg Paris, Le Couvent Maison de Parfum.

Pentru finalul anului 2019, Douglas a pregatit un adevarat univers al cadourilor de Craciun, printr-o colectie ampla de produse si seturi de bestsellers de ingrijire, machiaj si parfumerie in editie limitata, in ambalaje festive dedicate Sarbatorilor de iarna.

De la intrarea pe piata locala in 2007, Douglas opereaza 30 de magazine fizice in 16 orase din Romania, precum si un magazin online.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences