Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

NEPI si Ovidiu Sandor finalizeaza proiectul The Office, cel mai modern complex de birouri din vestul tarii

New Europe Property Investments (NEPI), liderul investitiilor imobiliare din Romania, si antreprenorul Ovidiu Sandor anunta finalizarea lucrarilor la cel mai modern complex de birouri din Cluj Napoca, The Office, proiect ce a impus noi standarde pe piata de birouri din Transilvania. The Office a atras un interes deosebit din partea companiilor locale si internationale prezente in regiune, devenind cel mai de succes proiect de birouri dezvoltat in afara Capitalei.

Cea de-a III-a etapa a lucrarilor de constructie a fost initiata in primavara anului 2016, suprafata de 18.500 mp inchiriabili aferenta acestei faze fiind finalizata in 15 luni. Intregul proiect, cu o suprafata inchiriabila totala de 59.000 mp, dezvoltat in trei etape distincte, a fost finalizat in 5 ani, conform planului initial anuntat de dezvoltatori inca din anul 2012.

The Office a fost lansat in plina criza economica, fiind una din putinele dezvoltari din acea perioada. Cu toate acestea, a devenit un proiect reper pentru Cluj-Napoca, principalul hub de business din oras, fiind primul ansamblu de birouri din Transilvania care respecta in intregime standardele internationale pentru clasa A, in ceea ce priveste conceptul, dimensiunea, calitatea, facilitatile, parcajele si eficienta energetica. De altfel, The Office are una din cele mai ridicate certificari de cladire verde la nivel national, BREEAM Excellent.

‚ÄěConceptul si anvergura proiectului nostru au revolutionat piata office din zona. The Office a devenit un landmark atat pentru orasul Cluj-Napoca, cat si pentru cei doi parteneri dezvoltatori, avand o insemnatate aparte in portofoliul nostru‚ÄĚ, subliniaza Ovidiu Sandor, co-dezvoltator al proiectului.

O componenta importanta a proiectului este impactul pozitiv pe care l-a avut asupra intregii zone, dar si a orasului. Primul proiect de clasa A din Cluj a reusit sa creeze mixul de servicii potrivit atat pentru cei care isi desfasoara activitatea profesionala aici, cat si pentru comunitatea clujeana:de la unitati bancare, la agentie imobiliara sau de turism, la restaurante, brutarie, cafenea si wine bar, toate acestea contribuind la transformarea unei zone centrale nefunctionale a Clujului intr-un punct de atractie vibrant pentru oras. De asemenea, atriumul cu piateta interioara, dar si centrul de conferinte gazduit in The Office au contribuit la transformarea proiectului intr-unul din locurile reper ale Clujului in ceea ce priveste organizarea evenimentelor.  

Cei aproape 60.000 mp dati in folosinta au o rata de ocupare de 95%, purtandu-se discutii avansate pentru suprafetele inca disponibile.

‚ÄěThe Office s-a bucurat inca de la inceput de un interes mare din partea mediului de business din regiune, ceea ce confirma ca am construit aici un spatiu de lucru capabil sa raspunda celor mai exigente cerinte pe care companiile le cauta pentru angajatii lor. Pe langa design-ul de ultima ora si functionalitatile de top, The Office a fost gandit astfel incat sa ofere flexibilitate in ceea ce priveste posibilitatile de extensie, proiectul avand capacitatea de a acomoda pana la 1.000 de angajati pe un etaj.‚ÄĚ completeaza Marius Barbu, Asset Manager in cadrul NEPI.

Mixul de servicii, flexibilitatea,pozitionarea centrala, facilitatile oferite, cat si reputatia dezvoltatorilor sunt principalele atribute ce recomanda The Office drept cel mai de succes proiect de birouri din Cluj-Napoca si care au atras companii precum: National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, Yardi, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch, MOL.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

7 provocari de marketing si vanzari in economia post-COVID

7 provocari de marke...

Din discutiile pe care le avem cu managerii companiilor carora le oferim servicii de consu...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole