Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Expozitia Internationala GastroPan - editia a zecea Targu Mures, 19-22 aprilie 2018

Cea de-a zecea editie a expozitiei GastroPan, va avea loc la Targu Mures, in perioada 19-22 aprilie 2018, reunind cei mai importanti furnizori de tehnologii si solutii pentru panificatie, cofetarie si HoReCa . Cele patru zile ale expozitiei vor gazdui, in completarea programelor desfasurate in cadrul standurilor expozitionale si Concursurile GastroPan, recunoscute pentru acordarea premiilor Painea Anului si Tortul Anului .

A devenit deja o traditie ca noutatile din sectoarele de panificatie, cofetarie si HoReCa sa fie lansate in cadrul expozitiei GastroPan, eveniment ce marcheaza lansarea noilor tendinte si a inovatiilor in tehnologie, reunind sub acelasi acoperis cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente, ingrediente si materii prime, accesorii, ambalaje, tehnologii si solutii IT.

Peste 21.000 de specialisti viziteaza anual expozitia GastroPan, venind nu doar din Romania, ci si din Europa, dar si alte continente precum Asia sau America de Nord pentru a lua contact cu piata romaneasca si solutiile prezente aici.

Dupa ce in 2017 expozitia a fost organizata la Sibiu, pentru cea de-a zecea editie, evenimentul se intoarce la Targu Mures, acolo unde au fost organizate majoritatea editiilor de pana acum. Investitiile facute in modernizare de catre noua conducere a centrului expozitional de la Targu Mures, pun la dispozitia organizatorilor patru sali expozitionale imbunatatite si pregatite sa gazduiasca o expozitie de talia GastroPan.

Si de aceasta data, expozitia isi propune sa se depaseasca asteptarile specialistilor din brutarie, patiserie, cofetarie, gelaterie , ciocolaterie, HoReCa, prin varietatea solutiilor expuse si un program expozitional dinamic si atractiv.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Constantin Magdalina: Mos Craciun in economie

Constantin Magdalina...

Consacrat drept un batranel care imparte daruri celor mici, Mos Craciun este un simbol ce ...

Studiu EY: Organizatiile se confrunta cu riscuri mari generate de atacurile cibernetice; metodele obisnuite de atac au inca succes

Studiu EY: Organizat...

- 56% dintre organizatiile sondate sunt ingrijorate de cresterea atacurilor cibernetice si...

alte-articole

pastila-de-joi

Se intorc pasarile calatoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca, in urma intrarii in vigoare a Le...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole