Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Stati intr-o locuinta veche? Iata de ce trebuie sa acordati o atentie sporita instalatiilor sanitare

Reconditionarea baii dumneavoastra nu este un moft, ci o necesitate, mai ales daca locuiti intr-o casa sau un apartament construit cu cateva zeci de ani in urma. Pe langa faptul ca a intra intr-o baie moderna este o placere, in unele cazuri, schimbarea instalatiilor sanitare va poate scuti de foarte multe neplaceri, prevenind scurgerile si chiar inundatiile. In plus, reprezinta o conditie esentiala pentru a beneficia de o igiena corespunzatoare. Wirquin, producator international de echipamente sanitare inovatoare, va prezinta top 3 obiecte sanitare pe care trebuie sa le schimbati pentru o baie sigura si curata.

1. Vasul de toaleta
Durata medie de viata a unui vas de toaleta este de 50 de ani. Asadar, daca varsta locuintei dumneavoastra se apropie de jumatatea unui secol este bine sa nu mai asteptati pana cand va ceda si sa il inlocuiti cu altul nou. Depunerile de calcar, fisurarea portelanului, debitul scazut atunci cand trageti apa sau aparitia unor probleme frecvente care necesita chemarea unui instalator sunt doar cateva semne care ar trebui sa va indice ca este nevoie de o schimbare. In plus, un vas de toaleta foarte vechi poate fi o buna gazda pentru numerose microorganisme, care pot provoca o multime de boli, de la furuncule si pana la diaree sau infectii urinare. Instalarea unei toalete noi poate fi cea mai buna optiune, mai ales cand produsele existente pe piata au multiple beneficii si functii.

2. Tevile
Cladirile vechi au sisteme de instalatii sanitare confectionate din fonta, plumb sau otel galvanizat. Odata cu trecerea anilor, acestea se degradeaza, ruginesc si se pot fisura, existand riscul producerii unor inundatii. Majoritatea sistemelor sanitare moderne utilizeaza tevi PVC, care ofera o rezistenta mai mare in timp. Wirquin utilizeaza o gama larga de racorduri extensibile si flexibile, care permit montarea oricarui vas de toaleta cu foarte mare usurinta.

3. Sistemul de scurgere    
In general, motivul pentru care apa se aduna pe podeaua baii este din cauza acumularii de calcar si impuritati din interiorul unei scurgeri care nu mai functioneaza asa cum trebuie. De asemenea, este posibil ca un obturator infundat sa creeze probleme permanente ce vor necesita atentia unui instalator si schimbarea sifonului sau a rigolei de dus. Venisio expert, noua generatie de rigole de la Wirquin, imbina cu succes elementele versatile de proiectare, cu designul modern si dezvoltarea tehnologica, oferind posibilitatea unei instalari usoare. Confectionate din otel inoxidabil, acestea pot fi montate prin intermediul unor picioare reglabile, de inaltime redusa (8,9 cm), sub nivelul podelei, oferind astfel un aspect modern.

O casa veche vine cu personalitatea sa, insa cateva imbunatatiri va vor ajuta sa ii mentineti farmecul pentru un timp mai indelungat. Evitati incidentele nedorite si optati pentru produse sanitare de calitate, potrivite designului baii dumneavoastra.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Oamenii cumpara de la oameni si in B2B

Oamenii cumpara de l...

Datorita modificarilor comportamentelor de cumparare din sfera B2B, managerii de achizitii...

Sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun a devenit complet operational in Romania incepand cu 31 octombrie 2019

Sistemul de trasabil...

Asteptat sa devina operational in Romania la finalul anului 2019, sistemul de trasabilitat...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole