Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Parcul de afaceri Novo Park introduce WIFI gratuit si mobilier de relaxare in zonele exterioare

Angajatii chiriasilor pot naviga liber pe internet si se pot relaxa in zona special amenajata

Parcul de afaceri Novo Park din zona Pipera, detinut de Genesis Property, introduce facilitati noi pentru angajati - WIFI gratuit si mobilier de relaxare in zonele exterioare.

„Amenajarea unei zone de relaxare in aer liber reprezinta un pas important in redefinirea experientelor angajatilor in parcul nostru de birouri. Punem din ce in ce mai mult accent pe adaugarea de facilitati care sa acopere nevoile comunitatii acestora. Mai mult decat atat, incepand de astazi, angajatii pot naviga liber pe internet inclusiv atunci cand se relaxeaza sau pot organiza o videoconferinta direct din fata cladirii, in aer liber”, a explicat Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

Investitiile in cele doua facilitati se ridica la 50.000 EUR, constand in echipamente de retelistica de ultima generatie si mobilier de exterior. Mobilierul de exterior a fost amplasat in zona verde a parcului, intr-un spatiu de 200 mp si consta in mese si scaune divers colorate, speciale pentru utilizare in exterior.

Aceasta zona poate fi utilizata gratuit fie pentru relaxare, organizarea unui team event sau pentru masa de pranz sau o cafea.

„Prezenta spatiilor de relaxare si de solicializare se claseaza in top 5 facilitati pe care si le doresc chiriasii nostri si reprezinta un aspect important in asigurarea satisfactiei acestora. Prin investitia realizata ne dorim sa contribuim, in acelasi timp, la eforturile companiilor multinationale din Novo Park de atragere si retinere a talentelor”, a adaugat Stefan Tudos, vicepresedintele Genesis Property.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucuresti, dezvoltat de compania Geneisis Property si este un punct de referinta in zona de birouri Pipera. Complexul este format din sapte cladiri cu o suprafata utila totala de inchiriat de 75.000 de metri patrati de spatii de birouri clasa A, calitate superioara. In prezent, companii internationale de top au ales Novo Park, datorita pozitiei sale excelente (in nordul Bucurestiului) si apropierea de statia de metrou Pipera.

Novo Park gazduieste companii precum HP Inc Romania, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Sodexo, Garanti Bank si Unicredit Integrated Business Services Romania, gradul de ocupare din prezent fiind de 100%.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

In serviciile de ”Soft FM” diferenta o fac oamenii si comunicarea

In serviciile de ”So...

Domeniul de Facility Management (FM) acopera o varietate mare de servicii. In functie de p...

Orasul inteligent nu e un moft, e o necesitate

Orasul inteligent nu...

In luna iunie 2018 a fost publicat clasamentul celor mai „inteligente” orase din lume. Adi...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole