Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Compania MAURER IMOBILIARE a vandut 654 de apartamente in 2014

Complexul Avantgarden3 din Brasov, prevazut a fi construit pe o suprafata de 18 hectare, este in continua dezvoltare. Pe parcursul anului 2015 vor fi construite si predate primele cinci imobile din cea de-a doua faza a proiectului. Primul dintre cele cinci blocuri va fi predat in luna iunie, iar lucrarile urmatoarelor patru blocuri se vor incheia pana la finalul anului.

In total, 398 de apartamente cu una, doua si trei camere, dar si apartamente de tip duplex, complet finisate si executate cu materiale de calitate, vor completa oferta actuala a dezvoltatorului Maurer Imobiliare.

Avantgarden3 Brasov, aflat in faza a doua de dezvoltare, se diferentiaza de alte proiecte rezidentiale atat prin amploare, cat si prin infrastructura existenta si calitatea lucrarilor. In anul care s-a incheiat, numarul unitatilor vandute in complex a crescut cu 37% in raport cu 2013, ajungand la 501. Dupa cinci ani de la demararea proiectului, Avantgarden3 Brasov inseamna 1.940 de apartamente vandute, 1.670 de unitati finalizate si 398 aflate in stadiu de constructie.

Situat in cel mai nou cartier al Brasovului – Avantgarden – complexul rezidential Avantgarden3 este solutia ideala pentru familiile tinere, care cauta echilibrul intre o zona linistita si una dinamica. Din cartier pana in centrul orasului drumul nu dureaza mai mult de 7-8 minute. Accesul catre Poiana Brasov, Sibiu, Bucuresti sau Targu Mures se face rapid, datorita amplasarii cartierului in zona de nord-vest a municipiului, in apropiere de DN1/E68 Fagaras-Sibiu, dar si cu iesire catre ocolitoarea Brasovului (E574).

Prin achizitionarea unui teren de 3.4 ha in anul 2014, dezvoltatorul MAURER IMOBILIARE a confirmat angajamentul sau de a extinde cartierul Avantgarden3 din Brasov, dorind sa construiasca si in urmatorii cinci ani locuinte accesibile, la standarde inalte de calitate.

Dupa ce a finalizat prima faza a proiectului (1.670 de apartamente), dezvoltatorul are in plan constructia a peste 1.900 de unitati locative, repartizate in 28 de imobile. Proiectul Avantgarden3 Brasov prevede dezvoltarea a peste 3.500 de unitati locative, in trei etape.

Valoarea investitiei pentru finalizarea primei etape este de 45 milioane de euro. Valoarea estimata a investitiei pentru urmatoarele doua etape din Avantgarden3 se ridica la peste 48 de milioane de euro.

In 2013, dezvoltatorul MAURER IMOBILIARE a demarat un proiect de 1.800 de apartamente si la Sibiu, in apropiere de parcul de retail Sibiu Shopping City. Dupa un an a fost livrat primul bloc din proiect, cu 90 de apartamente, urmatoarele doua imobile fiind deja in constructie, cu termen de predare in anul 2015.

Pentru Avantgarden3 Sibiu investitia se ridica la aproximativ 45 milioane de euro, iar proiectul va cuprinde 1 800 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere. De la demararea proiectului s-au vandut 191 de unitati, dintre care 153 pe parcursul anului 2014.

Tot in 2014, compania MAURER IMOBILIARE a obtinut certificatul TĂśVRheinland pentru trei dintre blocurile finalizate in acest an in cadrul proiectelor rezidentiale dezvoltate la Brasov si Sibiu.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Patru elemente definitorii pentru rolul si activitatea unui lider

Patru elemente defin...

Volatilitatea mediului de afaceri si orientarea din ce in ce mai mare pe atingerea obiecti...

Noi restrictii in domeniul detasarilor transnationale. Ce prevede noua directiva publicata in iulie 2018

Noi restrictii in do...

Presiunea statelor dezvoltate ale Uniunii Europene de a modifica cadrul de reglementare pr...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole