Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Aproape 200 de participanti la Digital Days, eveniment sustinut de Valoria

A doua editie a conferintei Digital Days, singurul eveniment de digital marketing din Oradea si din vestul Transilvaniei, s-a bucurat de participarea unui numar de aproximativ 200 de specialisti de marketing si oameni de afaceri in cele doua zile ale evenimentului care a avut loc pe 23 si 24 martie 2018.

Conferintele Digital Days sunt organizate de agentia de digital marketing Brandup Media din Oradea in parteneriat cu Valoria Business Solutions, companie de training, consultanta si executive coaching si au ca scop educarea antreprenorilor, managerilor si tuturor celor interesati de promovarea online.

Chiar din prima zi a conferintei, participanti din Oradea, Arad, Cluj-Napoca, Satu-Mare si alte orase au venit in numar mare sa afle care sunt cele mai noi tendinte din marketingul digital de la speakeri cunoscuti pe plan local si national.

Vorbitorii au abordat teme diferite, dar complementare, despre cum sa faci o promovare “ca la carte” pentru orice tip de business, in mediul online, care sunt aspectele la care trebuie sa fii cel mai atent in marketingul digital, in ce mod este bine sa colaborezi cu o agentie de digital marketing atunci cand nu ai resursele necesare pentru a obtine rezultate in mod eficient si scalabil in firma.  

David Achim, CEO Brandup Media, a trecut in revista cele mai importante modificari si noutati aduse de jucatorii mari din domeniul digital (Facebook, Instagram, Whatsapp) la acest inceput de an.
Elena Badea, CEO Valoria, a pus accent in prezentarea sa pe partea de content marketing si cum poti sa castigi increderea potentialilor clienti prin articole bine scrise, cu exemple concrete, studii de caz sau studii de piata.
Tudor Galos, CEO Tudor Galos Consulting, a vorbit despre modul in care regulamentul GDPR va afecta initiativele de marketing incepand cu data de 25 mai 2018.
Flavius Saracut, Co-Founder Mobiversal, a aratat care au fost tacticile de in app marketing care au condus la consolidarea succesului aplicatie Appointfix.
• Un alt vorbitor a fost Cristian Panea, CEO Kreative 88 Studio, care a avut un discurs despre parcursul sau antreprenorial in domeniul marketingului digital si nu numai.

Evenimentul a fost sustinut de parteneri precum BCR, New Home Concept, Grup West Premium, Inred, MyDeck, Meatic, CodingBees, Tudor Galos Consulting, Vision Artist Studio, Kreative Studio 88, Oradea Tech Hub.

Evenimentele Digital Days au reusit intr-o perioada scurta de timp sa creeze o comunitate dornica sa afle lucruri noi, utile si mai ales sa aiba posibilitatea sa afle direct de la specialisti cu experienta, informatii care le pot influenta pozitiv afacerea.

Dupa primele doua editii care au avut loc la Oradea, Digital Days va avea loc si in alte orase din Romania incepand chiar din toamna acestui an. Pana atunci, organizatorii vor sustine mai multe webinarii si workshop-uri cu informatii de calitate, pentru a creste comunitatea celor care urmaresc website-ul Digital Days si pagina de Facebook Digital Days Romania.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

7 provocari de marketing si vanzari in economia post-COVID

7 provocari de marke...

Din discutiile pe care le avem cu managerii companiilor carora le oferim servicii de consu...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole