Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

West Gate semneaza cea de a saptea extindere consecutiva cu Societe Generale European Business Services

Compania franceza inchiriaza inca 2.600 mp si ocupa 19.500 mp in West Gate

Parcul de afaceri West Gate, situat in vestul capitalei si detinut de Genesis Property, semneaza cea de a saptea extindere consecutiva a contractului de inchiriere de spatii de birouri cu Societe Generale European Business Services (dupa cea anuntata in februarie 2018). Suprafata inchiriata de companie se mareste, astfel, cu 2.600 mp si ajunge la un total de 19.500 mp, printr-un contract valabil pana in anul 2025.

„Continuam dezvoltarea operatiunilor noastre in Romania si astfel ne extindem birourile din West Gate cu inca 2.600 mp. In prezent, in birourile noastre lucreaza in jur de 2.000 angajati, iar extinderea ne va permite sa crestem numarul pe viitor. Calitatea serviciilor oferite si buna colaborare, in ceea ce priveste nevoia noastra de dezvoltarea continua, au condus la consolidarea pe termen lung a parteneriatului cu West Gate”, a declarat Thierry Blain (foto stanga), COO al Societe Generale European Business Services.

Contractul intre Genesis Property si Societe Generale European Business Services (SG EBS) pentru noul spatiu a intrat in vigoare la inceputul lunii mai 2019.

„In 2012, suprafata inchiriata de compania franceza era de 2.600 mp de birouri. In ultimii 7 ani, suprafata inchiriata a crescut de peste 7 ori, totalizand in prezent 19.500 mp. Obiectivul nostru comun – acela de consolidare a operatiunilor Societe Generale intr-o cladire dedicata exclusiv lor – este aproape de a fi realizat”, a explicat Stefan Tudos, vicepresedintele companiei Genesis Property.

Liviu Tudor (foto dreapta), presedintele si fondatorul companiei Genesis Property, a conchis: “Prin aceasta prelungire, reusim sa oferim flexibilitatea de dezvoltare pe care chiriasul o asteapta de la noi si totodata sa mentinem gradul de ocupare de 100% al parcului de birouri West Gate.

Genesis ramane concentrata pe oferirea de servicii integrate pentru companiile multinationale care au nevoie de spatii de birouri moderne pentru angajatii lor. Continuam sa investim in diversificarea serviciilor pe care le oferim, in dezvoltarea comunitatilor noastre de business si in livrarea de experiente memorabile angajatilor companiilor chiriase.”

In prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispozitia comunitatii de business (formata din peste 10.000 angajati si studenti) o gama larga de servicii si facilitati precum: o unitate de cazare de patru stele, trei spatii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plata de 170 locuri si o parcare a campusului de 180 locuri), restaurant, supermarket, 5 cafenele, o spalatorie auto, curatatorie de haine, sala de fitness, teren de sport, spatii de relaxare exterioare pe iarba si o piscina exterioara dotata cu pista de alergare si rollerblading.

Printre companiile care au sediul in West Gate, alaturi de SG EBS, se numara Siemens, Accenture, Ericsson, WNS, Citi, Alpha Bank, Carestream Health, Carestream Dental si Medicover.

West Gate Business Park cuprinde 5 cladiri clasa A, cel mai mare campus privat studentesc din Romania – West Gate Studios, o unitate de cazare Studio One – Accommodation Suites (cu o capacitate de cazare de 32 de camere). West Gate dispune de 15.000 mp spatii verzi exterioare, fiind parcul de birouri cu cel mai generos spatiu verde ca suprafata, din Bucuresti.

West Gate este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole