Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

West Gate extinde birourile Societe Generale European Business Services si ajunge la 17.000 mp inchiriati companiei franceze

Parcul de afaceri West Gate din vestul capitalei, detinut de Genesis Property, semneaza cea de-a sasea extindere consecutiva a Societe Generale European Business Services, suprafata inchiriata de companie ajungand astfel la 17.000 mp. Contractul semnat cu West Gate expira in anul 2024.

‚ÄěContinuam dezvoltarea operatiunilor noastre in Romania, prin extinderea birourilor din West Gate, cu inca 2.600 mp. Desfasurarea activitatii intr-o singura locatie reprezinta un avantaj pentru construirea unui climat organizational care incurajeaza coeziunea si colaborarea. Daca, in prezent, in birourile noastre lucreaza peste 1.400 angajati, extinderea ne va permite sa ajungem in viitor la 2.000 angajati. Calitatea serviciilor oferite si flexibilitatea proprietarului, in ceea ce priveste nevoia noastra de dezvoltarea continua, au condus la adoptarea decizei de consolidare pe termen lung a parteneriatului cu West Gate‚ÄĚ, a declarat Thierry Blain, COO al Societe Generale European Business Services.

‚ÄěSuprafetele inchiriate de compania franceza in West Gate au crescut de peste 6 ori fata de 2012, cand au inchiriat primii 2.600 mp de birouri. Lucram la o strategie comuna de consolidare a prezentei Societe Generale European Business Services, intr-o cladire dedicata exclusiv lor. Continuam sa ne concentram anul acesta pe imbunatatirea facilitatilor existente, dar si pe crearea unor facilitati noi. West Gate va fi primul parc de birouri cu piscina si pista de alergare, incepand din aceasta vara‚ÄĚ, a explicat Stefan Tudos (foto), vicepresedintele companiei Genesis Property.

Contractul cu Societe Generale European Business Services pentru noul spatiu a intrat in vigoare la inceputul anului 2018.

Printre companiile care au sediul in West Gate, se mai numara companii precum Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health si Medicover.

West Gate este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

7 provocari de marketing si vanzari in economia post-COVID

7 provocari de marke...

Din discutiile pe care le avem cu managerii companiilor carora le oferim servicii de consu...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole