Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

ENEL inregistreaza 1 milion de client rezidentiali pe piata concurentiala de energie electrica din Romania

Enel Energie si Enel Energie Muntenia, liderii pietei de furnizare de energie electrica din Romania, anunta atingerea numarului de un million de clienti rezidentiali pe piata concurentiala de electricitate.

“Plasarea consumatorului in centrul preocuparilor noastre, precum si inovarea pentru simplificarea vietii clientilor, ne-au ajutat sa castigam increderea acestora. Angajamentul nostru este sa oferim clientilor stabilitate, servicii cu valoare adaugata, intr-un parteneriat pe termen lung cu un furnizor integrat de servicii de utilitati. Suntem mandri sa fim prima alegere a gospodariilor din Romania pe piata concurentiala de electricitate”, a declarat Michele Abbate, Director General Enel Energie si Enel Energie Muntenia.

Titularul contractului cu numarul 1 milion activat pe piata concurentiala de electricitate este locuitor al judetului Calarasi si va beneficia de energie electrica gratuita timp de un an.*

Produsele Enel au fost reconfigurate in ultima perioada, pentru a indeplini cerintele consumatorilor moderni, care doresc o interactiune mai simpla cu furnizorul de energie. Pentru a facilita interactiunea cu clientii, abonamentele Enel sunt disponibile in orice moment, din orice punct din Romania, iar clientii pot derula online toate operatiunile pe site-ul www.enel.ro

Enel Energie si Enel Energie Muntenia au devenit in luna aprilie a anului trecut furnizori de gaze naturale pentru clienti rezidentiali, cu servicii care ofera consumatorilor casnici o experienta de utilizare mai simpla, predictibilitate, precum si avantajul de a avea un singur furnizor atat pentru energie electrica cat si pentru gaze naturale. Aceasta pozitionare strategica a permis companiei sa creeze pachete avantajoase pentru furnizarea de gaz si electricitate, cu beneficii si oferte preferentiale pentru clientii Enel care aleg ambele servicii.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Orasul inteligent nu e un moft, e o necesitate

Orasul inteligent nu...

In luna iunie 2018 a fost publicat clasamentul celor mai „inteligente” orase din lume. Adi...

Patru elemente definitorii pentru rolul si activitatea unui lider

Patru elemente defin...

Volatilitatea mediului de afaceri si orientarea din ce in ce mai mare pe atingerea obiecti...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole