Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

West Gate deschide oficial o unitate de cazare de 4 stele in parcul de afaceri, printr-o investitie de 500 000 de euro

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, detinut de Genesis Property, deschide oficial o unitate de cazare de patru stele in cadrul parcului de birouri din vestul Capitalei, printr-o investitie de 500 000 de euro. Aceasta facilitate, unica intr-un parc de birouri din Romania, completeaza oferta de servicii dedicate companiilor chiriase si familiilor studentilor din campusul studentesc West Gate Studios.

ā€˛Studio One - Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reala, identificata in randul companiilor din West Gate. Este mult mai usor si mai productiv sa-ti cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniti in delegatie sau in training, decat sa ii plimbi prin tot orasul. In acelasi timp, este o premiera pe piata de birouri din Romania, pe care o marcam impreuna cu comunitatea de business din West Gate, careia dorim sa ii oferim toate facilitatile necesare pentru a-si desfasura activitatea in conditii optime in parcul nostru, aceasta fiind strategia noastra pentru a construi parteneriate de lunga durataā€¯, a declarat Liviu Tudor (foto stanga), presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

Unitatea de cazare Studio One - Acommodation Suites este situata in cadrul parcului de birouri West Gate, in cladirea A2 (etajele 1 si 2) a campusului privat West Gate Campus. Aceasta dispune de 32 de camere echipate cu toate dotarile necesare (chicineta, aer conditionat, baie moderna, acces WIFI, TV, birou si minibar), cu parcare gratuita si servicii de paza.

ā€˛Facilitatile moderne de cazare existente in West Gate ne-au permis sa amenajam aceasta unitate pilot intr-un timp relativ scurt, cu un nivel al dotarilor si al serviciilor cel putin similare cu cele ale unui hotel de 4 stele. O lansam oficial dupa o perioada de testare de 8 luni, timp in care am instruit personalul si am perfectionat  fluxurile interne, pentru a fi in masura sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri. Rezultatele se vad deja, gradul de ocupare este de peste 80%, prin urmare, intentionam sa dublam capacitatea de cazare in viitorul apropiatā€¯, a explicat Stefan Tudos (foto dreapta), vicepresedintele companiei Genesis Property.

In prezent, pe langa unitatea de cazare, parcul de birouri pune la dispozitia comunitatii de business (formata din peste 10.000 oameni de business si studenti) o gama larga de servicii si facilitati precum: trei spatii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plata de 170 locuri si o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 3 unitati de tip fast-food, 1 supermarket, 1 club, 3 cafenele, o biblioteca, un spatiu pentru expozitii/evenimente culturale,  o spalatorie auto, curatatorie de haine, sala de fitness, teren de sport si spatii de relaxare exterioare in zona de gazon.

Valoarea totala a investitiilor in serviciile si facilitatile din West Park se ridica pana in prezent la peste 5 milioane de euro.

West Gate Business Park cuprinde 5 cladiri clasa A, cel mai mare campus studentesc privat din Romania ā€“ West Gate Studios si 15.000 mp spatii verzi exterioare, fiind business park-ul cu cel mai generos spatiu verde ca suprafata din Bucuresti.

Printre companiile care au sediul in West Gate, se numara Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health si Medicover.

West Gate Studios, cel mai mare campus privat din Romania, inaugurat in 2009, are in componenta 925 de camere si apartamente pentru studenti. Campusul dispune de supermarket, parcare auto, parcare pentru biciclete, spalatorie tip self-service, sala de sport, teren de tenis, cafenea, biblioteca si sali de studiu.

West Gate Business Park este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

7 provocari de marketing si vanzari in economia post-COVID

7 provocari de marke...

Din discutiile pe care le avem cu managerii companiilor carora le oferim servicii de consu...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole