Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Douglas Romania a deschis cea mai mare parfumerie din Romania

• 600 de metri patrati pentru un nou concept de magazin
• Acces la tratamente de infrumusetare
• Portofoliu extins de produse si servicii

Douglas, unul dintre cei mai importanti retaileri de produse de frumusete premium din Europa, a deschis cea mai mare parfumerie din Romania, in cadrul Iulius Town Timisoara. Noul magazin Douglas ofera clientilor o experienta de navigare imbunatatita, acces facil la servicii, o noua prezentare a produselor de ingrijire si branduri noi atat pentru spatiul timisorean, cat si pentru Romania.

Primul magazin Douglas din Timisoara a fost deschis in anul 2011 in Iulius Mall, insa, odata cu transformarea centrului comercial intr-un proiect de regenerare urbana, devenit acum Iulius Town, compania a extins suprafata si a implementat cel mai modern concept de magazin al sau.

„Piata de parfumerie si cosmetice din Romania este in continua dezvoltare si maturizare, fiind din ce in ce mai evidente tendintele consumatorilor de a experimenta frumusetea in mod holistic, prin sfaturi personale, tratamente de infrumusetare si accesul la o gama unica de produse. De aceea, investim in magazine concept si le modernizam pe cele existente”, a declarat Lavinia Ivas, Director General Douglas Romania.

Noul concept pe care Douglas il aduce la Timisoara prezinta acum produsele de ingrijire a pielii grupate, de exemplu, in functie de ritualuri de ingrijire complete pentru diverse nevoi ale pielii. Redeschiderea magazinului aduce si noutati in zona de portofoliu de produse: o larga selectie de branduri de parfumerie de nisa, cu prezentare personalizata, cum ar fi Armani Prive (in exclusivitate la Douglas in Romania), Jo Malone, Tom Ford Private Blend, completata de parfumurile altor branduri apreciate de cunoscatori – Xerjoff, Eisenberg, Le Couvent des Minimes, Amouage, Montale, The Merchant of Venice, Tocca.

Pe langa produsele de machiaj ale brandurilor deja consacrate, in magazinul din Timisoara, Douglas prezinta in exclusivitate in Romania produsele brandurilor iconice Kevyn Aucoin, Giorgio Armani Beauty, The Balm, dar include si o prezentare personalizata a celor de la M∙A∙C.

O alta premiera pentru Romania este lansarea produselor de ingrijire Neal’s Yard, brand care se alatura unei categorii de ingrijire care mai cuprinde branduri precum Rituals, The Ordinary, Mario Badescu, Missha, Neogen, Sensai.

De la intrarea pe piata locala in 2007, Douglas opereaza 27 de magazine in 14 orase din Romania, precum si un magazin online. Douglas Romania are in plan deschiderea a inca trei parfumerii pana la finalul anului 2019, situate in Sibiu Promenada (Festival Shopping Centrum), Braila Mall si Suceava Iulius Mall.  Douglas a inregistrat in 2018 o crestere cu 20% a cifrei sale de afaceri in Romania.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences