Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

West Gate va gazdui Alpha Bank pana in 2026

Birourile institutiei financiare ocupa 7.700 mp in West Gate

Parcul de birouri West Gate, detinut de compania Genesis Property, prelungeste contractul de inchiriere cu ALPHA BANK pana la sfarsitul anului 2026.

ALPHA BANK si-a inceput activitatea in West Gate in anul 2008 si ocupa in prezent 7.700 mp in parcul de birouri din vestul capitalei.

„ALPHA BANK este un chirias foarte important al parcului de afaceri West Gate, ce a contribuit inca de la inceput la dezvoltarea acestui hub de business. Prelungirea contractului de inchiriere cu inca 8 ani, fata de termenul initial de 10 ani, reprezinta o validare a eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii unei institutii bancare de prestigiu”, a declarat Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

ALPHA BANK ROMANIA apartine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group, cu o experienta de peste 140 de ani in sectorul financiar-bancar.

ALPHA BANK a fost prima banca straina ce a venit in Romania dupa anul 1990. Banca ofera o gama larga de produse si servicii bancare pentru persoane fizice, cat si solutii complexe de finantare pentru corporatii.
West Gate este este unul dintre cele mai mari parcuri de birouri din Bucuresti, dezvoltat de compania Genesis Property, fiind amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei. Parcul este compus din cinci cladiri de birouri, cu o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Printre companiile care au sediul in West Gate se mai numara si Dacia Renault, Ericsson, Société Générale European Business Services, Panasonic, Citi, Carestream Health, Medicover, Siemens si WNS.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Constantin Magdalina: Mos Craciun in economie

Constantin Magdalina...

Consacrat drept un batranel care imparte daruri celor mici, Mos Craciun este un simbol ce ...

Studiu EY: Organizatiile se confrunta cu riscuri mari generate de atacurile cibernetice; metodele obisnuite de atac au inca succes

Studiu EY: Organizat...

- 56% dintre organizatiile sondate sunt ingrijorate de cresterea atacurilor cibernetice si...

alte-articole

pastila-de-joi

Se intorc pasarile calatoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca, in urma intrarii in vigoare a Le...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole