Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Elite Business Women: Unde merg afacerile romanesti in an Centenar?

Elite Business Women (https://elitewomen.org), comunitatea femeilor antreprenor din Romania invita femeile cu afaceri in Romania sa participe la una dintre cele mai asteptate intruniri de afaceri din cadrul evenimentelor de final de an – Afacerile Romanesti, la Centenar din cadrul Elite Business Club Bucuresti.

Intalnirea are rolul de a facilita accesul participantelor la dezvoltare continua in afaceri si se bazeaza pe discutii active intre invitatii Elite si femeile care sunt active in viata profesionala.

“In an Centenar, ne-am propus sa discutam despre afacerile romanesti si cum pot ele sa se dezvolte in continuare. Romania are nevoie de antreprenori si este de datoria noastra sa educam mediul privat pentru a obtine performanta si rezultate eficiente“, declara Ioana Arsenie, Ambasador Elite Business Women Bucuresti.

Evenimentul va avea loc in data de 18 decembrie 2018, incepand cu ora 09.30 la Commons, Piata Unirii, Bucuresti. Inscrierile se realizeaza online: https://elitewomen.org/ebc-bucuresti/

Corneliu Bodea, Dan Mocanu, Irina Munteanu, Petronela Luca, Raluca Radu au acceptat invitatia Elite Business Women de a le impartasi femeilor antreprenor, managerilor, specialistilor in afaceri din Romania sfaturi din experienta proprie despre nivelurile de scalare ale unei afaceri, instrumente pentru a trece la un nivel superior de dezvoltare.

Parteneri eveniment Elite Business Club Bucuresti: Unident, System Innovation Romania, Rei Finance Advisors, Trusted Advisor Strategy & Finance, LeaderTeam Broker de Asigurare, Patria Bank, Content Speed, Alina Alexe Law Office, Exclusive Spa, Estetiq Solutions, Cofetarie LÁmmande, Bistro Dorobanti, Tucano, Casa de Flori.

Despre Elite Business Women
Elite Business Women a pornit ca un mic grup de femei care discutau in mediul online despre importanta antreprenoriatului feminin in societatea moderna, iar in cativa ani aceasta idee s-a transformat in cea mai mare companie de educatie antreprenoriala feminina din Romania. Intreaga strategie a fost pusa la punct de Bianca Tudor, care, la 22 de ani, si-a descoperit aptitudinile manageriale in proiecte internationale si a dorit sa dea o voce puternica, incredere si curaj, si altor femei care au abilitati antreprenoriale si vor sa patrunda in lumea afacerilor.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

7 provocari de marketing si vanzari in economia post-COVID

7 provocari de marke...

Din discutiile pe care le avem cu managerii companiilor carora le oferim servicii de consu...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole