Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

West Gate inaugureaza prima piscina exterioara inconjurata de o pista de alergare si roller blading, situata intr-un parc de birouri

Investitia in aceasta facilitate unica s-a ridicat la 1,5 milioane de euro, constructia necesitand 2 ani

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, detinut de Genesis Property, inaugureaza prima piscina exterioara cu pista de alergare si rollerblading din Romania, amplasata intr-un parc de birouri.

Peste 10.000 de persoane, angajati ai companiilor chiriase in West Gate si studentii campusului privat West Gate Studios, au acces la piscina si terasa in aer liber intr-un spatiu de relaxare modern, amenajat in interiorul parcului, pe o suprafata de 5.000 mp.

„Marcam astazi un moment extrem de interesant pe piata birourilor - inauguram prima piscina exterioara cu pista de alergare si rollerblading din Romania, amplasata intr-un parc de birouri. Este pentru prima data cand o astfel de facilitate este localizata in aceeasi curte cu sediul companiilor multinationale si la indemana angajatilor lor. In acelasi timp, este inca un pas inainte in realizarea conceptului imaginat inca de la inceput in acest parc, de a dezvolta un <<oras in oras >>”, spune Liviu Tudor, (foto stanga) presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

Deschisa inca de la 1 august 2018, piscina a trecut perioada de testare si de calibrare a capacitatii.

Piscina este situata in cadrul parcului de birouri West Gate, amplasat in zona de vest a Capitalei si are o capacitate totala de 200 locuri pe sezlong. Piscina dispune de o terasa exterioara cu bar-restaurant, o zona de plaja mixta (gresie si iarba), un bar accesibil din apa si vestiare ultra-moderne. Pentru incalzirea apei din piscina, dar si a celei menajere, se foloseste energie regenerabila, generata de panouri solare. De asemenea, sistemele de irigatie capteaza apa de ploaie si o recircula pentru intretinerea spatiilor verzi.

In baza legitimatei, atat angajatii cat si studentii cazati in campusul studentesc privat West Gate Studios beneficiaza de 50% reducere din tarifele de baza indiferent de ziua in care aleg sa mearga la piscina. Tarifele de baza sunt 30 LEI de luni pana vineri, iar in weekend 50 LEI. Tariful de intrare pentru copiii cu varsta 2-6 ani este de 15 LEI, iar pentru cei de varsta 6-14 ani de 20 LEI.

Clientii unitatii de cazare Studio One Accommodation Suites, inaugurata in 2017, beneficiaza de acces gratuit la piscina.

Pista de alergare si rollerblading care inconjoara zona piscinei, este construita din materiale moderne, ce ofera o aderenta crescuta si atenueaza socul dat de impactul piciorului cu solul in timpul activitatilor sportive. Accesul pentru chiriasii companiilor din parc si pentru studentii rezidenti ai West Gate Studios este gratuit.

„Aceasta piscina aduce un mare plus pachetelor de beneficii oferite deja de catre companiile din parc angajatilor lor. Companiile pot alege sa ofere acces la piscina ca beneficiu suplimentar si pot folosi zona de terasa pentru sedinte sau intalniri informale”, a explicat Stefan Tudos (foto dreapta), vicepresedintele companiei Genesis Property.

Printre companiile care au sediul in West Gate, se numara Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health si Medicover.

West Gate Business Park cuprinde 5 cladiri clasa A, ce mai mare campus privat studentesc din Romania – West Gate Studios, o unitate de cazare Studio One – Accommodation Suites (cu o capacitate de cazare de 32 de camere si 15.000 mp spatii verzi exterioare, fiind business park-ul cu cel mai generos spatiu verde ca suprafata, din Bucuresti.

West Gate este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

In serviciile de ”Soft FM” diferenta o fac oamenii si comunicarea

In serviciile de ”So...

Domeniul de Facility Management (FM) acopera o varietate mare de servicii. In functie de p...

Orasul inteligent nu e un moft, e o necesitate

Orasul inteligent nu...

In luna iunie 2018 a fost publicat clasamentul celor mai „inteligente” orase din lume. Adi...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole