Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Tagor a demarat cel de-al 3-lea proiect rezidential din Romania, la Timisoara

TagorTagor, dezvoltatorul imobiliar inovator care a introdus in Romania conceptul newyorkez „mini-camera”, extinde acest concept revolutionar si la complexul „Urban Village” din Timisoara, dupa Bucuresti si Arad.

Timisoara devine cel de-al treilea proiect rezidential pe care Tagor il dezvolta in Romania, in cadrul unui plan de investitii in valoare de 110 milioane de euro.

Prima etapa a acestui proiect reprezinta 107 apartamente si facilitati pentru comunitate, o investitie in valoare de 7,3 milioane de euro.

„Venim cu un nou concept catre locuitorii din Timisoara care sunt interesati sa locuieasca in conditii de lux, dar la preturi accesibile. tinta noastra este clasa de mijloc din Timisoara, oameni muncitori cu respect pentru bani si care mizeaza pe calitatea constructiei. Aducem conceptul „Urban Village” in Timisoara, o oaza de prospetime in oras”, a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor.

Tagor a construit in Timisoara, pe o suprafata de 61.000 mp, intentionand sa ridice 12 blocuri cu un numar total de peste 1.200 de apartamente si un parc de 6.300 mp, la final.

“De asemenea, aducem in Timisoara un parc dotat cu facilitati sportive situat in mijlocul proiectului, care va fi in continuarea padurii din apropiere”, a explicat Ofer Lieberson.

Urban Village este numele unui concept care tinteste sa creeze o comunitate strans legata de viata de oras, si avand totusi o atmosfera de calm similara suburbiilor occidentale. Primul exemplu de acest nou concept este Adora Urban Village, un cartier de 12 blocuri in S-V-ul Bucurestiului, cu un total de 548 de apartamente, in care Tagor cu with Patron capital a investit 34.4 milioane de euro si ale carui primele 2 blocuri, cu un total de 75 de apartamente, sunt in curs de a fi ocupate.

„Conceptul de Urban Village combina caracteristici ale aranjamentului peisagistic prietenos cu mediul inconjurator cu vibratia si confortul urban, potrivindu-se perfect cu generatie tinerilor independenti (care isi doresc sa-si intemeieze o familie) care, fac deja parte din clasa de mijloc din Romania, sau urmeaza sa faca parte din aceasta clasa”, a declarat Ofer Lieberson.

Conceptul de „Mini camera" reprezinta un spatiu sumplimentar, aditional, la fiecare dintre apartamentele de 1, 2 si 3 camere, care poate fi folosit in variate modalitati de catre cumparatori (viitorii proprietari) fara costuri suplimentare la cumparare. „Aceasta reprezinta o revolutie in sectorul imobiliar rezidential romanesc, inspirat din piata rezidentiala din New York. Acesta poate fi o zona pentru hobby-uri, un mic birou, un loc de joaca sau o camera pentru copii, sau orice altceva. Camera mini este o inovatie oferita de compartimentarea inteligenta a spatiului apartamentelor si aduce un plus de valoare pentru banii pe care ii investesc”, a declarat Ofer Lieberson.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences