Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Fermele Crevedia patrund in forta pe piata din Romania si lanseaza cea de-a patra fabrica de nutreturi combinate la Lehliu

Fermele Crevedia, asa cum se numeste astazi fosta Avicola Crevedia, a lansat la finalul saptamanii trecute cea mai mare fabrica de nutreturi combinate din tara, in localitatea Lehliu, judetul Calarasi. Capacitatea de productie a acestei fabrici este de 30 de tone pe ora intr-o singura linie, iar cea de depozitare cereale este de 20.000 tone, cu extrudare soia 2 tone/ora si a presupus o investitie de peste 6 milioane de euro.

‚ÄěConstruirea acestei fabrici de nutreturi combinate face parte din planul nostru de investitii in tehnologie moderna si performanta si este o urmare fireasca a dezvoltarii businessului, in conditiile in care detinem 10 ferme de crestere a puilor de carne si un abator care livreaza zilnic pe piata peste 100 tone de carne de pasare. Astfel ca, este prioritara pentru noi realizarea unor productii si produse de inalta calitate, cu atat mai mult cu cat beneficiarii furajelor noastre sunt si alti fermieri din tara care activeaza pe o piata concurentiala si au nevoie de standarde de calitate nutritionala la nivel european pe intreg lantul alimentar. Imbunatatirea valorii nutritive a alimentelor, cresterea performantelor de productie in domeniul zootehnic la toate speciile de animale, pot fi realizate numai prin producerea unor nutreturi combinate cu respectarea tuturor standardelor tehnologice, codurilor de practica igienica si cu un control complex al tuturor materiilor prime‚ÄĚ a declarat Madalin Enescu (foto), Director General al Fermele Crevedia (parte a grupului romanesc Vitall).

Vitall a intrat pe piata de furaje in anul 2012, cu scopul de a oferi un mod mai natural si mai sanatos de hranire a animalelor din ferme. In anul 2017, compania a preluat fermele si abatorul Avicola Crevedia. Inca de la inceput, VITALL si-a propus sa continue traditia pe care Avicola Crevedia a urmat-o in cele aproape sase decenii de existenta si sa investeasca in companie in vederea obtinerii unor produse de calitate superioara. In acest sens, Fermele Crevedia au fost supuse unui proces de reorganizare dar si unui plan de investitii in tehnologie moderna si performanta.

Grupul detine in prezent 4 fabrici de nutreturi combinate la Cosoveni (Dolj), Vulcan (Brasov), Crevedia (Dambovita) si Lehliu (Calarasi). Pe langa acestea detine si 10 ferme de pui la Cosoveni, Darza si Crevedia, precum si Abatorul Crevedia.

O particularitate in intreg lantul de producere a carnii de pui o reprezinta faptul ca in toate fermele companiei asigurarea hranei se face dintr-un singur loc si anume fabricile de furaje combinate proprii, oferind astfel aceeasi furajare intregului efectiv de pasari. Mixul nutritional al puilor este 100% asigurat din ingrediente vegetale.

Gama de produse comercializate este extinsa si include pui intreg, portionat, dezosat, organe ‚Äď atat refrigerate, proaspete, cat si congelate.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole