Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

De ce este necesar sa investesti intr-un program de salarii in 2018?

Fiecare companie se bazeaza pe oamenii ei. Acestia reprezinta motorul de functionare. In 2018 accentul intr-o organizatie este pus pe a veni in intampinarea angajatilor cu scopul de a le simplifica munca. Programele pe care le utilizezi pentru ca munca din companie sa fie una organizata, reprezinta unul dintre cele mai importante elemente ale afacerii tale. Erorile, documentele pierdute, intalnirile ratate au sanse mult mai mari sa apara daca folosesti un software invechit sau tabele Excel.

Solutiile software din prezent sunt create pentru toate necesitatile unei firme, fie mai mici sau mai mari, fie ca este vorba de un program de salarii, facturare sau de e-mail marketing.

Utilizarea aplicatiei CIEL Salarii Cloud inseamna economie de spatiu, timp si bani, dar si lucrul intr-o aplicatie care foloseste tehnologie avansata. Nu ai nimic de instalat, accesul documentelor se face de pe orice dispozitiv, fie ca esti acasa sau lucrezi de la munte. De ce sa investesti intr-un soft pentru salarii in 2018?

Legea se schimba si business-ul tau odata cu ea

Transferul contributiilor de sanatate de la angajator la angajat, cresterea salariului minim pe economie, stim cu totii ca nu doar tehnologia este in schimbare, dar si legislatia. Trebuie sa te adaptezi, sa faci modificarile din mers. Un program de salarizare face el munca aceasta pentru tine, procesele sunt automate in conformitate cu realitatea din piata. Practic nu ai cum sa ramai in urma si nu ai de ce sa iti distribui atentia in directii multiple. Iti pastrezi energia pentru ideile de crestere a businessului.

Scapi de task-urile de rutina si aduci plusvaloare

Tehnologia avansata, care a dus la automatizarea proceselor, inseamna de fapt mai mult timp pentru tine si angajatii tai. Se elimina sarcinile plictisitoare, creste productivitatea si profitul. Acest lucru il face si un soft pentru salarii, angajatii nu mai sunt scufundati in hartii si in activitati repetitive ce consuma in fiecare zi timp semnificativ. Timpul economisit se foloseste in mod creativ pentru a aduce valoare businessului.

Cloud-ul iti da libertate de miscare

Performanta nu se mai masoara azi in numarul de ore petrecute la birou. Din moment ce aduci plusvaloare businessului, o poti face chiar daca adopti un program flexibil. Iti doresti ca vinerea aceasta sa lucrezi de acasa? Este cu atat mai simplu cand exista CIEL Salarii Cloud. Daca nu ai profitat pana acum de stocarea datelor in nor, sugestia este sa incerci acest avantaj, nu este vorba doar de un trend, ci de un real beneficiu. Pastrarea fisierelor in Cloud iti permite sa accesezi informatia de oriunde. Datele sunt pastrate in siguranta.

Schimbarea inseamna evolutie, iar tu iti doresti un business de top si angajati care sa lucreze in mod inteligent.

Sursa foto: Pexels.com

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences