Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

NEPI inaugureaza Shopping City Ramnicu Valcea la finalul acestui an

Centrul comercial va fi cea mai moderna destinatie de cumparaturi si divertisment din regiune

NEPI, cel mai dinamic investitor si dezvoltator imobiliar de retail din Romania si din Europa Centrala si de Est, continua seria lansarilor de succes si inaugureaza, la finalul acestui an, Shopping City Ramnicu Valcea, dupa deschiderea Shopping City Timisoara si Shopping City Piatra-Neamt din 2016. In urma unei investitii de 40 de milioane de euro, centrul comercial va fi principala destinatie de shopping si petrecere a timpului liber din regiune, aliniata la cele mai ridicate standarde.

Cu o suprafata inchiriabila de 27.900 de metri patrati, Shopping City Ramnicu Valcea este un proiect care va avea un impact pozitiv asupra peisajului regional de retail, aducand valcenilor cea mai mare si cea mai moderna destinatie de shopping si petrecere a timpului liber din judet. Centrul va include branduri internationale de renume, unele ce urmeaza sa fie inaugurate in premiera in regiune. Printre chiriasii centrului comercial se numara deja unul dintre cei mai mari retaileri de electronice si electrocasnice din Romania, reprezentante ale unuia dintre cei mai mari retaileri internationali de fashion si un hipermarket Carrefour.

Aliniat celor mai inalte standarde aplicate de NEPI in cazul tuturor centrelor comerciale lansate pana acum, Shopping City Ramnicu Valcea va dispune de aproximativ 14.000 de metri patrati de branduri de fashion, o suprafata pentru hipermarket si servicii de 10.000 de metri patrati si una de 3.000 de mp pentru zona de restaurante si divertisment.

Shopping City Ramnicu Valcea completeaza oferta de divertisment cu cel mai mare si mai modern cinematograf multiplex, dotat cu 6 sali, ce vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a viziona cele mai recente si populare productii cinematografice, dar si cu o gama variata de restaurante si locatii fast food, sali de bowling, biliard, loc de joaca pentru copii, cazino si o terasa de peste 350 de metri patrati, cu vedere spre raul Olt.

ā€˛Shopping City Ramnicu Valcea va fi primul centru comercial full concept din regiune, care va oferi atat locuitorilor din judetul Valcea, cat si celor din zonele adiacente o diversitate de produse si servicii pentru toate categoriile de public. Este un proiect care va redefini standardele de calitate si va modifica piata de retail din regiune, datorita ofertei atractive de divertisment, dotarile de ultima generatie si mixul complet de chiriasi. Ne dorim sa fim un partener de incredere pentru viitorii nostri vizitatori, asa ca acest centru comercial nu va fi doar o destinatie de shopping si petrecere a timpului liber, ci si un motor pentru economia locala, generand mii de locuri de muncaā€¯, spune Adina Ciobanu, Asset Manager, NEPI.

Pozitionat pe malul raului Olt, in apropierea Bulevardului Ferdinand, centrul comercial va fi usor accesibil atat cu masina, cat si cu transportul public si va deservi atat rezidentii, cat si locuitorii din intregul judet. Mai mult, Shopping City Ramnicu Valcea va fi construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, iar la finalizarea dezvoltarii sale de anul acesta, le va oferi vizitatorilor o parcare generoasa de 900 de locuri, dispusa pe un nivel.

Prin inaugurarea Shopping City Ramnicu Valcea, NEPI continua traditia de colaborare si parteneriate strategice cu branduri si ancore cu acoperire internationala, in toate centrele comerciale deschise pana in prezent. In paralel, compania incurajeaza dezvoltarea economiei locale, alocand spatii comerciale celor mai activi agenti comerciali locali care, alaturi de brandurile internationale prezente, vor completa oferta de shopping si divertisment oferita vizitatorilor din regiune. Companiile interesante de inchirierea unui spatiu comercial in Shopping City Ramnicu Valcea pot afla mai multe informatii la numarul de telefon 0741.21.28.97 sau prin e-mail la adresa LeasingRetail[at]nepinvest.com.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Patru elemente definitorii pentru rolul si activitatea unui lider

Patru elemente defin...

Volatilitatea mediului de afaceri si orientarea din ce in ce mai mare pe atingerea obiecti...

Noi restrictii in domeniul detasarilor transnationale. Ce prevede noua directiva publicata in iulie 2018

Noi restrictii in do...

Presiunea statelor dezvoltate ale Uniunii Europene de a modifica cadrul de reglementare pr...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole