Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

West Gate extinde parteneriatul cu Lagardère Travel Retail Romania prin deschiderea a doua noi unitati - 1 Minute si So!Coffee

In prezent, in West Gate, exista 3 unitati ale operatorului international

Parcul de birouri West Gate, detinut de compania Genesis Property, extinde parteneriatul cu Lagardère Travel Retail Romania prin deschiderea a doua noi unitati – 1 Minute si So!Coffee.

Prima unitate 1 Minute a fost deschisa in anul 2013, la parterul cladirii H5.

„Prezenta a doua noi unitati Lagardère in cadrul parcului West Gate demonstreaza interesul pe care il acordam imbunatatirii continue a gamei de servicii puse la dispozitia angajatilor chiriasilor nostri. Cafeneaua de la parterul cladirii nu mai este de mult un nice to have, este un must have in lista dorintelor acestora. Experienta globala a unui operator international asigura atat calitatea superioara a produselor cat si livrarea unei experiente excelente a serviciilor catre clientii nostri, aspecte extrem de importante pentru noi”, a declarat Liviu Tudor (foto stanga), presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

“Deschiderea cafenelei So!Coffee si a celui de al doilea magazin 1 Minute in cadrul West Gate Business District reprezinta pentru noi continuarea unui parteneriat de succes cu dezvoltatorul Genesis Property, la patru ani dupa lansarea primului 1 Minute in acest parc de birouri.

Valoarea investitiei pentru aceste doua puncte de vanzare noi se ridica la cca. 95.000 EUR, insa, chiar si dupa lansarea acestora, noi continuam sa investim in pregatirea echipelor si in programe de training pentru customer service, pentru a asigura clientilor o experienta cat mai placuta in retelele 1 Minute si So!Coffee, intr-un ambient modern, cu o servire rapida si un serviciu profesionist pentru clienti”, a declarat Petruta Ionita (foto dreapta) – Head of Marketing & Store Planning | Lagardère Travel Retail Romania.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Recrutarea si pastrarea angajatilor pregatiti pentru economia digitala devin tot mai mult factori critici pentru cresterea economica in Europa

Recrutarea si pastra...

Economia digitala va fi principalul motor care va stimula cresterea in Europa in anii urma...

Romania, un promotor al datelor deschise la nivel European

Romania, un promotor...

Presedintia Romaniei la Consiliul UE face un pas important pentru Piata Unica Digitala pri...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole