Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

West Gate extinde cu inca 4.800 mp contractul de inchiriere cu Accenture Services Romania

Cu cei 4.800 mp de birouri contractati aditional, Accenture ocupa aproape in totalitate cladirea H1 din complexul West Gate. Compania americana este prezenta de 12 ani in West Gate, iar birourile sale se intind pe o suprafata totala de aproximativ 17.000 mp.

Noile spatii preluate de Accenture in West Gate au fost refacute complet, fiind in prezent unele dintre cele mai moderne birouri din Bucuresti. S-au facut ample modificari ale sistemelor de ventilatie, iluminat si design interior, in pas cu tendintele globale.

„Ne onoreaza decizia unui partener de cursa lunga de talia Accenture, care se dezvolta si investeste in continuare in Romania, fiind preocupat, in acelasi timp, sa ofere tot ce este mai bun angajatilor sai.

Cladirile noastre de birouri pozitionate strategic, langa metrou, inconjurate de peste 15.000 mp de spatiu verde, determina angajatii sa vina cu mai multa placere la birou. Vom continua sa investim in a aduce mai aproape de angajati facilitati variate, care sa incurajeze performanta si sa imbunatateasca timpul petrecut de acestia la serviciu. Tot ceea ce facem pentru angajati contribuie in mod direct la pachetul de beneficii deja oferit de angajator”, spune Liviu Tudor (foto), presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

In prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispozitia comunitatii de business (formata din peste 10.000 oameni de business si studenti) o gama larga de servicii si facilitati precum: o unitate de cazare de patru stele, trei spatii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plata de 170 locuri si o parcare a campusului de 180 locuri), un restaurant, un supermarket, cinci cafenele, o spalatorie auto, curatatorie de haine, sala de fitness, teren de sport si spatii de relaxare exterioare pe iarba.

Totodata, in West Gate exista singura piscina exterioara cu pista de rollerblading si alergare, amplasata in cadrul unui parc de birouri din Romania.

Printre companiile care au sediul in West Gate, se numara Societe Generale European Business Services, Ericsson, Siemens, WNS, Citi, Alpha Bank, Carestream Health, Carestream Dental si Medicover.

West Gate Business Park cuprinde 5 cladiri clasa A, cel mai mare campus privat studentesc din Romania – West Gate Studios, o unitate de cazare Studio One – Accommodation Suites (cu o capacitate de cazare de 32 de camere). West Gate dispune de 15.000 mp spatii verzi exterioare, fiind business park-ul cu cel mai generos spatiu verde ca suprafata, din Bucuresti.

West Gate este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences