Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Novo Park prelungeste contractul de inchiriere cu Luxoft pana in 2025

Compania Luxoft ocupa 9.500 mp in parcul de afaceri Novo Park

Parcul de birouri Novo Park prelungeste contractul de inchiriere cu Luxoft pana in 2025.

Subsidiara locala a furnizorului global de solutii software cu acelasi nume si-a inceput activitatea in Novo Park in anul 2007 si ocupa, in prezent, 9.500 mp.

„Luxoft este unul dintre chiriasii cei mai importanti ai parcului de afaceri Novo Park. Ne onoreaza si ne bucura increderea pe care ne-au acordat-o, alegand sa ramana clientii nostri pana cel putin in anul 2025. Prezenta constanta (18 ani) a Luxoft in Novo Park confirma strategia grupului nostru de a dezvolta relatii pe termen lung cu companiile multinationale cu care colaboram. Ne angajam sa le oferim in continuare tot suportul si cele mai eficiente solutii pentru satisfacerea nevoilor de spatiu pe care le au”, a declarat Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

„Luxoft continua investitiile in Romania, alegand sa prelungeasca contractul de inchiriere a spatiilor de birouri din Novo Park pana in 2025. Apreciem colaborarea pe care o avem cu Novo Park, un partener pe care stim ca ne putem baza, care intotdeauna a depus toate eforturile pentru a gasi cele mai potrivite solutii solicitarilor noastre. De curand, am inaugurat in cadrul Novo Park un laborator de testare echipamente de retea de mari dimensiuni.

In Romania, numarul nostru de angajati a evoluat pozitiv de la an la an, ne propunem sa mentinem ritmul actual de crestere si in anii ce urmeaza.”, a declarat Bogdan Pelinescu, Director General al Luxoft Professional Romania.

Luxoft este specializata in dezvoltarea de solutii software la comanda pentru clienti din strainatate, in principal din Europa de Vest si SUA, care activeaza in diferite industrii precum auto, financiar, telecomunicatii, tehnologie, energie, turism si aviatie. Cele mai mari proiecte realizate in Bucuresti sunt in domeniile telecom, auto si financiar.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucuresti, dezvoltat de compania Genesis Property si este un punct de referinta in zona de birouri Pipera. Complexul este format din sapte cladiri cu o suprafata utila totala de inchiriat de 75.000 metri patrati spatii de birouri clasa A, calitate superioara. In prezent, companii internationale de top au ales Novo Park, datorita pozitiei sale excelente (in nordul Bucurestiului) si apropierea de statia de metrou Pipera.

Novo Park gazduieste companii precum Luxoft, HP Inc Romania, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Sodexo, Garanti Bank si Unicredit Integrated Business Services Romania, gradul de ocupare din prezent fiind de 100%.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Orasul inteligent nu e un moft, e o necesitate

Orasul inteligent nu...

In luna iunie 2018 a fost publicat clasamentul celor mai „inteligente” orase din lume. Adi...

Patru elemente definitorii pentru rolul si activitatea unui lider

Patru elemente defin...

Volatilitatea mediului de afaceri si orientarea din ce in ce mai mare pe atingerea obiecti...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole