Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

West Gate prelungeste contractele de inchiriere a spatiilor de birouri cu Carestream Dental si Carestream Health

Birourile celor doua companii ocupa 2.600 mp in parcul de birouri (1.300 mp fiecare)

Parcul de afaceri West Gate din vestul capitalei, detinut de Genesis Property, semneaza extinderea contractelor de inchiriere cu compania globala Carestream Dental pentru inca cinci ani si cu compania canadiana Carestream Health pentru inca un an.

„Locatia potrivita, talentul si accesul la resurse sunt factori cheie pentru dezvoltarea, cresterea si diversificarea portofoliului de afaceri al Carestream Dental Romania. In primul an de la infiintarea centrului din Bucuresti ca entitate independenta am creat roluri si am tranzitionat activitati in toate ariile functionale, echipa dublandu-se in dimensiune si oferind suport clientilor si partenerilor din toata lumea, incluzand Europa, SUA, Asia. Pentru angajatii nostri conteaza foarte mult sa ajunga usor la birou si sa stea intr-un spatiu in care sa nu simta atat de mult presiunea orasului. Amplasarea West Gate, la cinci minute de metrou, pe o magistrala mai putin incarcata, si serviciile furnizate ne-au convins sa ramanem pe mai departe aici. Bucurestiul este o locatie importanta pentru noi si vom continua sa investim aici pe viitor”, a declarat Mariana Iancu (foto stanga), Director General al Carestream Dental Romania.

Carestream Dental este o companie globala, furnizand solutii si tehnologie digitala dentara, avand  peste 1,400 angajati si birouri in 24 de tari. Devenita companie independenta dupa separarea de Carestream Health in 2017, Carestream Dental si-a continuat angajamentul de a furniza solutii si servicii inovatoare profesionistilor in medicina dentara si pacientilor acestora. In ultimii doi ani, compania a lansat produse de top premiate cu cele mai inalte distinctii, cum ar fi sistemul de radiologie digitala 3D si freza digitala care poate produce coroane dentare pentru restaurare in aceeasi zi, fiind nominalizata in 2019 de CIO Review in top 50 solutii de viitor. Prelungirea contractului cu West Gate pe urmatorii cinci ani sustine misiunea companiei: transformam industria dentara, simplificam tehnologia si schimbam vietile oamenilor din Romania si restul lumii.

„Atat Carestream Health cat si Carestream Dental sunt parteneri importanti pentru noi, apreciem faptul ca ne-au acordat incredere si au decis sa ramana in West Gate. Suntem increzatori ca facilitatile pe care le punem la dispozitia angajatilor companiilor din parcul nostru de birouri contribuie la cresterea calitatii vietii la birou si la performanta muncii acestora. In plus, serviciile de facility management asigurate de echipa noastra sunt gandite sa preia integral responsabilitatea administrarii lor din grija chiriasului, astfel incat acesta sa se poata concentra integral pe activitatea sa, acest aspect fiind un element diferentiator apreciat de chiriasii nostri”, a spus Liviu Tudor (foto dreapta), presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

Noile contracte cu companiile Carestream Health si Carestream Dental marcheaza a treia prelungire contractuala semnata de West Gate in acest an, dupa cea cu Ericsson Romania (in februarie 2019) si cu Societe Generale European Business Services (in mai 2019).

In prezent, gradul de ocupare al parcului de birouri West Gate este de 100%.

Parcul de birouri West Gate pune la dispozitia comunitatii de business (formata din peste 10.000 angajati si studenti) o gama larga de servicii si facilitati, precum: o unitate de cazare de patru stele, trei spatii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plata de 170 locuri si o parcare a campusului de 180 locuri), restaurant, supermarket, 5 cafenele, o spalatorie auto, curatatorie de haine, sala de fitness, teren de sport, spatii de relaxare exterioare pe iarba si piscina exterioara dotata cu pista de alergare si rollerblading.

Printre companiile care au sediul in West Gate, se mai numara companii precum Societe Generale European Business Center, Siemens, Accenture, Ericsson, WNS, Citi, Alpha Bank si Medicover.

West Gate Business Park cuprinde 5 cladiri clasa A, cel mai mare campus privat studentesc din Romania – West Gate Studios, o unitate de cazare Studio One – Accommodation Suites (cu o capacitate de cazare de 32 de camere). West Gate dispune de 15.000 mp spatii verzi exterioare, fiind parcul de birouri cu cel mai generos spatiu verde ca suprafata, din Bucuresti.

West Gate este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole